Anaksimanda
Zainteresovan član
- Poruka
- 112
Ok,razresite mi misteriju-jel vecera pola kolicine za rucak ili isto ko rucak?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
maja79:pa nisi drzala do kraja dijetu?kazi mi kako si spremala ribu za proteinski dan.ja je przim ma mozda zato slabo mrsavim
?:jesi drzala sva 3 meseca + 3 meseca voce ili si stala posle te tri nedelje?
ma ok bolje jste od dijete meni se tad cini mi se kozha iscistila
sto se mene tice mozeshi da przis ribu. :I ja sam bila perverznapa sam przhila i pohovala povrce hehehe..
ne znam mozda ima veze s nekom psihom ako ti se cini da stoje kilogrami, mozhda ti se desi da se u jednom trenutk neshto rapslaces i onda ces da se ispiskish ko niko
mozhda. ne znam![]()
mozda ovo ne radi kod sivh isto.
maja79:dobro prosle su dve nedelje i izgubila sam 3-4kg.izgleda da bih ja carobnim stapicem da smrsam.valjda sto sam sa atkins dijetom mrsavila brzo,a sa ovom ide sporije.opet kazem 27 marta presedan pa ako vaga bude poslusna nastavljamo ovako,a ako ne rigorozno pridrzavanje dijete.porodila sam se u oktobru 2000 i prvi put prosle god bila na nekoj dijeti pa sad.tesko se odlucujem,ali mi je dosadilo da vise imam 15kg vise.ocu opet da budem dobra riba pa makar i u braku(salim se)rekla sam i ponavljam se sad ili nikad!
Anaksimanda:Ok,razresite mi misteriju-jel vecera pola kolicine za rucak ili isto ko rucak?
samo me brine onaj vodeni dan al dobro videcemo...pozdrav
..nego sta mislite da li smem da prelivam onu testeninu sto se jede 3. dan soja sosom? da li uopste mogu da koristim soja sos,senf i kecap recimo??

xpajamacax:ima razlike
mislim jedno 3 kile
hoću kafuuu