Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
E hvala ti marina.c ! Znate sta ljudi,sve se vise osecam snazno,kao ona prava ja!Moram da zakljucim da je sve ovo jako dobro proslo(vec je 4,5 dana)!Uh..koje olaksanje!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

. Gledaj da uzimas hranu koja nadoknadjuje ono sto najvise strada - krvna slika ; sto znaci da pojacas unos prirodnih sokova od voca i povrca (sveze cedjeni,ili neki organik sokovi - cvekla,sargarepa,borovnica,malina itd) i svaki dan obavezno kostunjavo voce - lesnik,badem,brazilski orah ..(saku dnevno,podstice porast leukocita),surutku za zastitu jetrenih celija,visoke doze iz grupe vitamina B i obavezna setnja. Eto,otprilike to je opsteprihvaceni stav za brzi oporavak organizma posle HT.

Imam tu knjigu. Sam autor savetuje da se treba pridrzavati terapije koju prepisuje zvanicna medicina,a tek onda koristiti lekovite cajeve i ostale vidove lecenja, kao pomocna sredstva.Knjiga Dr. Rudolfa Brojsa u kojoj možete naći izlečenje za mnoge bolesti, ukoliko se striktno pridržavate uputstava. Inače knjigu je nemoguće naći u slobodnoj prodaji.
http://rapidshare.com/files/332907524/Rudolf_Brojs.rar
samo napred 

Al dobro,ni to nije tako strasno.
Ja taman mislim prodjose sve "opasnosti"kad od prekjuce suvoca u ustima,zestoka.Od jutros pecka,boli,dal ce se otvoriti "ranice".Koristim ono-ispiranje,buckanje itd..ali nista nisam uradila,unutra odrano kao da sam jezeve jelaAl dobro,ni to nije tako strasno.
Ej,sutra idem na posao!![]()
Prijavi ranice onkologu (mozes i telefonom),savetovace te sta da uzmes,jer to je znak smanjenog imuniteta.Ja taman mislim prodjose sve "opasnosti"kad od prekjuce suvoca u ustima,zestoka.Od jutros pecka,boli,dal ce se otvoriti "ranice".Koristim ono-ispiranje,buckanje itd..ali nista nisam uradila,unutra odrano kao da sam jezeve jelaAl dobro,ni to nije tako strasno.
Ej,sutra idem na posao!![]()

Knjiga Dr. Rudolfa Brojsa u kojoj možete naći izlečenje za mnoge bolesti, ukoliko se striktno pridržavate uputstava. Inače knjigu je nemoguće naći u slobodnoj prodaji.
http://rapidshare.com/files/332907524/Rudolf_Brojs.rar
Kraljice!
Trebalo bi da kompletnu terapiju zavrsim do kraja juna.Pitm se da li smem letos na more,makar krajem avgusta?Uvek sam u ovo doba birala,planirala..a sad samo gledam,pa me "svrbi"...
,a sisanje sledi cim mi se pokazu dlake koje me napustaju(ili pramencici)
). E, nogice nisam kuvala
.