H
hanibaI77
Gost
ma taaacnoooo je
anakin ti jedes previse zeleno za moj ukus
ja ne pijem gazirano(jednom mesecno coca light mislim da se to ne racuna) niti jedem supe iz kesice(btw ne jedem skoro nikakve supe) ali moje omiljeno povrce su krompir i paradajz ajd ovaj drugi je ok
ne jedem bukvalno "mast na hleb" ali bez masnoca mi je neukusno i nedovoljno
treanutno sam na ovoj un pa jedem vocni dorucak ali je inace to nesto iz pekare sa vocnim sokom i kafom
rucak i moze da prodje nemasan ali meni se posle ribe npr jede jos i dok nisam pojela cokoladu nisam mirna,frites mmhmhmm
to je pure bonheur a kad pomislim na blitvu i slicno stresem se
prednost dajem masnijim jogurtima u odnosu na 0%
kad pravim spanac dodam pavlaku i jaja
to se uci od rodjenja a ne sa 30god da menjam svoj ukus za hranu
probala sm da idem kod nutricioniste i pravila mi ona neki jelovnik,ma to mogu i sama znam ja kako treba
a sto ne jesti vegetu? :shock:
anakin ti jedes previse zeleno za moj ukus

ja ne pijem gazirano(jednom mesecno coca light mislim da se to ne racuna) niti jedem supe iz kesice(btw ne jedem skoro nikakve supe) ali moje omiljeno povrce su krompir i paradajz ajd ovaj drugi je ok
ne jedem bukvalno "mast na hleb" ali bez masnoca mi je neukusno i nedovoljno
treanutno sam na ovoj un pa jedem vocni dorucak ali je inace to nesto iz pekare sa vocnim sokom i kafom
rucak i moze da prodje nemasan ali meni se posle ribe npr jede jos i dok nisam pojela cokoladu nisam mirna,frites mmhmhmm

prednost dajem masnijim jogurtima u odnosu na 0%
kad pravim spanac dodam pavlaku i jaja
to se uci od rodjenja a ne sa 30god da menjam svoj ukus za hranu
probala sm da idem kod nutricioniste i pravila mi ona neki jelovnik,ma to mogu i sama znam ja kako treba
a sto ne jesti vegetu? :shock: