- Poruka
- 40.887
Kako kojoj ženi to pričam njima poznat fenomen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti si stari glas razuma kao?Небитно. Све се своди на то да ли хоће да му пружи још једну шансу или не.
Да је сигурна, не би ни писала овде.
Ali to niko nece tako reciAko lepo kaže, imao sam vezu itd...
Као нисам?A ti si stari glas razuma kao?
![]()
Ne znam. Zaista.Као нисам?![]()
Добро. НисамNe znam. Zaista.
Добро, њега смо онда решили.Misliš ja?
Ma zabole me za tipa. Isprašila sam ga i neće se više javljati. Napisala sam da je u najmanju ruku čudan i da deluje neurovnoteženo
Nego nije jedini
Nisi. Ali sada imas drugu misiju vidimДобро. Нисам![]()
Ништа нисам разумео?Nisi. Ali sada imas drugu misiju vidim
Vise srece ti zelim.
Vise nije za javno pisanje.
Uzivajte..
uh, jadne xD Bas mi vas je zaoKako kojoj ženi to pričam njima poznat fenomen
Nemam pojma, ni ne znam kako sam dosla do ove teme.. kasno mi je, cekam poziv od sina…Ништа нисам разумео?
Али што морам ја све да разумем![]()
Lovac, zene imaju tu nekakvu intuiciju, dzaba se trudite..,uh, jadne xD Bas mi vas je zao
ti to meni persiras ili?Lovac, zene imaju tu nekakvu intuiciju, dzaba se trudite..,
Ena, Ela, Ema…Prelistava imenik definitivno. Dosada i dokonost najčešće učine svoje![]()
U moru površnih odnosa, nekoj će možda to i da odgovara što je stigla na red.. Ali taj osećaj je tako jadan. Treba da budeš sa nekim a sve vreme ti se vrti u glavi "nisam bitna", "ovom čoveku ništa ne značim"
Evo, sta covek trazi, a ti nemoj biti sa ovako ozbiljnim covekom “u povrsinskom odnosu”..Ne kaže se ne bih ili zaboravila sam, već: Oprosti, a ko si ti?
Da li se neko ponašao kao podmornicaprema vama
Meni se popelo na glavu.
Ljudi samo nestanu i pojave se ponovo ko da se ništa nije desilo
ja to vidim kao još jedan oblik igre između dva polaKako kojoj ženi to pričam njima poznat fenomen
Kakav ti je plen takva si i zver.ja to vidim kao još jedan oblik igre između dva pola
kako bi nam bio poznat fenomen ako nismo nasele na foru bar nekoliko puta u životu.
neke žene intimno traže da se podmornica povremeno pojavi kao faktor iznenađenja, jer dosadno je u životu bez tih provokacija.
jeste ustanovljen manir kod muškarca ali i slaba volja kod žena da se igraju isto kao i muškarci.
da budu na primer gliser koji će da odmagli brzinom munje pa da podmornica kad izroni zatekne na tom mestu samo beli trag pjene od mora haha