Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo jedva nadjoh vremena da zvirnem ovde,do sad mi bili kumovi sa bebom od 3 meseca pa vanredno stanje u kuci))))
Meni od sinoc nije dobro,svi zglobovi na rukama,najvise na levoj saci,kidaju od bolova,cini mi se da mi je ova leva saka otekla,ne znam sta me snadje....
Celo prepodne sam celu kucu sredjivala dok su ostali odsutni pa hvatam vreme,preterala sam pa sad kukam.
Pozdravljam vas sve,puno...

Ej, pa nemoj preterivati. Sad malo masiraj tu ruku, valjda su ti dr., pokazali kako se to radi . Ti i Vesna bas nemate bazdar.... Moras se sacuvati malo ejjjj.....:hej:

to smo skupljale neke puyice da jedemo ,nismo jos meni bilo malo muka hehe

Znaju oni to da spreme ... meni, pasale frigane sipe i lignje, pa salata od radica, pa vino , e to je mesto za zivot , sve laganini ....
more bistro ...... a ti odmah makar noge da smocis. Provodi sto vise vremena napolju .Jesam li ja dobro razumela - trenuto si u Zadru ili
na otoku? Pozdrav svima

Joj ko mi kaze,hehehehe...ma ljubim ja tebe:cmok2:
Jel ti je sad malo bolje?
Ja vezala oblogu od komovice,pa kad me zviznu ovaj miris randzule u glavu,veselo vece:rotf:

Ej pa ti imas za koga da se cuvas. Mani mene.... i kazu, da treba ruku blago masirati .Hebes spremanje,
jos nije puklo prolece :) I izgleda da nemam temperaturu, ali je jos nisam merila . Ipak injekcija bolja varijanta

Ma ne boli me onako kako ume kad se umorim nego svaki zglob,prste sve teze pomeram kako dolazi noc,sad samo na levoj ruci mada mislim da to nema veze sa tim sto je ta leva dojka i pazuh operisan,hebem li ga...ne znam ni sta da popijem za ovo,samo sam stavila desetu oblogu danas i ne pomaze,postaje cini mi se i gore.
Videcu sutra pa ako ne popusti u ponedeljak kod lekara,sta znam.Pozz i uzivaj sad bez temperature!

Pa popijes nesto za bolove - valjda imas toga , za nedaj Boze. Moja drugarica pila Rapten K, a
vise Analgin - kazu da on najmanje steti, ako je to uopste vazno. Imas neki gel za mazanje, a
mene je svka koskica na rukama i nogama bolela pre ovog cuda, imala sam temperaturu pa
lepo izmeri i ti - mozda te dohvatilo nesto kao i mene ...

Ma ne boli me onako kako ume kad se umorim nego svaki zglob,prste sve teze pomeram kako dolazi noc,sad samo na levoj ruci mada mislim da to nema veze sa tim sto je ta leva dojka i pazuh operisan,hebem li ga...ne znam ni sta da popijem za ovo,samo sam stavila desetu oblogu danas i ne pomaze,postaje cini mi se i gore.
Videcu sutra pa ako ne popusti u ponedeljak kod lekara,sta znam.Pozz i uzivaj sad bez temperature!
bikilix,meni se nesto slicno desava sa levom rukom,otice saka i nadlanica i cesto utrne prsti.Takodje su mi seckali pod pazuhom,hirurg kaze da je od toga,savetuje masazu i mirovanje.Ja sam,medjutim,u poslednje vreme dodao jos veci gas i zacudo paslednjih dana nemam problema sa rukom iako sam je dosta opterecivao,izgleda da nema pravila.
Liki,uzimaj terapiju,utopli se,malo cajeva,bice dobro.
Lilihip ti bas uzivas!
Pozdrav svima

Lilihip,nista lepse nisi sebi mogla da priustis,bas mi je drago!
A ruka hoce da otice posle "ceprkanja"po limfnim zlezdama.Posle prve op.meni ruka uopste nije reagovala,a posle ove u septebru otecena je nadlaktica(srecom ne ide na dole).Ona je cak 5cm veceg obima nego desna.Zbog toga se i savetuje dozivotna posteda te ruke u smislu veceg tereta,zapinjanja,trljanja...ali zaboravimo se mi.
LikiLee-ide na bolje?
Moje najmladje dete od juce izgore od temperature,a jos imali i gomilu gostiju.Jutros-39.8.Napunih je lekovima,sad ce valjda na bolje.Nema odmora za ove nase mozgove....

