Podmornica samo nestane ali eto je opet

Lovac, zene imaju tu nekakvu intuiciju, dzaba se trudite..,
ti to meni persiras ili? ;)
Zaista mislis da bih se ja trudio oko bilo koga?
Ja ne znam kako bi devojka morala da izgleda da me zainteresuje onako usput, jesam se par puta trudio prvi, al njih sam dugo znao i bilo bise od igleda i razvilo se, s i bilo je obostrano. Intuicija oseti se.
A zenske paznje mi nikad nije falilo, ne hvalim se, voleo bih da jeste, ne bih postao narcisoidni egocentrik.

ne razumem ja te pacenike sto spopadaju sve sto je zensko. Time vas prave da se manje trudite.

U moru površnih odnosa, nekoj će možda to i da odgovara što je stigla na red.. Ali taj osećaj je tako jadan. Treba da budeš sa nekim a sve vreme ti se vrti u glavi "nisam bitna", "ovom čoveku ništa ne značim"

Ne kaže se ne bih ili zaboravila sam, već: Oprosti, a ko si ti?
Evo, sta covek trazi, a ti nemoj biti sa ovako ozbiljnim covekom “u povrsinskom odnosu”..
Predjite na pp, neprijatno nekome mozda ...

Kako kojoj ženi to pričam njima poznat fenomen
ja to vidim kao još jedan oblik igre između dva pola

kako bi nam bio poznat fenomen ako nismo nasele na foru bar nekoliko puta u životu.
neke žene intimno traže da se podmornica povremeno pojavi kao faktor iznenađenja, jer dosadno je u životu bez tih provokacija.

jeste ustanovljen manir kod muškarca ali i slaba volja kod žena da se igraju isto kao i muškarci.
da budu na primer gliser koji će da odmagli brzinom munje pa da podmornica kad izroni zatekne na tom mestu samo beli trag pjene od mora haha

ja to vidim kao još jedan oblik igre između dva pola

kako bi nam bio poznat fenomen ako nismo nasele na foru bar nekoliko puta u životu.
neke žene intimno traže da se podmornica povremeno pojavi kao faktor iznenađenja, jer dosadno je u životu bez tih provokacija.

jeste ustanovljen manir kod muškarca ali i slaba volja kod žena da se igraju isto kao i muškarci.
da budu na primer gliser koji će da odmagli brzinom munje pa da podmornica kad izroni zatekne na tom mestu samo beli trag pjene od mora haha
Kakav ti je plen takva si i zver.
Zar lovimo dva, tri puta istu ,,lovinu,, ili da to budemo.

Back