ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ova hanibal pre pet dana bila mrshava a sad ima 10 kila vishe.....?!?! pa vi idete dole gore...ja bar imam stalno 2-3kg vishe

e mozhda djuskanje nije loshe. ali mozhda u grupi pre. ne znam. samo neka ideja, ne morate odmah biti polaznici moje shkole zhivota. mislim ono u disku. ne znam ne mora da bude zavisi od atmosfere.

ma i moj brat ima 100 kila.....i vishe.....i ne skida ih... ja sam kao mrshavko a nisam :I ja izdrzim nekoliko dana super i onda navalim...ne znam mozhda ste neshto emotivno nezadovoljne..
mada sto svi pa moraju da budu savrseni ne moraju
ela shta si trenirala je l rukomet ili kosharku
hehe elminisala sam fudbal
o pilatesu mislim da imash na temi sport tamo je red da se to pishe ovde poceo da vlada kapitalizam ; )) tu je bitno neko disanje poshto kad sam ishla na treninge onda stalno ponavljaju udisaj izdisaj..kao pomerish nogu pa izdahnesh...tako nekako. mislim da je to i kao antistres jer dises polako.. e ima i rad sa ochima...kao i to je antistres, zvuci glupavo ali postoje neke metode s tim...mislim to za nas glupe...nije mozda loshe ni raditi...ne znam ili daj meni vishak para pa necesh jesti
znaci deca zablokiraju zivot ja se misaono lomim izmedju toga mada je to sve teorija
stagod napises nekog skenj.ash...najbolje je cutati.
ja cu da cutim ova krstarica je postala ozbiljno mesto. a mene ionako ne chitaju : )

e inace za ovu dijetu...nije vam mislim isto pavlaka i kiselo mleko jer pavlaka valjda vazhi za mast a k.mleko je protein.....znachi sushtina prvog dana je valjda jesti proteine.....a mozes da dodash i masti ali onda moze da ti se ne jede toliko proteina jer si se zasitio a opet ako pojedes tri kisela mleka mozda budesh gladan.....ono ne znam ne volim ljude okrutna sam ali mozda neko ne misli tako...

e inache ima sportista aktivni su super sve i onda kad prestanu ugoje se odjednom to se valjda deshava

xpajamacax:
nadam se da si i izdrživ kao hrt trep trep.

red_heart.gif
Ma, da... lako ti je mene da zacikavas, kad znas da sam beskoristan.

pa recimo pojedem vise hleba,2 parceta zarucak(1 treba).kad su ugljeni hidrati onda uvece vise kolaca nego sto treba.videcu sta kaze vaga 27 marta.ako nije dobro,onda strogo cu da se pridrzavam.a ti je si se bas strogo pridrzavala?

evo dobre vesti!jedna poznanica je za 2 meseca smrsala 22 kg zahvaljujuci un dijeti,ali nije jela hleb.tako da posto sam malo splasnula idem sad u grad da se izdjuskam! i to je nesto.dobila ponovo na samopouzdanju!jjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!

mozda sam dosadna,ali sam svakako pozitivna!bar za one koje zele da smrsaju.nadam se da pomazem i ovako mi je lakse imam sa kim to da podelim.samo ja kuckam i niko vise.ja mislim da su svi pobegli sa foruma.zauvek infantilna maja!!!!!!!!!!!!!!

nemam pojma ja sam povremeno jela soju na prvi dan. ali sam bila uglavnom ok shto se tiche vocnog dana. ali sam se redovno prejedala, najvise za treci... to letos, sad kadsam probal anisam izdrzala
nemam pojma koliko sam smrsala ali sam bila mrsavija, mada normalno kad sam jela samo tri puta dnevno ... bilo je i trenutaka tog ciscenja, kad sam mnogo kakila i piskila mislim
ma uspe to ako radis...ali ja sad ne mogu.
a sto ne ides kod nekog doktora, tipa onaj pfaf, ipak je igranje s tim dijetama tek tako.

