крсташ
Veoma poznat
- Poruka
- 10.437
Држиш закључан ПП, а питаш интимно.
Не може.
Не може.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvin'te posebna pahuljiceТо су лична питања.
Ja sam transparentna osoba, moze da se kaze i providnaДржиш закључан ПП, а питаш интимно.
Не може.
Pa i nisam imao takve odnose.Ne mislim sad na namerno pravljenje nekoga nesigurnim nego prosto da imas sa nekim tu vrstu odnosa da mozete tako nesto jedno drugom da kazete
Mogu da kazem osim ako nije neka puno mladja.U vezi ste ili u braku. Da li razgovarate otvoreno sa partnerom o tome da vam se sviđucka neka osoba? Ne planirate ništa, ali ono možete da kažete partneru/partnerki da je neka žena/tip fck hot? Ne ono glumac i glumica i sl, nego neka osoba iz vaše reale, osoba koju oboje znate?
Zasto ne ako je puno mladja?Mogu da kazem osim ako nije neka puno mladja.
U vezi ste ili u braku. Da li razgovarate otvoreno sa partnerom o tome da vam se sviđucka neka osoba? Ne planirate ništa, ali ono možete da kažete partneru/partnerki da je neka žena/tip fck hot? Ne ono glumac i glumica i sl, nego neka osoba iz vaše reale, osoba koju oboje znate?
Ти би да ти ја причам о себи лично, а да се ти не видиш и не чујеш.Ja sam transparentna osoba, moze da se kaze i providna
Ali zato trojka...Klinački je, u mojim očima, ljutiti se zbog toga. Normalno je da ti se svidi neka osoba, to ne znači da se planira prevara

Znači, samo u pod se gleda, ni levo, i desno, sam u muža gospodara svoga?Ако ти неко узме жену то је удар на тебе као на човека. Ниједан нормалан човек не жели да му жена гледа друге и да се њима занима.
I ona kaže da je hot. Saglasne smo.@adelaidea
Ако си са женом која ти се свиђа, друге нећеш примећивати и хтети. Исто тако, нећеш их ни коментарисати јер можда то њу може да изнервира или да је разочара.
ĐedoZnači, samo u pod se gleda, ni levo, i desno, sam u muža gospodara svoga?![]()
Ne umeš da se igrašТи би да ти ја причам о себи лично, а да се ти не видиш и не чујеш.
Не може.
Ти си већ кренула путем којим ја не бих, тако да срећно.Znači, samo u pod se gleda, ni levo, i desno, sam u muža gospodara svoga?![]()
Умем, али нећу са тобом и нећу на такав начин.Ne umeš da se igraš
Жена нема шта да гледа друге поред мене. Ако смо заједно, други не постоји.I ona kaže da je hot. Saglasne smo.
Ma šalim se malo, priznajem da mi ne bi baš bilo drago da moj muž na taj način komentariše neku ženu iz moje okoline. Kao što ni ja to ne bih radila ali ne zato jer je posesivnost u pitanju već neka vrsta poštovanja svog izbora.Ти си већ кренула путем којим ја не бих, тако да срећно.
Ако сам ја ђедо, онда си ти баба.
U vezi ste ili u braku.
Да седнете ти и муж негде у ресторан и да он гледа друге жене, које су боље и млађе од тебе и да каже "ух, што би ово заорао", а ти да то слушаш и да ти буде пријатно.Ma šalim se malo, priznajem da mi ne bi baš bilo drago da moj muž na taj način komentariše neku ženu iz moje okoline. Kao što ni ja to ne bih radila ali ne zato jer je posesivnost u pitanju već neka vrsta poštovanja svog izbora.
То кад ти доведу неког гроба и ти кажеш "терај ово", а они те питају наивно "а можда је занимљива".A sto stati samo na tome?
Ako je zgodna, mozda je i zanimljiva? Uzbudljiva? Nonsalantna? Avanturistickoga duha?