Omiljena obuca vam je?

Koju obucu najwishe wolite da nosite?

• Patike

• Cipele

• Baletaneke (skroz rawne)

• Shtikle!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja uvek nosim patike... Imao sam jedan period kada sam pokušavao delovati elegantno, košulje i slično, a uz to su naravno išle jednako elegantne cipele:lol:. Ali onda sam shvatio da mi je mnogo bolje kada osvanem u sportskom izdanju, sa patikama i svim ostalim detaljima koji idu uz to...

haha Math u sportskom izdanju :rotf: e to već ne mogu da zamislim :hahaha:

Šta je tu čudno:lol:? Pogtovo kada je vreme toplo, zimi manje više, nekad se odlučim i za eleganciju, ali i neka kombinovana rešenja:lol:. No, to nije tema.

Uglavnom patike su postale neizostvan detalj. Sada sebi malo delujem smešno kada se osvrnem na period kada sam voleo cipele više od patika. Ako ništa drugo, ove druge su udobnije. Meni bar...

JELENA.jpg
M9160.jpg

imam i crne i crvene....samo sto su mi crvene u raspadu, pa nameravam ponivo da ih uzmem :)

Starke su overrated..
osetiš svaki kamen koji zgaziš, probode te kao pčela ubica :)
Nosio sam ih stalno ranije, i sad imam jedan par koji mi odgovara ali samo nosim na fizičkom u sali..
Baš i nisu za ovo vreme, i posle njih me noge bole.. možda sam jednostavno navikao na skejterke, ali ne mogu baš stalno da ih nosim :confused:

ni meni ne odgovaraju....samo za setnju, i to ako potraje tabani me bole...
ne daj boze da potrcim u njima, ode zglob odma'...
al ih volim, sta da radim :)
mada, meni u sustini nijedna obuca ne odgovara osim dubokih sportskih patika, a njih ne mogu stalno da nosim...

Ne znam, ja tebe mogu zamisliti kao nekog lika sa kravatom, skupocenim čisto belim odelom, elegantnim cipelama koje samo tako izgledaju, a u stvari su neudobne ko ****** u tegli, i nekim prefinjenim naočarima :D

Ja bas ne mogu... Meni deluje kao opusten lik koji uopste ne razmislja ste ce da obuce, koji jako mnogo vremena posvecuje nauci, omiljen u drustvu i deluje mi da je mnogo duhovitiji, tj. manje ozbiljan uzivo...a i dok on svima ispomaze, nema on vremena da pegla kosuljice...:D

Ja bas ne mogu... Meni deluje kao opusten lik koji uopste ne razmislja ste ce da obuce, koji jako mnogo vremena posvecuje nauci, omiljen u drustvu i deluje mi da je mnogo duhovitiji, tj. manje ozbiljan uzivo...a i dok on svima ispomaze, nema on vremena da pegla kosuljice...:D

Pa Math verovatno ima neku spermačicu koja mu čisti po kući, pravi jaja na oko za doručak i pegla crvene košulje sa belim linijama :)

Back