buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.834
obojeOn je beli Ciganin
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
obojeOn je beli Ciganin
Dobro
Tačno tako sve ždrebice idu na tu foru da uzjašu.Ne verujem
Sve su iste
Sve bi se tucale a foliraju se
Verujem da postoji ta pojava ali to vise nikada nece biti drugarstvo.postoji, veruj mi
Mislim da ce uvek izmedju to dvoje postojati to “nesto” pri svakom susretu kontaktu pogledu… ne kazem privlacnost, vec secanje a to nije mala stvar…Kako bi nazvala npr. dvoje koji su se kresnuli jednom pre deset i jednom pre pet godina, nikad nisu smatrali da su u vezi, bili prijatelji godinama pre toga, i danas kad imaju porodice su u bliskim prijateljskim odnosima, a da mogućnost ponovnog seksa nikad nije tema?
to ti mislis zato sto mislis da za seks mora postojati emocija, a ne mora.Verujem da postoji ta pojava ali to vise nikada nece biti drugarstvo.
posle svake utakmice ostaje samo rezultat ..udjes izadjes ..gotovoNe umem da se tucam prijateljski
ili ce da odvaljuje ili ga nece biti
to ti mislis zato sto mislis da za seks mora postojati emocija, a ne mora.
Zato postoje i kres varijante, seme, seks na vece itd. Ljudi se zabavljaju bez vezivanja.
Ja imam drugaricu, doduse bili smo kratko zajedno davno, i dan danas svaki put kad malo popijemo se zveknemo, i sutra nikom nista. Volimo se ko bliski prijatelji, ajd sa benefitima
Zasto ja nemam ovakve drugarice ,ja sve fulam u zivotu.
U mom slucaju za seks stvarno mora da postoji emocija.to ti mislis zato sto mislis da za seks mora postojati emocija, a ne mora.
Zato postoje i kres varijante, seme, seks na vece itd. Ljudi se zabavljaju bez vezivanja.
Ja imam drugaricu, doduse bili smo kratko zajedno davno, i dan danas svaki put kad malo popijemo se zveknemo, i sutra nikom nista. Volimo se ko bliski prijatelji, ajd sa benefitima
?Ne umem da se tucam prijateljski
ili ce da odvaljuje ili ga nece biti
znam je 10+ godina, tako da nema utiska, bili smo kratko zajedno, ostali prijatelji jer znamo sve jedno o drugom, poveravamo tajne, pitamo za savete i sve ostalo sto prijatelji rade. Sto se seksa tice definitivno postoji jaka seksualna tenzija medju nama, zato se i povatamo kad se opustimo u malo alkohola.Brate sine, nije poenta u emociji.
Žena ili nekog doživljava kao mužjaka ili ga nikako ne doživljava
Ta koja se kresnula sa tobom i onda ti je prijateljica, ona se ne pali na tebe.
Ako se imalo pali na tebe doživlajvaće te kao MUŽJAKA a ne kao prijatelja.
Znači da nisi ostavio baš neki utisak...
Паћеници. Ја када видим да се роје, одмичем се.Hteli mi ili ne zene su okruzene muskarcima. Tako je napravljeno. Uvek ce se naci neko, ne mora ona ni da izadje: drugar, brat drugarice, kolega s posla, taksista..
Ја ти кажем да паре одређују све, а ти се буниш. Што пре прихватиш да је тако, лакше ће ти бити.Ne bih ni mogao da budem sa zenom sa kojom ne bih mogao imati taj odnos prijateljstva prvenstveno. Ovo ostalo mi je ko neka hodajuca parada koja ceka da je neko fascinira, obeca brak, kule i gradove i pokupi. Ni malo karaktera.![]()
da i ne.Hteli mi ili ne zene su okruzene muskarcima. Tako je napravljeno. Uvek ce se naci neko, ne mora ona ni da izadje: drugar, brat drugarice, kolega s posla, taksista..
NE razumem šta tu treba da se objašnjava.
Brate sine, nije poenta u emociji.
Žena ili nekog doživljava kao mužjaka ili ga nikako ne doživljava
Ta koja se kresnula sa tobom i onda ti je prijateljica, ona se ne pali na tebe.
Ako se imalo pali na tebe doživlajvaće te kao MUŽJAKA a ne kao prijatelja.
Znači da nisi ostavio baš neki utisak...
Nisam od tebe očekivao ovakve generalizacije. Nisu ni sve žene iste.
Zašto misliš da bi uopšte imale potrebu da glume?Pa dobro, to je moje višedecenijsko iskustvo sa ženama, kada mi se poveravaju.
Šta pričaju muškarcima i da li glume neke vajne prijateljice to ne znam
to si ti, i to je ok, i siguran sam da tona razmislja kao ti, ali bukvalno generalizujesNE razumem šta tu treba da se objašnjava.
Ili ću da se palim na njega ili ne želim da spavam sa nekim pema kojem gajim mlaku strast.. doduše to kod mene ne postoji, ili je ima ili nema. Mislim, nisam šizofrena, vrlo dobro znam šta se dešava u mom telu.. ako je neko izazvao lavine hormona, ako maštam o seksu sa njim, ta osoba mi nije prijatelj, on je muško. Sigurno ne maštam kako ćemo da razgovaramo o njegovim simpatijama prema njegovoj devojci, ne bih dozvolila da me gleda kao prijateljicu a ja da izgaram.. to je ponižavajuće.
A ako ne izgaram nema seksa, prosto je.