ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
?:
pokusala sam onu dijetu i poklekla na 3. danu a onda i na vocnom. koj moj da muchim sebe.
nek mi neko uradi psihoanalizu
ima to na web.tickle.com raznih testova pa i taj, koji ste tip jedacha i zanimljiv je ayrveda test na PhD videcete tamo. ali se placa celo objasnjenje.
kao psiho, kako bi trebalo da se hranim...mislim da mi terba vise od 3 obroka dnevno
Ti si : jedač ADVANCED !!! :lol:

jebach advanced mada to remeti ton

de si karolina se spremash za petrovski post
ja ne, arcim mami telefon
ali mozhda ga izdrzim a mozda i ne. mada verujem da hocu. ali djavo ne spava

carolina 212:
pijem ja i limunadu, ostacu na njoj, citam na onom stepu ima ugljenih hidrata
Ovako, spet i limunada imaju otprilike slicno uh, mada je to prihvatljivo malo. :p
U 100ml prirodno cedjenog limunovog soka ima 8,3 g uh ( vidi www.studpol.co.yu/savetovalista/dijetetika/voce4.htm ).
U jednoj kesici stepa koja ima 7,5 g ima 70 procenata uh, sto znaci oko 5 g uh po jednoj kesici, tj. na 1l napitka.
Znaci, da napravite 1l limunade sigurno ide 150ml cistog soka, oko 12 g uh. Step je po tome u prednosti, ali ja prednost dajem prirodnom. Anyway, moze oboje :p

Pre spavanja popij iscedjen limun u mlakoj vodi-odlicno je za topljenje sala.A moja dugarica Mica je smrsala 5 kg za jedno 2 nedelje tako sto je pila svaki dan pre svakog obroka jabukovo sirce. :shock:

a sad pitanjje:koliko se otprilike smrsa ako se jedno 2 nedelje jede samo voce? :confused:

ja evo sad sam se vratila iz grada mrtva pijana.da me ne bim muz maltretirao kao saedim za kompom i proveravam poruke .pila sam kordiaku sa cedjenom pomorandzom sto je dobro.znam da ne treba zq dijetu ali neka.idem sad u kevet dok je u u kupatilu da me ne provali.e vise ne pijem1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

?:
e el mora bas meso ili mogu ribe, skoljke
je l mogu neke biljke umesto?
ok verovatno mogu ribe, a biljke? npr soja, orasi
a orasi kad idu

da ih ne pitam na mail...a jesam pacenik sam vidi se po porukama i razmazena sam. samo ponestace mi para za ovo, shi.t

Унуко бабина, па ти си већа баба од мене. Пу пу пу шта причаш то? Кад се ознојиш на њиву код бабе да видиш линију.

sarchy:
Pre spavanja popij iscedjen limun u mlakoj vodi-odlicno je za topljenje sala.A moja dugarica Mica je smrsala 5 kg za jedno 2 nedelje tako sto je pila svaki dan pre svakog obroka jabukovo sirce. :shock:

a sad pitanjje:koliko se otprilike smrsa ako se jedno 2 nedelje jede samo voce? :confused:
1. Neces izdrzati dve nedelje samo na vocu, bices stalno gladna, jer su u pitanju lako svarljivi ugljeni hidrati, a sitom te drze proteini,
2. Neces unositi gomilu drugih vaznih hranljivih materija, a tolika kolicina voca zakiseljuje krv,
3. Psihicki je to tesko izdrzati, ponajvise zbog tacke 1.
Ima toliko drugih nacina.. nadam se da ces pronaci odgovarajuci..
P.S. Cak i kad bi to izdrzala, mrsavila bi onoliko koliko ti je realno visak..
srecno!! :razz:

cuti nije provalio.a ulicom ne smem da prodjem ima da me svedoci zezaju.ja zbog dijete ne pijem i uvek sam im glas razuma kad prave sranje.a sinoc sam se raspicila.ko kaze da ne ide alkohol sa atkins dijetom.jutros mi je vaga pokazala izmedju 64 i 65kg.ima svaki vikend da pijem.a jos mi je muka pa sam doruckovala 1 paradajz i 1 limunadu popila.a sad idem malo da odmaram.klinci su kod moje majke.idem da se nauzivam!

Kod atkins dijete blok u opadanju kilaze koji moze da potraje i do 10 dana je sasvim normalan. Na primer osoba pada sa 110 na 100 kg i tu je prvi blok posle 10 dana krece opet opadanje kilaze pa pada na 95 pa tu opet ima blok i tako. Nista to nije cudno. To se objasnjava padom metabolizma. Blokovi su posebno prisutni kod ljudi koji ne vezbaju, manje su prisutni i kraci kod ljudi koji vezbaju.

Sto se alkohola vikendom tice, ne da je dobro, nego je veoma pametno, 1 dan u nedelji praviti pauzu. To ne znaci da treba da se prezderete ili nesto slicno. Ali taj jedan dan slobodno sebe castite necim slatkim ili necim sto volite, i jedite sta zelite. Ovakva tehnika ubedljivo bolje deluje na dijetu od konstantnog drzanja.

Inace doruckovanje 1 paradajiza i pice 1 limunade za dorucak??? Kod atkinsa unos od 2 g proteina po kg telesne tezine je neki standard. Veci unos proteina ce da pomogne vasem mrsavnjenju manji unos ce to mrsavljenje da ucini veoma nezgodnim za vas. Kad kazem 2 g proteina po kg tezime mislim dakle

Na primet

100 g belog pileceg mesa = 30 g proteina (otprilike)
Osoba tezina 70 kg treba da unese 2 X 70 = 140 g proteina
Dakle osoba od 70 kg treba da pojede dnevno 466 g belog pileceg mesa.
Naravno proteina ima i u jajima, i u siru (sir od 25 posto smete da jedete PROVERENO)

Ovo vam osigurava topljenje sala. Bez gubitka misica.

Stara fitnes izreka kaze:

NIJE MERILO VAGA VEC OGLEDALO

Mozete da izgubite 10 kg sala, i da ka stanete pred ogledalo videce se misici a vaga ce pogazivati 10 kg manje

Mozete da izgubite 10 kg misica vaga ce pokazati 10 kg manje, ali ce zato ogledalo pokazati jednu mlitavu osobu na kojoj sve visi.

Na meni nista ne visi, ranije sam se aktivno bavila sportom i misici su mi ostali cvrsti. Kad se gojim, to mi sve ode u bokove i to se onda primeti jer je grupisano, a do sada vidim promene i po garderobi, po kajisu i farmericama

Back