Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tumor marker,ca 15/3,manje od 17 ))))
Tako je vec skoro 2 godine,sad idem dalje,u ponedeljak radim sve ostale analize,verujem da ce i one biti ok kao i do sada...
Pozz ))))))
!!!!Ma biće i sve ostalo super samo treba preživiti ove kontrole............uuuffff 
Tebi takodjeSuperiška bikiceeeeee!!!!Ma biće i sve ostalo super samo treba preživiti ove kontrole............uuuffff
Ljubim te![]()

Tako je vec skoro 2 godine,sad idem dalje,u ponedeljak radim sve ostale analize,verujem da ce i one biti ok kao i do sada...
Pozz ))))))

Cekam i ostale rezultate pa cu lako da zapalim negde,znas ti meneE sad kad bi mogla za vikend negde da stutnjis , a ne da se bacas u generalno spremanje.... a zbog dobrog rezultata obraduj
sebe ... smisli vec nesto i valjda ima mesta na karticama![]()

Pozz ))))))
Jedi,jedi to bar nije tesko,meni bar,ma ne zurim kuci,tamo same obaveze i haos,svi nesto hoce,ma ovde uzivam)))Hvala na lepim zeljama,pozz..Odlozila sam odlazak DR.,za ponedeljak, nemam temperatura, radim na podizanju krvne slike,
moram da jedem , a i da kuvam ... neki cudan dan danas .... a ti jedva cekas kraj radnog dana ,
pa jos i petak.... i rezultati ce biti dobri i provedi lep vikend![]()
Hoce,nadam sebravo Bikilix,bice i ostali rezultati dobri,samo napred,pobedjujes!

Hvala i tebi,danas nosim rez.krvi,malo me brine visok LDH,ne kapiram ove vrednostiHoce,nadam se
Hvala ti na lepim zeljama i ja tebi zelim isto![]()
Ma naravno,no sikiriki,meni ovaj zloca jedino mnogo ide na zivac.Odoh do doceMa ne razbijaj glavu s tim,to je na granici,gornjoj,sta god da je nije katastrofalno visoko.
Tako sam ja pre 6 meseci imala duplirane vrednosti ACT I ALT to je vezano za jetru,pa premrla,ponovila za 2 nedelje
analize ono spalo skoro na normalno,trebala jos jednom da ponovim ali nisam,mrzelo me...sad cu u ponedeljak bas videti kakva je situacija a dotle
necu ni da razmisljam o tome.
Bice to dobro,videces,no sikiriki!!!
.Evo-prosla-kontrola-moje-mame:krvna-slika-sve-u-granicima-normale.Juce-pravila-CT-i-rezultat-je-dobar.Snimka-belih-drobova-o.k.Mama-je-imala-neki-hemangiom-u-jetri-na-ranijim-nalazima-pa-zbog-toga-smo-opet-obisli-sve-doktore-da-se-pokaze-da-je-sigurno-benigno.Svima-koje-cekaju-kontrole-zelim-dobre-rezultate.Pozdrav.

ja i seka sad karlovacki radler , bas je lepo prosao odmor , na zalost u ponedeljak kuci ,kao da se vracam u drugi svet,ovde mir more mirisi predivni , svuda drvece mimoze,a utorak vec konyzlijum.pa bude sta budeTako je peco66,i ja po nekad pivcem potpomognem terapiju!![]()
ne ynam sta reci , nije lako to , ja ovde isla celu nedelju kod nekog bioenergeticara , videcemo oma li sta na bolje , da mogu bar na skener ponovo ali privatno mi stvarno mnogo.u svakom slucaju covek mi dao puno poyitivne energije ya ici dalje pa i to je nesto.Super,kontrole vam dobro idu,ih koje je to olaksanje!
Kod mene se nastavlja tarapana,juce cerka imala zurku za drustvo,dosao sada muski student...E,od ponedeljka da se malo smirim,smanjim tempo i posvetim vise sebi...razmisljam o nekoj drasticnijoj promeni ishrane,muva mi se i Kuba po mislima...zaista je tesko nositi se sa ovim na duge staze-stalno rane,previjanje,infekcije,bol.zatezanje...