carolina 212
Aktivan član
- Poruka
- 1.768
Vec sam pisala da mi je vaga losiji pokazatelj od garderobe, ali nije na odmet da i po njoj pratim promene stanja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
carolina 212:Radim vezbice kuci, i pijem zeleni caj i puuno vode, ja sam protiv tih hemija tipa L carnitin i sl.
ne izgleda mlitavi ali mi muz kaze gde me pipne da sam meka.sta da radim?stvarno nije mlitavo jer sam ja tako gradjena da se to kod mene ne vidi osim stomaka.je** ga 2 porodjaja.a da vezbam nema sanse sa atkins dijetom.po ceo dan sam smorena,stalno imam upalu misica a nista ne radim.pa sta da radim ljudi?AcaBg82:Stara fitnes izreka kaze:
NIJE MERILO VAGA VEC OGLEDALO
Mozete da izgubite 10 kg sala, i da ka stanete pred ogledalo videce se misici a vaga ce pogazivati 10 kg manje
Mozete da izgubite 10 kg misica vaga ce pokazati 10 kg manje, ali ce zato ogledalo pokazati jednu mlitavu osobu na kojoj sve visi.
maja79:ne izgleda mlitavi ali mi muz kaze gde me pipne da sam meka.sta da radim?stvarno nije mlitavo jer sam ja tako gradjena da se to kod mene ne vidi osim stomaka.je** ga 2 porodjaja.a da vezbam nema sanse sa atkins dijetom.po ceo dan sam smorena,stalno imam upalu misica a nista ne radim.pa sta da radim ljudi?
carolina 212:Ma ja uopste vise nemam ideju sta da jedem, stalno meso i salata, bas bih nesto promenila
Ja tebe potpuno razumem, i ja sam BILA od onih koji ili jedu ili ne jedu. I sada ja napravim plan za sledeci dan, nikako ne bih smela da sebi ostavim varijantu jescu koliko i kada budem gladna. Smucilo mi se vise vrcenje u krug, nije ni ovo najelegantnije resenje, ali je najbolje. Meni se bas lako sve lepi, i moram da zivim sa tim, mrsava ili debela.carolina 212:Ja cim krenem sa opustenijim varijantama, sve ode u ..., zato mi dijete uspevaju jedino ako ih se striktno drzim. Ma izdrzacu do vikenda, kilaza mi je stala kao sto sam i mislila, pa ce valjda jos tri kilice otici do vikenda