ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
moze deblje ste od mene:lol: salim se.a ti snezna ne kaki nego skini ta dva kg koja bas i nisu previse.cuj prase 172 sa 62 :roll: ustvari zavisi kolike su ti sike:mrgreen:

Snezna_kraljica:
Evo, ja sam prase od 62kg (na 171cm visine). Mislim da je to dovoljno.
Od utorka!!! Uiiii!!! Radujem se.
:shock: :shock: :shock: Devojko o cemu ti pricas???
Kakvo prase bre, ko ti to rece? Ti sama sebi? Ili se gadno foliras ili si neinformisana.Koliko godina imas? Zelis li da budes manekenka? Onda ok, skini jos 10 i taman ces da licis na anorexicarku.E sto me ovako nesto iznervira, ajd da si rekla da treba da skines par kg, ali da si prase, mislimmmmm, stvarno....:confused:

stvarno.
ja sa 162 kada bi imala 62 bi bila ko bombona:mrgreen:
ajde bre snežna uzmi se u pamet.
a ti, ella ako sam napravila dobro jednačinu,
odmah da kreneš sa dijetom, ako nisi visoka 2 metra!!!
pojela sam mju čokoladu.
zapišite današnji dan.
od sutra sam opet na nastavku dijete:roll:
ma ima ja da stignem na nedostižnih 60:p:p:p
ajde,malo moralne podrške:p
hvalite me malo, kako sam veĆ lepo smršala:mrgreen:

Ma, ne znate vi - vrlo sam nezne konstitucije, i izgledam deblje od nekog ko ima vise kilograma od mene - ali, REALNO. U stvari je kod mene problem sto nisam jednako rasporedjena: Gornja polovina tela mi je sasvim ok, ali zato dupe i noge... A ne mogu reci da mi pomaze fizicka aktivnost (to je dodatni razlog zbog kog ludim). Nisam nerealna, niti se foliram, zaista jeste tako. Volela bih da ponekad mogu da obucem mini suknju, a da u njoj izgledam lepo. Ovako sam ogranicena na pantalone i duze suknje. Sta me napadate? Kako ne mozete to da razumete?

Snezna_kraljica:
Ma, ne znate vi - vrlo sam nezne konstitucije, i izgledam deblje od nekog ko ima vise kilograma od mene - ali, REALNO. U stvari je kod mene problem sto nisam jednako rasporedjena: Gornja polovina tela mi je sasvim ok, ali zato dupe i noge... A ne mogu reci da mi pomaze fizicka aktivnost (to je dodatni razlog zbog kog ludim). Nisam nerealna, niti se foliram, zaista jeste tako. Volela bih da ponekad mogu da obucem mini suknju, a da u njoj izgledam lepo. Ovako sam ogranicena na pantalone i duze suknje. Sta me napadate? Kako ne mozete to da razumete?
zato sto mislimo da si zrtva marketinga koji nas okruzuje

znaš šta h.
stvarno, ali stvarno si najduže izdržala i fakat pokazali se rezultati.
ja sam malo zbrzala ovih 9 kila za mesec i po.
ai se isplatilo.
vratilo se 3 kile. i stoji na tome.
ali sam ušla u 40 pantalone:mrgreen:
do duše malo mi komotne, ali 38 zateže.
tako da je tvoj broj daleko, ali ja sam se skinula sa sedmice....
koja me duuugo morila.

Snezna_kraljica:
Ajde ne ljuti se, samo hocemo da te urazumimo.;) I sto mora uvek minic? Prilagodi garderobu svojoj figuri, s njom se moze puno korigovati i izgledati super!

hanibaI77:
zato sto mislimo da si zrtva marketinga koji nas okruzuje
Nije lep osecaj kada pantalone 32 mozes da obuces do pola butina. Takav iz prodavnice bas i ne mozes. Ili jos gore, ako nemaju tvoj broj...

mozda nisam toliko zrtva marketinga (ja i dalje sebe volim ovakvu kakva jesam, ali bih volela da se malo drugacije oblacim), koliko mog okruzenja i vitkih devojaka na fakultetu koje me okruzuju :P

Bridzit Dzons (hahaha... Mama mi je to dala da procitam) ima ISTU tezinu kao ja i butine 46cm. Zato su moje butine 57cm! Ne znam kako je to moguce i to mi bas smeta.

ma one nikada nisu morale da se suzdržavaju.
samo sipaju i voze:p
a i kokain je dzeftiniji nego ikada, pa im to pomaže da sačuvaju liniju.
mi domaćice yebi ga...ko će da šmrcka i da gaji decu:roll: ili da ide na pos'o

hanibaI77:
aha kad predjes na peticu sve se pokazuje
nego gde su bre one forumasice sto su sve visoke 175 i teske 52? :lol: a da one ne dolaze na ovu pacenicku temu:lol:
Da znas! Kad citas postove sve same dobre ribe, a vidi sad...
Moja poznanica manekenka je visoka 185cm i teska 62kg. Ne kazem da hocu da budem mrsava kao ona (to je stvarno previse), ali je najsmesnije od svega sto je ona ubedjena da mora jos da oslabi. "Jao, Olga, danas sam pojela DVA topla sendvica! Vidi koliki mi je stomak!" Mislim, stvarno.... :? :x

Back