ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
He, sektasice, lepo je videti nas ponovo na okupu, in action :p
Mene ponelo ovo konacno lepo vreme, pa sam veceras malo vozila bajs, usput sam kupila gomilu Mildorf vocnih cajeva, pa da i unos tecnosti ucinim prijatnijim i ukusnijim ;)
Prezadovoljna sam svojim izgledom, i ni najmanje mi nije zao sto sam dugo i zestoko bila na Atkinsu ( jos uvek sam, laganije radi odrzavanja) i crkavala od gladi, definitivno vredi truda :p

rnixon:
...ali zaista ova prva recenica....

Nista licno, samo su mi se smucili saveti tog tipa. Niko nije kreten da ne zna kako se gubi tezina, kao sto si ti objasnjavala, ali kao sto je neko vec rekao, najteze je primeniti i bas zbog toga je stav fuj nezdrava dijeta vise se krecite itd prilicno irititajuci.

Btw put do pakla je poplocan najboljim namerama.

I tebi sve najbolje. Over and out!

Boga mi ima i kretena. Vidis tezina moze da se izgubi na razne nacine, pravilno ili ne pravilno. I Atkins nije nezdrava dijeta, zapravo jeste nezdrava ali ne zbog toga sto je ona ne zdrava nego zato sto niko od vam ne ume da je drzi koliko treba.

Koliko vas na Atkinsku je uzimalo vitamine???
Koliko je uzimalo minerale???
Koliko vas je uzimalo L-Carnitin (Carnitini su neophodni u beta oksidaciji masnih kiselina da ne ulazimo u detalje)

Svaka dijeta je zdrava ako se pridrzavate pravila
Svaka je nezdrava ako ignoristete pravila

AcaBg82:
Boga mi ima i kretena. Vidis tezina moze da se izgubi na razne nacine, pravilno ili ne pravilno. I Atkins nije nezdrava dijeta, zapravo jeste nezdrava ali ne zbog toga sto je ona ne zdrava nego zato sto niko od vam ne ume da je drzi koliko treba.

Koliko vas na Atkinsku je uzimalo vitamine???
Koliko je uzimalo minerale???
Koliko vas je uzimalo L-Carnitin (Carnitini su neophodni u beta oksidaciji masnih kiselina da ne ulazimo u detalje)

Svaka dijeta je zdrava ako se pridrzavate pravila
Svaka je nezdrava ako ignoristete pravila

Ja uzimam multivitamine - za zene (one a day) i tonalin CLA.

Kupi neki bas lep, kvalitetan vocni caj ( Mildorf npr), u jos vreo dodaj zasladjivac, da se bolje rastvori, i onda na veeeliku solju dodaj sok od pola limuna - veoma ukusna supstitucija vocnom soku; takodje moze i kombinacija vocni caj plus prah onih " Step " sokica od limuna ( u prahu je ustvari smesha zasladjivaca i limunske kiseline)

Die Cinderella:
e nema bolje motivacije nego kada te ljudi sretnu posle duzeg vremena pa krenu sa komplimentima, divnog li osecaja :p
@matura
imam ja citavu kolekciju dijeta, pa i te brze:
ima ona od 5 dana
1. do 1kg jabuka
2. do 1kg kuvanog krompira
3. do 1l jogurta ili mleka
4. do 1kg kuvanog mesa
5. kafe cajevi bez secera i limunada

a ima i ona duza verzija , na ovoj temi neko je postavio an 101. strani

A koliko se kg skida ovom dijetom? :confused:

Ja sam za tacno 2 nedelje atkinsa skinula 5,5 kg.I onda sam jela na maturi(nisam odolela),i tako jedem jedem i jedem sve i svasta vec 2 nedelje,i vratila sam 4 kg.hvala bogu sto nisam vise!Sad sam se opametila,pa sam ponovo krenula na atkinsa,imam da skinem 6 kg do leta,pa ne zznam dal da probam ovu dijetu od pepeljugice,ili da nastavim sa atkinsom?

A za step,ja ga pijem,zvacem i orbit(jedna zvaka ima 1 g UH.a dnevno sme do 20 g) kissssssssssss

pokusala sam onu dijetu i poklekla na 3. danu a onda i na vocnom. koj moj da muchim sebe.
nek mi neko uradi psihoanalizu
ima to na web.tickle.com raznih testova pa i taj, koji ste tip jedacha i zanimljiv je ayrveda test na PhD videcete tamo. ali se placa celo objasnjenje.
kao psiho, kako bi trebalo da se hranim...mislim da mi terba vise od 3 obroka dnevno

ali mozda cu se vratiti na ovu sugavu dijetu. zakljucila sam da mi je lakse da se ubijem od fizicke aktivnosti nego da jedem po tudjem uputstvu. mada se danas i nisam ubila. ali sam telefonirala ankete i to je napet posao malo meni i piskila sam svaki sat puno. ipak su delovala dva tri dana dijete

Back