Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Jasno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. Nadam se da ce Nova godina doneti i neke bolje dane.
Ja sam moj konzilijum "odradila"-i stvarno mnogo znaci kad su ljudi jasni,ujednacenog misljenja(i sama kao lekar znam kako umemo da budemo nespretni)Dobih hemio i zracnu Th.Pocinjem 4.januara,kupila 2 perike...Potpuno sam ubedjena u pobedu!

"Zlatna si,sunce!Meni je 02.12 uradjena kvadratektomija i "pociscen"pazuh,cak sve to i lepo izgleda(sto mene cini srecnom i ako bih prezivela i da sam ostala bez dojke,valjda bi pali neki silikoni),a tumor je hormon-nezavisan tako da mi ostadose jajnici da rade svoj posao jos malo,obzirom na moje godine.Hemioterapija se priblizila,u ponedeljak krecem..sve je manje straha!Kad tecnost krene u venu-pozelecu dobrodoslicu tim otrovima koji ce mi obezbediti da docekam duboku starost kao svi moji preci,da ne "brukam lozu"
svracacu ovde da vidim kako si

Ima li neko savet-kako sto lakse podneti hemioterapiju?Da li je Ondasan dovoljan protiv mucnine?

Svi smo uz tebe.

.HRISTOS SE RODI,MIR BOZJI !
Danas sam dobro,stomak miran..pomalo malaksala,nestabilna,ali nista strasno..
Znaci li ovo i da cu kod narednih terapija slicno proci?Kako li ce biti kad predjem na Taxol?
VAISTINU SE RODI!!!
...a, na čemu si sada??!
FAC 4 puta na 21.dan,zatim Taxol 4 na nedelju dana
marina.c-a kako ljudi reaguju na taxol?Vidis,nisam lose prosla uopste,ali brinem za dalje...mnogo,bre, ima...