isla sam kod nutricioniste. sviranje pilicima!sve sto mi je napisala da sam se pridrzavala nekih 6 mseci izgubila bih 18kg.meni ova dijeta stvarno odgovara i 15-16 kg ima da izgubim do kraja maja i to je to.znam ljude koji su smrsaliali kod svakog je to drugcije.moja komsinica drzi atkins dijetu i brzo mrsavi a lici svevise i vise na zombija

ok mada sam ja htela da je ponovim posle nekoliko meseci, i nisam izdrzala psihichki... puko mi film na vocni dan i najela sam se u cetri ujutro bureka sa mesom... sledeci dan sam samo jela i pila
sve ono shto ne sme.. to ti je jo-jo efekat :I

e i taj drugi put cini mi se da je herpes krenuo ... drzala sam vodeni i na dnu kichme mi izasao herpes... inace mi obichno izlazi na ustima (to je valjda herpes??) i na ledjima oko lopatica... onda sam se zagledala i cinilo mi se da ce se to pojaviti svuda..to se povuklo i nema ga. ok mozhda ne bi..herpes je kad su kao bubuljice jedna do druge, valjda..... onako kao niz...to sad imam na ledjima..padne imunitet??
svejedno dosadilo mi je :I ionako nikad nisam izvela 2 TANJA parceta torte
kazu da j ebitno legati ranije..mozhda ima veze

ali mislim da nutricionista treba da uzme i tvoj karakter u obzir...neki ljudi se ozhderu za jedan obrok ko pitoni...neki jedu stalno po malo...eh

mislim perveryna sam ali zar sex ne lechi dosta toga. hocu sexualne priche sada
:(
ili se smorish s muzhem pa nema taj efekat. znaci trba da nadjesh ljubavnika ili ljubavnicu???

e sto se tice herpes to si u pravu.evo kad sam se probudila danas dobila sam herpes na gornjoj usni.pa sad izgledam kao andjelina dzoli i onako imam pune usne,a sa herpesom jos gore.verovatno od pada imuniteta i nesto stagniram.svi vide da mrsavim a vaga nesto slabo ide na dole.nego je*es herpes ima ovog puta da istrajem.a sto se tice ljubavnika jos dragi nije za bacanje,a za kasnije ako ne bude ispunjavao dobro bracne duznosti videcemo.

pre dve godine sam drzala un diet, i smsala sam za oko 3 sedmice oko 8-9 kg, valjda mi je metabolizam jako brz. super sam se osjecala, osjecam se i danas, zeludac se valjda malo i smanjio pa ni ne jedem kao pre. kg se nisu vratili do danas...
ako imate pitanja, pitajte sve sto vas interesuje, rado cu podijeliti svoje znanje i iskustvo sa vama... naravno, vezano za dijetu.
t

energicna:
pre dve godine sam drzala un diet, i smsala sam za oko 3 sedmice oko 8-9 kg, valjda mi je metabolizam jako brz. super sam se osjecala, osjecam se i danas, zeludac se valjda malo i smanjio pa ni ne jedem kao pre. kg se nisu vratili do danas...
ako imate pitanja, pitajte sve sto vas interesuje, rado cu podijeliti svoje znanje i iskustvo sa vama... naravno, vezano za dijetu.
t

jesi drzala sva 3 meseca + 3 meseca voce ili si stala posle te tri nedelje?

ma ok bolje jste od dijete meni se tad cini mi se kozha iscistila

sto se mene tice mozeshi da przis ribu. :I ja sam bila perverzna :) pa sam przhila i pohovala povrce hehehe..

ne znam mozda ima veze s nekom psihom ako ti se cini da stoje kilogrami, mozhda ti se desi da se u jednom trenutk neshto rapslaces i onda ces da se ispiskish ko niko
mozhda. ne znam :)
mozda ovo ne radi kod sivh isto.

e opet ja,. mada mi je jedna cura rekla kao ne ne ulje ona je bash strogo to drzala pekla je i kuvala vlajda bez ili s malo ulja (he krenula sam da ogovaram kako mi je zato poslala recept za kolache sa kilo chokolade i oraha ; ))) zhensko)
mada ulje pomaze rastvaranju vitamina ono nije da je to samo gojivo
ma nervira me opet zderem...nesrecna sam :( nikad necu biti srecna :( blago vama ostalima :(
a nista ne radim pod milim bogom i pod ostalima
cao

dobro prosle su dve nedelje i izgubila sam 3-4kg.izgleda da bih ja carobnim stapicem da smrsam.valjda sto sam sa atkins dijetom mrsavila brzo,a sa ovom ide sporije.opet kazem 27 marta presedan pa ako vaga bude poslusna nastavljamo ovako,a ako ne rigorozno pridrzavanje dijete.porodila sam se u oktobru 2000 i prvi put prosle god bila na nekoj dijeti pa sad.tesko se odlucujem,ali mi je dosadilo da vise imam 15kg vise.ocu opet da budem dobra riba pa makar i u braku(salim se)rekla sam i ponavljam se sad ili nikad!

Back