On je samo drug?

Znači,neko želi da poturi naivnu priču da je moguće biti strastven sa nekim i rerko se kresati, a u međuvremenu prijatelji...

To je kao da kažete obdanica je za vreme mraka.. dakle šta god da ti se jako svidi da radiš, od igranja igrice, jedenja, pijenja, ako nešto stvarno voliš, a kamoli sex koji donosi hormonski bust, želećeš često da ponavljaš
E, ako ne ponavljaš onda je pitanje koliko to stvarno voliš da radiš

Samo prosto kažite, prijateljstvo sa retkim seksom i da su oboje s tim zadovoljni je moguće kad se ljudi ne pale previše jedno na drugo. I ok.
Ko prica o bilo kakvom hormonskom bla bla...
Neko te privlaci pa te privlaci, fizicki, harizmom, cim god

I sa nekim se opalis kao cao cao... a jeee .. igra ti se tenis, ti pises knjigu kako se igra il nadjes saigraca i igras.
A nekad je lepse imati sex, zadovoljiti potrebu, nego se samozadovoljavati.
Nisam zena, ti znas bolje, al iz iskustva

To sto imamo ona i ja, je slojevito kao sto Freya navede. Al sex def. ne bude loš, pri tom imas totalnu slobodu kad imas tako nekog, nema nikakvih tenzija, ocekivanja, bilo cega sve spontano, oboje znamo sta drugo voli.
Meni nece da prostis da se digne smejemo se, ona ne svrsi smejemo se, bukvalno igra bez granica. Pri tom se ne vidjamo cesto, tsko da bude super kad se desi.
To je ipak samo seks, nije kvantna fizika.

Poslednja izmena:
To je kao da kažete obdanica je za vreme mraka.. dakle šta god da ti se jako svidi da radiš, od igranja igrice, jedenja, pijenja, ako nešto stvarno voliš, a kamoli sex koji donosi hormonski bust, želećeš često da ponavljaš
E, ako ne ponavljaš onda je pitanje koliko to stvarno voliš da radiš
samokontrola se to zove. Eto volim da jedem, da stalno jedem ne bih izgledao kako izgledam, ne volim da idem u teretanu pa idem i ponavljam. Nije ovo argument, i pri tom sam sklon zavisnosti, samo mi fali zavisnost od seksa u zivotu
Samo prosto kažite, prijateljstvo sa retkim seksom i da su oboje s tim zadovoljni je moguće kad se ljudi ne pale previše jedno na drugo. I ok.
to kako ti opisujes seks, svaka cast tebi, ja takav seks mogu imati sa osobom u koji sam ili zaljubljen ili je volim, ostalo je napalis se odradis posao i ekstra

Ko prica o bilo kakvom hormonskom bla bla...
Neko te privlaci pa te privlaci, fizicki, harizmom, cim god

I sa nekim se opalis kao cao cao... a jeee .. igra ti se tenis, ti pises knjigu kako se igra il nadjes saigraca i igras.
A nekad je lepse imati sex, zadovoljiti potrebu, nego se samozadovoljavati.
Nisam zena, ti znas bolje, al iz iskustva

To sto imamo ona i ja, je slojevito kao sto Freya navede. Al sex def. ne bude loš, pri tom imas totalnu slobodu kad imas tako nekog, nema nikakvih tenzija, ocekivanja, bilo cega sve spontano, oboje znamo sta drugo voli.
Meni nece da prostis da se digne smejemo se, ona ne svrsi smejemo se, bukvalno igra bez granica. Pri tom se ne vidjamo cesto, tsko da bude super kad se desi.
To je ipak samo seks, nije kvantna fizika.
To su super odnosi i veoma iskreni.
I ta devojka mi deluje zrelo, samostalno, ne vadi se na hormone i sl shizenja.

A jesu ko dva debila. Vidi im se fejk s kilometra. Oni se ne tucaju jer su u vezi ili drugari ili sta vec, vec se tucaju zbog drugih ljudi da vide kako su segzi i egzoticni i uber upscale upperfloor. Ko oni retardi sto putuju okolo po svetu, sednu u restoran, cute osim ako ne pricaju o cenama restorana i lezaljki i pica i da bi slikali hranu na stolu.

Napisala sam vise puta na temi zasto ne.
Ukoliko sa nekim ostvaris ljubavni odnos nemoguce je dalje s tom osobom biti drug.

Varijacije na temu ne postoje.
Moje misljenje-moj stav.
Meni se svidja kako zi razmisljas, dubokaosecanja, bez povrsnosti, ali ja recimo poznajem ljude koji vole seks bez obaveza, i takve partnere nalaze. Sto je moj drug rekao za njega i tu njegovu, mi se ispomazemo.

NE razumem šta tu treba da se objašnjava.
Ili ću da se palim na njega ili ne želim da spavam sa nekim pema kojem gajim mlaku strast.. doduše to kod mene ne postoji, ili je ima ili nema. Mislim, nisam šizofrena, vrlo dobro znam šta se dešava u mom telu.. ako je neko izazvao lavine hormona, ako maštam o seksu sa njim, ta osoba mi nije prijatelj, on je muško. Sigurno ne maštam kako ćemo da razgovaramo o njegovim simpatijama prema njegovoj devojci, ne bih dozvolila da me gleda kao prijateljicu a ja da izgaram.. to je ponižavajuće.

A ako ne izgaram nema seksa, prosto je.
Mozda u tom momentu zelis da se tucas i zajedno sa prijateljem si u kafani.

Back