S
someone
Gost
Za...:Draga(i) "someone", ti si ,dusice, ogorcena bez razloga, i na pogresne osobe!Zao mi je ako cu biti gruba ali Ti treba da budes ogorcen(a) na svog oca , jer je ON taj koji je rizikovao svoj brak i svoju porodicu. Ta djevojka nema "ni kuceta ni maceta" o kojima bi razmisljala, za razliku od tvog oca koji nije klinac bez mozga pa da mu se oprosti nepromisljenost nego porodican covjek koji bi trebao da razmislja o posljedicama! Mislis li da li je on razmisljao o tome prije nego sto je bio sa jednom , kao je ti nazva, "ku..." ?Oo, draga moja, itekako je razmisljao, nisu muskarci bez mozga, samo mu je u braku vjerovatno bilo lose ili mu nedostajalo mnogo toga pa je to trazio na drugoj strani.Najlakse je okriviti nekog "treceg" za sve lose u zivotu sto se desava, ali "Covjek je odrastao tek onda kad shvati da je za sve sto mu se dogadja u zivotu -on kriv!".Tvojotac je mogao DA BIRA, (pazi, znaci, to je bio njegov izbor!) da ne bude s tom "k.....", ali on je izabrao to sto je izabrao! I da nije ta u pitanju, bila bi neka druga, a za to su ustvari krive slabosti tvog oca. Sve dobro i lose u covjeku je-on sam bira.
Draga Za, zelim ti sve ono sto je moja majka prezivela da dozivis ti u svom braku! Pa da vidim onda kako ces da razmisljas! Da budes prevarena, da ti deca placu! E to ti zelim!