Mislim da je Pasman jos udaljeniji . Ja vec zaboravila za ovih 22 godine kako tamo nisam bila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da sparoge su zdrave a rastu ko lude , donecu , moja sestra otisla davno na ,more pa upoznala svog muza i samo zvala mamu i tatu na svadbu , imala 18 god , sad se razvela ali ima troje dece i zivi u kuci sto mama nasa kupila na pasmanu , inace je u zadru vec skoro 30 godina ,Kupi tamo seme , sada zaboravih kako se zove ono sto sam procitala - ono zelje .
Imam u basti vec nekoliko godina i raste kao asparagus - nema roda. Skoro mi
je neko objasnio /sparoge/ da njih kada krenu da rastu treba zagrnuti i kidati.
Jela sam sa morskim plodovima negde, predivno je , semenke kupila u Hrvatskoj,
Kod nas su sparoge oko 1.000 dinara kilogram.
Mmmmmmmmm....zvuci primamljivo i ukusno...da sparoge su zdrave a rastu ko lude , donecu , moja sestra otisla davno na ,more pa upoznala svog muza i samo zvala mamu i tatu na svadbu , imala 18 god , sad se razvela ali ima troje dece i zivi u kuci sto mama nasa kupila na pasmanu , inace je u zadru vec skoro 30 godina ,
sparoge beres mlade vrhove , obaris , ili sa kuvanim jajima ko salatu ili uz meso , ribu
donecu ako ima sad , ali cu seme nabaviti svakako , jeste stvarno najlepse more , pogotovo na ostrvimaMmmmmmmmm....zvuci primamljivo i ukusno...
Mogla bi ti,kad doneses,da spremis da mi to malo probamo,a?
Bas ti zavidim,ja nisam bila tamo od malih nogu,najlepse primorje na planeti...
Uzivaj....pozzic.
Pa zar neko ko ima temperaturu moze da jede. Samo sam lupala one supice iz kesice zbog
pritiska i nisam ni sanjala da imam temperaturu nego racunam da su to klimatericne tegobe.
A kada su me pocele boleti koske i na rukama , slucajno je izmerim kad ono tek pocela 37,2
pa popih Febricet , spala je ali sada....
ajoj , moras se paziti malo vise , i iz kuce malo vise na vazduhu 18 h dosla iz Doma zdravlja, a otisla oko 11 h. Izabrana dr., me poslusala, uputila na rengen pluca, gde sam cekala prijem kod dr., od 13 pa do 17 h. Knjizice sve pomesali ,
neka zena, ali ajde. Pluca mi crna pa otekla, a srce se smanjilo, kaze dr., a pre godinu dana bila svetla. Doso djavo po svoje - kaze dr. Ajde ides da radis test za helicobacter - ja kazem da
necu - da nije pouzdano , to sam videla sa suprugom, a mene zeludac ne boli. On kaze - da ona ide i u pluca i bla bla... te da su ovi drugi ,koji su otvorili laboratoriju - pouzdani, pa na spirometriju , ako moze neka mi da nesto da skinem temperaturu, i dobih Hemomycin , 3 tablete,
Marisol kapi i Bronhoklir za iskasljavanje - danas sam vec pocela piti pa labor. odlizim za izvesno vreme.

ti ko rudari , moras prestati pusiti , jedi bonbone pa bar hranu neku , inace ce biti puno goreNaoisao je DG ; HOBP incip. J44 prestanak pusenja
TBC sec fibrosa pulm. 1.sin. B90 Obs. Sinusitis - rekoh mu da imam
utisak da mi je glava puna slajma. Sta je to napisao?
Znaci bronhoemfizema. - na netu mi se nista ne pojavljuje za odgovor .
nikad kraja mukama sa nasom bolestiLiki,odmaraj,pij te lekove,a krv daj odmah sutra(mozda malo bude 3 dana terapije)jesi se nacekala,znam da ti je muka od toga,ipak rascisti to.
Kod mene pocinje brzi tempo,dolazi cerka sa verenikom,u subotu slavimo 3 rodjendana,treba spremati hranu za pojesti i poneti(za studente).Primam inekcije i pijem analgetike(opet je ovo cudo u infekciji)."Nadrogiram" se pa u -akciju!![]()
pa i novac ali vise zbog zdravljaKaze meni moja drugarica koja nije pusac - jel ti znas koju lovu izgoris - pa puta 30 dana, pa puta 12 meseci , pa
koje godine - nije za racunati . Prestanem , trebalo je to i ranije kad nemam meru ....
U,blago tebi...ocu i jaaaaaaaaa....ja cu mozda 1.maja sa firmom u Prag na 5 dana,nadam se da nece propasti predlog.Lilihip, draga, lepo mi putuj i lepo se provedi i odmori!! Napuni baterije za celu sezonu!
LikiLee, moras malo vise na sebe da pripazis.. cuvaj se.
Biki, carice, pas ti je fenomenalan!!! A joj, kako bih i ja jednog....ali ga nemam gde, zivim u stanu...
A ja cure, krajem marta, ako Bog da, putujem za Istanbul!!!! Jedva cekam!!! Vala ove turske serije isprase mozak, pa mi se samo Turska mota po glavi...