Draga,
Znam da izleda bezazleno, neodoljivo, spasonosno, avanturisticki... Ja imam 27 godina. Pre godinu dana uletela sam u vezu sa ozenjenim covekom koji je bio moj kolega sa posla, cak sef. Mislila sam da na tom poslu necu ostati dugo i da ce to biti avantura... Avaj ... Videla zaba da se konji potkivaju i podigla nogu... Neko moze neobavezno, neko NE. Zaljubila sam se, pozelela ga samo za sebe, a i on me je podgrevao idejom da ce rasturiti brak sa dvoje male dece. Godinu dana je proslo. Lomila sam se, mucila, pokusavala da presecem,
izgubila na kilazi, kvalitetu sna, ma na kvalitetu zivota. Drzao me je na klackalici. Sada je trenutno na moru sa porodicom... Ja sam bila na infuzijama za to vreme... On se javljao po nekad. Sa izjavama da se jos lomi. Ja sam mu dala rok za zavrsnu rec kada se vrati sa tog puta jer sam se iscrpela i psihicki i fizicki, samu sebe zanemarila, bacila mu se pod noge jer je odluka njegova. Jutros me je nazvao i ja ne cujem tu nagovestaj odluke. Ocekujem da ce se vratiti sa patetisanjem i recima da mu treba vremena. Nece ga dobiti. Okrenucu se i otici jer mi je dosta patnje. Paticu jos neko vreme i furam dalje. Ni drugim okolnostima u zivotu nisam fascinirana, tako da ce to jos otezati stvari. Polazim od onog a nam je sve na korist . Tih sedam dana bice mi kao sedam godina na Tibetu

, mada tamo im i nije bilo tako lose. Posle toga ocekujem da cu propatiti pa se dici kao Feniks iz pepela kada vreme prodje. Ne zalim. Iskreno sam volela. Osecala sam i njegovu ljubav. Naucila nesto u svemu tome. Dakle, nije strasno ali je zaista jako mukotrpno, iscrpljujuce za osobe kojima treba istinska bliskost, a mislim da si to ti... Ako ti je do seksa, biraj nekog ko ti nije tako intrigantan kao licnost, vec fizicki, a i to je bolje izbeci... Bavi se sportom, citaj, setaj, druzi, meditiraj, radi stvari koje te ispunjuju i energija koju tako emitujes pomoci ce ti da privuces nekog slicnih pogleda bez komplikacija... Sve su ovo meni govorile prijateljice kada sam se , kao ti , kolebala da udjem u vezu. Nikog nisam poslusala. Mislila sam da cu olako izaci na kraj sa tim. Vezala se... Bilo je divnih trenutaka ali sam jako propatila. Javicu ti i taj isod , ali iskreno, nisam optimista,,,Sacuvace on svoje porodicno gnezdo, a ja cu svoje svijati kasnije , kada se moje kockice sklope.
Eto. Uz tebe sam. Pravila nema. Tesko je... Ne znam sta reci. Tvoja odluka. Moj savet, ipak - NEMOJ>

:ali

sad2: dakle

to je ipak

rabota...
Najiskrenije tvoja Marija