ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e pa vratila sam se!aha!ali necu da davim!nisam pre volela forume,ali sada je ok.valjda sto sam malo imala vremena za to.ali sad se pazite!pocinjem da davim(salim se).a samo jedno pitanje za julian st ces ti ovde?da maznes neku dijetu?

ok, ja mislim da ja mogu u sektu. 165 cm visine, 75 kila... racunam da je bar 5 otislo u grudi pa se time tesim ;)
znaaam, preterala sam... ali nisam ja kriva, studiram arhitekturu i zadnje dve godine sam provela sedeci+nekakve inekcije ... nekad sam imala divnih 63kg i nosila 38, sad 42 sa tendencijom ka 44 :(
jbg nisam imala izbora...
bar se tih 15-20 kila viska lepo rasporedilo, pa se ljudi cude kad im kazem koliko kila imam... sem mozda na stomaku, slaba tacka celog zivota...
citajuci sve ovo dale ste mi inspiraciju da sto pre pocnem sa un-om...

e ima ih jos da pisu poruke za redom, jos sarmantnih, cak i pisu poruke, a sharmantni su, znaci eto, nisam jedina, a oni su cak i simpaticni :)

idite na neko kretanje bez toga teshko mislim !
neshto da smiri hormone
ne smem dalje da kazem

nemojte mnogo biti oshtri prema sebi... :( od toga nishta
orijentalni ples moyda nije losh ne znam. shta one mogu da budu i debele pa ne smeta za vrckanje

Stvarno je super sekta. :-D
S obzirom da sam duplirala svoju težinu molim u sekti dva mesta, mislim ako možete da mi izađete u susret. :lol:
Dragi moji sektaši zaboravite na koje kakve dijete, napravite si dijetu u svojoj glavi pa da vidiš kako ide dole. :roll:
Znam teško je ja sam u fazi mirovanja ali je mnogo efikasnije ali i sporije. pre svega zdravije.
Ja imam problem sa hormonima pa zato kile ne idu dole kako treba. Kad hormone dovedem u red biću opet ona riba od pre 5 godina. Ne žurim ;)

A vi sa par kila viška ne kukajte i ne gladujte već vežbajte.
Od kuckanja nema lepe guze i ravnog stomaka.
A i zaboravite bre na vagu, kakva idealna težina. Ja sam niska155 cm i imala sam 56kg ali bez grama sala. Sami misici pravilno rasporedjeni (aktivno sam se bavila sportom).Izgledala sam super.
Sada mi treninzi užasno nedostaju. Ali s obzirom da imam 107 kg ne mogu ni da treniram već samo da se kotrljam.
Ali neću plakati nad svojom zlom sudbinom odoh na pizzu.
Kamo sreće. Odoh da napravim koji krug šetnje po firmi. Ovaj kanc.posao je smrt za kondiciju, a krsta ka droga nikad dosta.

Ella73:
A vi sa par kila viška ne kukajte i ne gladujte već vežbajte.
Od kuckanja nema lepe guze i ravnog stomaka.
A i zaboravite bre na vagu, kakva idealna težina. Ja sam niska155 cm i imala sam 56kg ali bez grama sala. Sami misici pravilno rasporedjeni (aktivno sam se bavila sportom).Izgledala sam super.
Sada mi treninzi užasno nedostaju. Ali s obzirom da imam 107 kg ne mogu ni da treniram već samo da se kotrljam.
Ali neću plakati nad svojom zlom sudbinom odoh na pizzu.
Kamo sreće. Odoh da napravim koji krug šetnje po firmi. Ovaj kanc.posao je smrt za kondiciju, a krsta ka droga nikad dosta.

