joj previše. kad devojačku 56 pomnožiš sa 2 dece i oduzmeš 5 godina koliko sam debela
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo, ja sam prase od 62kg (na 171cm visine). Mislim da je to dovoljno.hanibaI77:zavisi koliko kg imas
salim se.a ti snezna ne kaki nego skini ta dva kg koja bas i nisu previse.cuj prase 172 sa 62 

:shock: :shock: :shock: Devojko o cemu ti pricas???Snezna_kraljica:Evo, ja sam prase od 62kg (na 171cm visine). Mislim da je to dovoljno.
Od utorka!!! Uiiii!!! Radujem se.

e, ide lepo vreme, roštiljanje i to...Queen_:samo mala napomena za eventualne buduće sektašice: VEŽBANJE NI POD RAZNO!!!![]()
Moze, ali posle preskakanje kanapa ili igranje lastisa!xpajamacax:e, ide lepo vreme, roštiljanje i to...
el može vedZbanje noža i viljuške preko kobaje?

xpajamacax:e, ide lepo vreme, roštiljanje i to...
el može vedZbanje noža i viljuške preko kobaje?
zato sto mislimo da si zrtva marketinga koji nas okruzujeSnezna_kraljica:Ma, ne znate vi - vrlo sam nezne konstitucije, i izgledam deblje od nekog ko ima vise kilograma od mene - ali, REALNO. U stvari je kod mene problem sto nisam jednako rasporedjena: Gornja polovina tela mi je sasvim ok, ali zato dupe i noge... A ne mogu reci da mi pomaze fizicka aktivnost (to je dodatni razlog zbog kog ludim). Nisam nerealna, niti se foliram, zaista jeste tako. Volela bih da ponekad mogu da obucem mini suknju, a da u njoj izgledam lepo. Ovako sam ogranicena na pantalone i duze suknje. Sta me napadate? Kako ne mozete to da razumete?

Ajde ne ljuti se, samo hocemo da te urazumimo.Snezna_kraljica:Ma, ne znate vi - vrlo sam nezne konstitucije, i izgledam deblje od nekog ko ima vise kilograma od mene - ali, REALNO. U stvari je kod mene problem sto nisam jednako rasporedjena: Gornja polovina tela mi je sasvim ok, ali zato dupe i noge... A ne mogu reci da mi pomaze fizicka aktivnost (to je dodatni razlog zbog kog ludim). Nisam nerealna, niti se foliram, zaista jeste tako. Volela bih da ponekad mogu da obucem mini suknju, a da u njoj izgledam lepo. Ovako sam ogranicena na pantalone i duze suknje. Sta me napadate? Kako ne mozete to da razumete?
a da one ne dolaze na ovu pacenicku temu

Nije lep osecaj kada pantalone 32 mozes da obuces do pola butina. Takav iz prodavnice bas i ne mozes. Ili jos gore, ako nemaju tvoj broj...hanibaI77:zato sto mislimo da si zrtva marketinga koji nas okruzuje
hanibaI77:aha kad predjes na peticu sve se pokazuje
nego gde su bre one forumasice sto su sve visoke 175 i teske 52?a da one ne dolaze na ovu pacenicku temu
![]()
:razz:
Da znas! Kad citas postove sve same dobre ribe, a vidi sad...hanibaI77:aha kad predjes na peticu sve se pokazuje
nego gde su bre one forumasice sto su sve visoke 175 i teske 52?a da one ne dolaze na ovu pacenicku temu
![]()