Cao drustvo forumasko;)
Gde ste,kako ste,sta se radi?
Ja na poslu,prosla mi ruka,masirala sam ko luda u subotu uvece u nedelju mi je vec bilo lakse,tacno je to to,mislim bili ste u pravu,
mnogo sam forsirala tu bolesnu ruku u subotu ujutru,i zaista treba masirati svaki dan kako mi je i
dr.iz Novog Sada sa magnetne rezonance i rekla,a ja zaboravna,mrzi me...:manikir:
Pozdravcic svima:bye:

Ćao drugarice bikiceeeeee :klap:
Evo ja danas po kući ribam,prozori,zavjese,veš,ručak............pa čak stignem koje pitanje pročitati,ma kao u struju uključena,a i dan je kao stvoren za raduckanje!
Ja biki ruku i dio iznad a iza pazuha masiram svaku veče Jomelopom,tako da stvarno ima efekta naročito kad trni i zateže pred promjenu vremena!Kad te je ruka preforsirana i trni vježbe radi,ja sam ih nekad našla na youtube i dobre su mi..................ništa naročito.tipa da ispružiš ruke i okrećeš ih dlanovima gore- dole ,pa ih dižeš iznad glave a dlanovima radiš kao da nešto bereš itd.!

Cao drugarice Gagiceeeeeeeeeeee
Znam za tako neke vezbe,pokazali nam u bolnici posle operacije,nego sam lenja za to kao i za masazu,a pomaze znam:rumenko:
Ne preteruj ni ti danas sa radom:rtfm:da ne kukas posle ko ja:sad2:
Meni je ona dr. od milion dolara cak rekla da pored svakodnevnog masiranja i par puta po 10tak min. odmaram,legnem...ali znas kako je
zaboravis da ne smes ko nekad da rmbas:besna:
Pozzic tebi:cmok2:

Cao drugarice Gagiceeeeeeeeeeee
Znam za tako neke vezbe,pokazali nam u bolnici posle operacije,nego sam lenja za to kao i za masazu,a pomaze znam:rumenko:
Ne preteruj ni ti danas sa radom:rtfm:da ne kukas posle ko ja:sad2:
Meni je ona dr. od milion dolara cak rekla da pored svakodnevnog masiranja i par puta po 10tak min. odmaram,legnem...ali znas kako je
zaboravis da ne smes ko nekad da rmbas:besna:
Pozzic tebi:cmok2:

Napisi negde velikim slovima gde se stalno muvas - pa pre nego preteras , a ti stani . Posao ti nece pobeci sigurno .
I sta ste napale sve sa velikim spremanjem ... ej, pa tek je 5 mart , jos se greje ... i jeste sve prasnjavo, ali sacekajte jos maloz:poz:
Ja dva dana nemam temperaturu, ali me leva strana i dalje boli na uzdak , kasljanje... sutra primam poslednju injekciju ...

Poslednja izmena:
Napisi negde velikim slovima gde se stalno muvas - pa pre nego preteras , a ti stani . Posao ti nece pobeci sigurno .
I sta ste napale sve sa velikim spremanjem ... ej, pa tek je 5 mart , jos se greje ... i jeste sve prasnjavo, ali sacekajte jos maloz:poz:
Ja dva dana nemam temperaturu, ali me leva strana i dalje boli na uzdak , kasljanje... sutra primam poslednju injekciju ...
Ma bices ti nama dobro,nema dileme bre,napravi onaj melem sa vinjakom sto nam je Gaga dala pa vidi kako ce biti,ona kaze da je odlican.

Ma ne boj se LikiLee,samo ti napravi,nećeš se pokajati,ima da ti očisti pluća samo tako!!!Fazon i jeste da se uzmu svježe snešena jaja i nema šta, a tu je i vinjak..................meni je mama već napravila i čekam da odstoji pa ću da pijem!
Veliki pozdrav :bye:

Vesna kako si ti sad? Sce bih da te nazovem na tel al ne bih da smaram, a bas me intersuje kako si i kako guras sada.
Imam prijateljicu ona nije clan, cita forum iskljucivo ovu temu zbog tebe, kaze da si zmaj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back