Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
h060.gif
d020.gif

Tumor marker,ca 15/3,manje od 17 ))))
Tako je vec skoro 2 godine,sad idem dalje,u ponedeljak radim sve ostale analize,verujem da ce i one biti ok kao i do sada...
Pozz ))))))

E sad kad bi mogla za vikend negde da stutnjis , a ne da se bacas u generalno spremanje.... a zbog dobrog rezultata obraduj
sebe ... smisli vec nesto i valjda ima mesta na karticamaz:poz:

Odlozila sam odlazak DR.,za ponedeljak, nemam temperatura, radim na podizanju krvne slike,
moram da jedem , a i da kuvam ... neki cudan dan danas .... a ti jedva cekas kraj radnog dana ,
pa jos i petak.... i rezultati ce biti dobri i provedi lep vikend :)

Odlozila sam odlazak DR.,za ponedeljak, nemam temperatura, radim na podizanju krvne slike,
moram da jedem , a i da kuvam ... neki cudan dan danas .... a ti jedva cekas kraj radnog dana ,
pa jos i petak.... i rezultati ce biti dobri i provedi lep vikend :)
Jedi,jedi to bar nije tesko,meni bar,ma ne zurim kuci,tamo same obaveze i haos,svi nesto hoce,ma ovde uzivam)))Hvala na lepim zeljama,pozz..

Ma ne razbijaj glavu s tim,to je na granici,gornjoj,sta god da je nije katastrofalno visoko.
Tako sam ja pre 6 meseci imala duplirane vrednosti ACT I ALT to je vezano za jetru,pa premrla,ponovila za 2 nedelje
analize ono spalo skoro na normalno,trebala jos jednom da ponovim ali nisam,mrzelo me...sad cu u ponedeljak bas videti kakva je situacija a dotle
necu ni da razmisljam o tome.
Bice to dobro,videces,no sikiriki!!!

Ma ne razbijaj glavu s tim,to je na granici,gornjoj,sta god da je nije katastrofalno visoko.
Tako sam ja pre 6 meseci imala duplirane vrednosti ACT I ALT to je vezano za jetru,pa premrla,ponovila za 2 nedelje
analize ono spalo skoro na normalno,trebala jos jednom da ponovim ali nisam,mrzelo me...sad cu u ponedeljak bas videti kakva je situacija a dotle
necu ni da razmisljam o tome.
Bice to dobro,videces,no sikiriki!!!
Ma naravno,no sikiriki,meni ovaj zloca jedino mnogo ide na zivac.Odoh do doce

Evo-prosla-kontrola-moje-mame:krvna-slika-sve-u-granicima-normale.Juce-pravila-CT-i-rezultat-je-dobar.Snimka-belih-drobova-o.k.Mama-je-imala-neki-hemangiom-u-jetri-na-ranijim-nalazima-pa-zbog-toga-smo-opet-obisli-sve-doktore-da-se-pokaze-da-je-sigurno-benigno.Svima-koje-cekaju-kontrole-zelim-dobre-rezultate.Pozdrav:heart:.

Evo-prosla-kontrola-moje-mame:krvna-slika-sve-u-granicima-normale.Juce-pravila-CT-i-rezultat-je-dobar.Snimka-belih-drobova-o.k.Mama-je-imala-neki-hemangiom-u-jetri-na-ranijim-nalazima-pa-zbog-toga-smo-opet-obisli-sve-doktore-da-se-pokaze-da-je-sigurno-benigno.Svima-koje-cekaju-kontrole-zelim-dobre-rezultate.Pozdrav:heart:.

RENI,super da je kod mame sve ok i hvala na lijepim željama!!!Baš je lijepo čitati da su kontrole dobro prošle!
Pozdravčić

Super,kontrole vam dobro idu,ih koje je to olaksanje!
Kod mene se nastavlja tarapana,juce cerka imala zurku za drustvo,dosao sada muski student...E,od ponedeljka da se malo smirim,smanjim tempo i posvetim vise sebi...razmisljam o nekoj drasticnijoj promeni ishrane,muva mi se i Kuba po mislima...zaista je tesko nositi se sa ovim na duge staze-stalno rane,previjanje,infekcije,bol.zatezanje...

Divno,cestitam svima dobre rezultate,Mima svaka cast za peticu.Meni dr objasni juce da ldh nije mnogo visok i da uzimam vise tecnosti.Mozda i poneko pivce,i to je tecnost.
Samo napred i nastavite sa lepim vestima!

Super,kontrole vam dobro idu,ih koje je to olaksanje!
Kod mene se nastavlja tarapana,juce cerka imala zurku za drustvo,dosao sada muski student...E,od ponedeljka da se malo smirim,smanjim tempo i posvetim vise sebi...razmisljam o nekoj drasticnijoj promeni ishrane,muva mi se i Kuba po mislima...zaista je tesko nositi se sa ovim na duge staze-stalno rane,previjanje,infekcije,bol.zatezanje...
ne ynam sta reci , nije lako to , ja ovde isla celu nedelju kod nekog bioenergeticara , videcemo oma li sta na bolje , da mogu bar na skener ponovo ali privatno mi stvarno mnogo.u svakom slucaju covek mi dao puno poyitivne energije ya ici dalje pa i to je nesto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back