maja79
Gost
- Poruka
- 1.253
e sliku sam poslala pajamaci pa kad je sredi da vidite.naravno ima jos tu da se radi ali ja sam skoro pa zadovoljna.pa tvigi nisam bila nikad!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rnixon:...ali zaista ova prva recenica....
Nista licno, samo su mi se smucili saveti tog tipa. Niko nije kreten da ne zna kako se gubi tezina, kao sto si ti objasnjavala, ali kao sto je neko vec rekao, najteze je primeniti i bas zbog toga je stav fuj nezdrava dijeta vise se krecite itd prilicno irititajuci.
Btw put do pakla je poplocan najboljim namerama.
I tebi sve najbolje. Over and out!
POP Mare:Bio sam tamo dugo... znam skoro sve likove... ali sad ima drugi forum mnogo bolji![]()
AcaBg82:Boga mi ima i kretena. Vidis tezina moze da se izgubi na razne nacine, pravilno ili ne pravilno. I Atkins nije nezdrava dijeta, zapravo jeste nezdrava ali ne zbog toga sto je ona ne zdrava nego zato sto niko od vam ne ume da je drzi koliko treba.
Koliko vas na Atkinsku je uzimalo vitamine???
Koliko je uzimalo minerale???
Koliko vas je uzimalo L-Carnitin (Carnitini su neophodni u beta oksidaciji masnih kiselina da ne ulazimo u detalje)
Svaka dijeta je zdrava ako se pridrzavate pravila
Svaka je nezdrava ako ignoristete pravila
Die Cinderella:e nema bolje motivacije nego kada te ljudi sretnu posle duzeg vremena pa krenu sa komplimentima, divnog li osecaja![]()
@matura
imam ja citavu kolekciju dijeta, pa i te brze:
ima ona od 5 dana
1. do 1kg jabuka
2. do 1kg kuvanog krompira
3. do 1l jogurta ili mleka
4. do 1kg kuvanog mesa
5. kafe cajevi bez secera i limunada
a ima i ona duza verzija , na ovoj temi neko je postavio an 101. strani