lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
to smo skupljale neke puyice da jedemo ,nismo jos meni bilo malo muka hehe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo jedva nadjoh vremena da zvirnem ovde,do sad mi bili kumovi sa bebom od 3 meseca pa vanredno stanje u kuci))))
Meni od sinoc nije dobro,svi zglobovi na rukama,najvise na levoj saci,kidaju od bolova,cini mi se da mi je ova leva saka otekla,ne znam sta me snadje....
Celo prepodne sam celu kucu sredjivala dok su ostali odsutni pa hvatam vreme,preterala sam pa sad kukam.
Pozdravljam vas sve,puno...

Ej, pa nemoj preterivati. Sad malo masiraj tu ruku, valjda su ti dr., pokazali kako se to radi . Ti i Vesna bas nemate bazdar.... Moras se sacuvati malo ejjjj.....![]()

to smo skupljale neke puyice da jedemo ,nismo jos meni bilo malo muka hehe
Joj ko mi kaze,hehehehe...ma ljubim ja tebe
Jel ti je sad malo bolje?
Ja vezala oblogu od komovice,pa kad me zviznu ovaj miris randzule u glavu,veselo vece![]()
I izgleda da nemam temperaturu, ali je jos nisam merila . Ipak injekcija bolja varijantabikilix,meni se nesto slicno desava sa levom rukom,otice saka i nadlanica i cesto utrne prsti.Takodje su mi seckali pod pazuhom,hirurg kaze da je od toga,savetuje masazu i mirovanje.Ja sam,medjutim,u poslednje vreme dodao jos veci gas i zacudo paslednjih dana nemam problema sa rukom iako sam je dosta opterecivao,izgleda da nema pravila.Ma ne boli me onako kako ume kad se umorim nego svaki zglob,prste sve teze pomeram kako dolazi noc,sad samo na levoj ruci mada mislim da to nema veze sa tim sto je ta leva dojka i pazuh operisan,hebem li ga...ne znam ni sta da popijem za ovo,samo sam stavila desetu oblogu danas i ne pomaze,postaje cini mi se i gore.
Videcu sutra pa ako ne popusti u ponedeljak kod lekara,sta znam.Pozz i uzivaj sad bez temperature!

liki ja sam sad na ostrvu pasman , tu imamo kucu
biki cuvaj se , manje radi
ovde je prelepo vreme puno se setam i odmaram psihicki pozdravljam vas sve

da ne kukas posle ko ja

Cao drugarice Gagiceeeeeeeeeeee
Znam za tako neke vezbe,pokazali nam u bolnici posle operacije,nego sam lenja za to kao i za masazu,a pomaze znam
Ne preteruj ni ti danas sa radomda ne kukas posle ko ja
Meni je ona dr. od milion dolara cak rekla da pored svakodnevnog masiranja i par puta po 10tak min. odmaram,legnem...ali znas kako je
zaboravis da ne smes ko nekad da rmbas
Pozzic tebi![]()

Ma bices ti nama dobro,nema dileme bre,napravi onaj melem sa vinjakom sto nam je Gaga dala pa vidi kako ce biti,ona kaze da je odlican.Napisi negde velikim slovima gde se stalno muvas - pa pre nego preteras , a ti stani . Posao ti nece pobeci sigurno .
I sta ste napale sve sa velikim spremanjem ... ej, pa tek je 5 mart , jos se greje ... i jeste sve prasnjavo, ali sacekajte jos malo
Ja dva dana nemam temperaturu, ali me leva strana i dalje boli na uzdak , kasljanje... sutra primam poslednju injekciju ...
Ma bices ti nama dobro,nema dileme bre,napravi onaj melem sa vinjakom sto nam je Gaga dala pa vidi kako ce biti,ona kaze da je odlican.

Zenske,kako masirate ruku?Od prstiju na gore?kakvi pokreti?
...........samo tako,ništa kružno,ali dio iza pazuha sa strane to mi godi kružno da masiram!