Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Наговарам овог мог да идемо у јануару-фебруару у Египат или Тунис. :D За сад неће ни да чује. Он хоће у снег.
Мада, ко зна, ако успем можда добије прилику да се накваси сланом водом. :lol:
Јер за 300 динџи, сумњам да ће преживети стајање до следећег лета. :D

Pametan covek, ima moju podrsku, idi na sneg .... valjda i ti skijas, a ako ne , pa naucices.
Ja jesam, i volela sam skijanje.:)

Nek joj je sretno,uživaj Bikice. :bye:

E sad da vam pričam šta mi je Lili uradila,još se smejem.
Stigne mi poruka sa nepoznatog broja,prava izjava ljubavi,
kad infarkt nisam doživela,ja u šoku.Pustim ja to,neko je
pogrešio,kad poče cimanje,sve sa tog broja,opet se ja
pravim da nisam kod kuće.Prođe neko vreme,opet cimanje,
uzmem ja mob i otkucam kulturnu poruku tipa greška,bla bla bla,
kad sledeća stiže i u njoj :''A što me više ne voliš?Nećeš da me oklagijaš?''
Naravno da mi je bilo jasno ko je u pitanju.Svašta sam joj rekla.
A ja se jadna ponadala neki se penzos interesuje,kad cvrc,zaludna Lili zeza pošten svet.
Likice dušo i tebi sleduje oklagija,sam da znaš.:rtfm::zcepanje::rotf:

Nek joj je sretno,uživaj Bikice. :bye:

E sad da vam pričam šta mi je Lili uradila,još se smejem.
Stigne mi poruka sa nepoznatog broja,prava izjava ljubavi,
kad infarkt nisam doživela,ja u šoku.Pustim ja to,neko je
pogrešio,kad poče cimanje,sve sa tog broja,opet se ja
pravim da nisam kod kuće.Prođe neko vreme,opet cimanje,
uzmem ja mob i otkucam kulturnu poruku tipa greška,bla bla bla,
kad sledeća stiže i u njoj :''A što me više ne voliš?Nećeš da me oklagijaš?''
Naravno da mi je bilo jasno ko je u pitanju.Svašta sam joj rekla.
A ja se jadna ponadala neki se penzos interesuje,kad cvrc,zaludna Lili zeza pošten svet.
Likice dušo i tebi sleduje oklagija,sam da znaš.:rtfm::zcepanje::rotf:
:zcepanje: jao sve je luda! Ona se baš ludo zabavlja! :zcepanje:

Nedo, jedno pitanje. Ti si počela sa dijetalnom ishranom zbog lošeg holesterola? Pitam te, zato što se i ja patim s tim holesterolom od kako znam za sebe!
I kako otprilike izgleda tvoj dnevni jelovnik? I naravno koliko kg si u minusu :zper:
To je više od jednog pitanja :mrgreen:

Nedo, jedno pitanje. Ti si počela sa dijetalnom ishranom zbog lošeg holesterola? Pitam te, zato što se i ja patim s tim holesterolom od kako znam za sebe!
I kako otprilike izgleda tvoj dnevni jelovnik? I naravno koliko kg si u minusu :zper:
To je više od jednog pitanja :mrgreen:

ne,zbog šećera,holesterol mi je bio ok,ali trigliceridi nisu,no šećer je bio najgori problem,uništio mi je cirkulaciju u stopalima,desnom najviše,
za sada sam skinula negde oko 16,za 4 meseca,idem polako,trenutno pravim malu pauzu,
za doručak ne smem mlečne stvari zbog leka koji uzimam na prazan stomak i to mi je najteže,pahuljice su najbolje za to,ovsene,ražene,ječmene,
sve zajedno pomešane u jogurt sa 0% mm,ručak je povrće,kuvano,dinstano na vodi,sve sem pasulja,graška,boranije,krompira,zbog skroba,
meni su testenine zabranjene,ali našla sam heljdine,bez jaja,savršene su,večera opet pahuljice,barena jaja bez žumanca,ili pržena,na šećeraški način,
jedno celo dva belanca u teflon

ide to zajedno,a oni su malo zeznuti,malko ih teže skinuti,
riba i piletina,barena ili u kesi pa pečena u rerni,em rerna i
pleh čisti,em ne treba ulje uopšte,ja kuvam samo na vodi

I nisam neki ljubitelj ribe.... Uvek je izbegavam.. Od piletine jedem samo belo meso... Jednom sam pekla tako u kesi sa nekim začinom i nešto nismo bili oduševljeni... Zbog začina. Mogu opet da probam tako u kesi.. Al kako bez krompira :besna:

izbaciš sve belo,prasećinu i blejetinu i ide samo od sebe,
ja tolko skinula jedan holesterol,da sad moram pijem omega 3 da nadoknadim :rotf:

To ne jedem ništa. Junetinu da i to samo krtinu, takođe i teletina mlada, svinjsko uopšte i ne koristim.. Osim sušenog mesa, tj vešalica, ali ni toga neće biti više jer je to moj otac dimio.. Ono drugo - blejeće BLJAK!!!

I nisam neki ljubitelj ribe.... Uvek je izbegavam.. Od piletine jedem samo belo meso... Jednom sam pekla tako u kesi sa nekim začinom i nešto nismo bili oduševljeni... Zbog začina. Mogu opet da probam tako u kesi.. Al kako bez krompira :besna:

peci ti porodici krompir,sebi možeš celer na listove isečen,a začine nemoj one industrijske,turi travuljaču,bar toga sad ima i morsku so
možeš da pečeš i žargarepu i paškanat,obariš za supu,pa u rernu sa belim mesom

To ne jedem ništa. Junetinu da i to samo krtinu, takođe i teletina mlada, svinjsko uopšte i ne koristim.. Osim sušenog mesa, tj vešalica, ali ni toga neće biti više jer je to moj otac dimio.. Ono drugo - blejeće BLJAK!!!

mogu se sad svi doktori naljutiti na mene koliko hoće,
ubeđena sam da holesterol dolazi od stresa,ne samo od hrane,
imam kuma koji je non stop na postu,kao pritka je,a mastan
kao da se svaki dan ubija od dve kile svinjotine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back