Julian
Poznat
- Poruka
- 8.030
Pajamaco, otisla je... Mozes da se vratis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jok, bre... Ja sam ti vitak kao hrt. Nego, napisah vec, manijacim malo ovuda. Gledam sta mi pasuje...maja79:.a samo jedno pitanje za julian st ces ti ovde?da maznes neku dijetu?
od toga nishta
e bas si me nasmejala sa tim kotrljanjem
hrabro devojke svaka cast za iznosenje mera,meni je to uvek cenzurisalo ovde jbgElla73:A vi sa par kila viška ne kukajte i ne gladujte već vežbajte.
Od kuckanja nema lepe guze i ravnog stomaka.
A i zaboravite bre na vagu, kakva idealna težina. Ja sam niska155 cm i imala sam 56kg ali bez grama sala. Sami misici pravilno rasporedjeni (aktivno sam se bavila sportom).Izgledala sam super.
Sada mi treninzi užasno nedostaju. Ali s obzirom da imam 107 kg ne mogu ni da treniram već samo da se kotrljam.
Ali neću plakati nad svojom zlom sudbinom odoh na pizzu.
Kamo sreće. Odoh da napravim koji krug šetnje po firmi. Ovaj kanc.posao je smrt za kondiciju, a krsta ka droga nikad dosta.
Amin! Moram jos jednom da kazem - bataljujte dijete - menjajte lose navike u ishrani i bicete bombe.Govorim iz licnog iskustva! Pri tom necete urusavati zdravlje, vec cete kilazu skidati optimalno + ako ste imale nekih problema sa zdravljem - i to ce se srediti! I nema vracanja kilograma!!!hanibaI77:ja ne bih pocela sa sportom i tom tezinom,sta znam mozda i nije pravilno ali treba prvo malo da izgubi pa tek onda da se baci na sport
iz licnog iskustva znam da dijeta i sport ne idu previse zajedno.vezbas vezbas pa si gladan e onda ne mozes da postujes da jedes manje nego sto ti je potrebno i sve to dovodi do frustracije.niko ne govori o prejedanju posle treninga
mada treba i videti sta njeno srce moze da podnese kao sport,zato bih se ja obratila nekom strucnom licu jer nisu tricavih pet kg u pitanju vec je problem malo ozbiljniji
Jel si probala sa yogom ili pilatesom?Ella73:bravo goscica
i ja to pokušavam da im objasnim.
bar sam ja isprobala sve dijete i sve imaju jo-jo efekat
menjajte se
alo pa ja sam imala 117 i ovih 10 je za mene vauuu, ali gde je još 50kg, čuj, ma bar na 70
počnite drugačije da spremate jela, i k r e ć i t e s e
nadam se da si i izdrživ kao hrt trep trep.Julian_Duranona:Ja sam ti vitak kao hrt. .