Zasto ne pocnes da treniras ponovo?

ja ne bih pocela sa sportom i tom tezinom,sta znam mozda i nije pravilno ali treba prvo malo da izgubi pa tek onda da se baci na sport
iz licnog iskustva znam da dijeta i sport ne idu previse zajedno.vezbas vezbas pa si gladan e onda ne mozes da postujes da jedes manje nego sto ti je potrebno i sve to dovodi do frustracije.niko ne govori o prejedanju posle treninga
mada treba i videti sta njeno srce moze da podnese kao sport,zato bih se ja obratila nekom strucnom licu jer nisu tricavih pet kg u pitanju vec je problem malo ozbiljniji

hanibaI77:
ja ne bih pocela sa sportom i tom tezinom,sta znam mozda i nije pravilno ali treba prvo malo da izgubi pa tek onda da se baci na sport
iz licnog iskustva znam da dijeta i sport ne idu previse zajedno.vezbas vezbas pa si gladan e onda ne mozes da postujes da jedes manje nego sto ti je potrebno i sve to dovodi do frustracije.niko ne govori o prejedanju posle treninga
mada treba i videti sta njeno srce moze da podnese kao sport,zato bih se ja obratila nekom strucnom licu jer nisu tricavih pet kg u pitanju vec je problem malo ozbiljniji
Amin! Moram jos jednom da kazem - bataljujte dijete - menjajte lose navike u ishrani i bicete bombe.Govorim iz licnog iskustva! Pri tom necete urusavati zdravlje, vec cete kilazu skidati optimalno + ako ste imale nekih problema sa zdravljem - i to ce se srediti! I nema vracanja kilograma!!!

trenirala sam aktivno 20 i kusur godina i aktivno se takmičila u saveznom rangu, ali kad ti prekineš sa 28 god., ugojiš se, rodiš 2 dece i doguraš do 33 god.nema ti mesta među klincima, možeš im biti samo trener. A i Hanibal je u pravu, srce mi je zdravo ali opterećeno. Zamislite mene kako istrčavam Kuperov test: ha,ha,ha ili trbušnjaci,...Ej pa ko bi sada mogao da izdrži da trči celu utakmicu. mogu samo da sanjam.
sada vozim bicikl, a vežbe kojim sam se zagrevala na treningu koristim sada kod kuće i šetam to je sve.
Zato se ja patim jer mi je organizam navikao na veliku fizičku aktivnost i ovo me psihički ubija.

bravo goscica
i ja to pokušavam da im objasnim.
bar sam ja isprobala sve dijete i sve imaju jo-jo efekat
menjajte se
alo pa ja sam imala 117 i ovih 10 je za mene vauuu, ali gde je još 50kg, čuj, ma bar na 70
počnite drugačije da spremate jela, i k r e ć i t e s e

Ella73:
bravo goscica
i ja to pokušavam da im objasnim.
bar sam ja isprobala sve dijete i sve imaju jo-jo efekat
menjajte se
alo pa ja sam imala 117 i ovih 10 je za mene vauuu, ali gde je još 50kg, čuj, ma bar na 70
počnite drugačije da spremate jela, i k r e ć i t e s e
Jel si probala sa yogom ili pilatesom?

Nešto malo yogu između dve trudnoće (pre otprilike 3 god.) Imala sam užasne glavobolje pa su me savetovali da prekinem. O pilatesu mi je nešto kuma pričala ali nisam probala. Gde bih mogla da se više informišem o tome? ili da pronađem dvd ili dvx?

Julian_Duranona:
Ja sam ti vitak kao hrt. .
nadam se da si i izdrživ kao hrt trep trep.

red_heart.gif

e ja nemam sliku u kupacem.u stvari lazem imam ali u ovom sadasnjem izdanju.i u kompjuteru kod caleta.nemam nameru da ih ovde ubacim,ne zelim da ih vidim.sa 15 kg vise ne izgledam dobro.nego sutra je osmi mart i kakvo je raspolozenje?

odlichno sutra cu da jedem vishe
a sto si se ugojila mnoge se ugoje posle neke trudnoce mnoge mame, ne mora posle prve, ali posle neke vishe nisu iste. je l to neko nezadovoljstvo ili hormoni kazhu de ste face

Back