BIla bi meni ona uvek smešna, kao što mi je smešan i vaterpolo iako dominiramo u njemu.
Ok, veruj u šta hoćeš![]()
Pogotovo trenutno jel?

Što se mene tiče samo nogomet pa dugo dugo ništa, tako da razumijem što hoćeš reći....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BIla bi meni ona uvek smešna, kao što mi je smešan i vaterpolo iako dominiramo u njemu.
Ok, veruj u šta hoćeš![]()
Mađare ne računam, osim kad ih nabušimo u rukometu...mislio sam ex Yu, jer nama je region i Italija....
Da ne grešim i ja dušu sad, objektivno gledano, Hrvati jesu bolji, gledano generalno, al to je vrlo tesno. U najbitnijem sportu jesu, mada je pitanje koliko će još dugo biti na ovom nivou, posrećilo im se sa onom jednom generacijom, i posle toga su izbacili nekoliko talenata koji im drže ceo tim (tipa Modrić), al ni mi ni oni nemamo osnovu za kontinuirane rezultate u fudbalu, prvenstva su nam nameštena, škole fudbala jadne, savezi korumpirani, i samo nas bog pogleda kad se pojavi neki igrač ekstra klase i kod nas i kod vas. Hrvati su učestvovali na prethodnim evropskim prvenstvima za razliku od nas, al bez uspeha, dok su obe selekcije bile na SP 2006, a naša i na 2010. a ni jedna ni druga nisu ni grupu prošle. Tako da iako ste u fudbalu uspešniji, niste USPEŠNI. A vi nastavite da se qurčite onom Fifinom listom kolko oćete, ako vam je lakše zbog toga.
Bolji ste u rukometu, tu nemam šta da dodam.
Mi smo bolji u odbojci, vaterpolu, tenisu, košarci.
Ja ne znam koji još sport vredi pominjati.
Zlatoooo!!!!Bravo momci!!!!
![]()
Čistih 8:0, razbili sve, a veličanstveni Rudić napravio podvig: u 5 godina uzeo svjetsko, europsko i olimpijsko zlato!
Dakle gotova Olimpijada. 6 medalja, 3 zlata, srebro i dvije bronce nikad bolje.Da je Blanka bila tu, pala bi i sedma.
Još 6 rezultata od 4. do 6. mjesta, jako dobro.
Većina sportaša ispunila je očekivanja, a primijetio sam da najviše podbace oni bez šansi za neka finala (atletika, plivanje). Valjda ih boli k... pa se pojačano zayebavaju.Yebe se nama dal si 15. ili 55.
![]()
Da ne grešim i ja dušu sad, objektivno gledano, Hrvati jesu bolji, gledano generalno, al to je vrlo tesno. U najbitnijem sportu jesu, mada je pitanje koliko će još dugo biti na ovom nivou, posrećilo im se sa onom jednom generacijom, i posle toga su izbacili nekoliko talenata koji im drže ceo tim (tipa Modrić), al ni mi ni oni nemamo osnovu za kontinuirane rezultate u fudbalu, prvenstva su nam nameštena, škole fudbala jadne, savezi korumpirani, i samo nas bog pogleda kad se pojavi neki igrač ekstra klase i kod nas i kod vas. Hrvati su učestvovali na prethodnim evropskim prvenstvima za razliku od nas, al bez uspeha, dok su obe selekcije bile na SP 2006, a naša i na 2010. a ni jedna ni druga nisu ni grupu prošle. Tako da iako ste u fudbalu uspešniji, niste USPEŠNI. A vi nastavite da se qurčite onom Fifinom listom kolko oćete, ako vam je lakše zbog toga.
Bolji ste u rukometu, tu nemam šta da dodam.
Mi smo bolji u odbojci, vaterpolu, tenisu, košarci.
Ja ne znam koji još sport vredi pominjati.
Jedino mjerilo koliko je neka nacija sportska je broj osvojenih medalja na OI
Ne budi smiješan. Oduvijek imamo više medalja od Vas na Olimpijadi. Sa zimskom Olimpijadom duplo više....čak mi se čini da su nam Slovenci žešći protivnik....
Ha vidi ovako, nije bas da nam se posrecilo, najveci broj igraca je bio onaj iz Cilea prije rata, i vama isto, no eto mi smo tada jednostavno bili bolji, moras shvatiti jednu stvar, nas je dugo vukao taj nacionalni ponos i naboj, to su godine neposredno nakon rata i igraci su doslovno ginuli za Hrvatski dres, danas to vec nije u tolikoj mjeri kao nekad, no zelim reci da nije to samo plod srece, nije se nama posrecilo, mi smo to zasluzili, a da nas suci nisu pokrali protiv Njemaca 2 godine ranije na EP, tko zna dokle bi dogurali.
Od tada, crpimo dosta igraca iz dijaspore (Kovaci, Rakitic itd itd ima ih) sto mislim da kod vas nije slucaj, jednostavno imamo bolji kolektiv od Srbije u nogometu.
E da, ono EP 2008, je bio uspjeh jer smo nakon 3 mislim natjecanja, prosli grupu, priznat ces da cetvrinale EP ne zvuci lose, nije bas da nije uspjeh, pogotovo za jednu malu zemlju poput nase.
Ne bi rekao da ste bolji u vaterpolu, tu su sve nijanse u pitanju, ponekad mi, ponekad vi i tako stalno, tu smo negdje.
Da, 6 medalja. Uz hrpu finala, četvrtih mjesta itd. Nikad više, nikad bolje. Sveukupno na 26. mjestu po uspješnosti na OI. Iza nas Rumunjska, Danska, Poljska (38 miliona stanovnika), Danska, Turska ( 74 mil. st), Švicarska Norveška, Švedska, Kanada, Argentina itd.![]()
A iza nas Indija - preko 1 milijarde stanovnika
To sa brojem stanovnika nema nikakve veze.
Trebalo bi imat veze jer što je veći broj stanovnika puno je veća baza sa stvaranje vrhunskog sportaša. Eto ti primjer Kine koja ima stolnotenisača više nego cijela bivša Jugoslavija stanovnika. I kako da pored njih dođeš do medalje.![]()
Ne bi rekao da ste bolji u vaterpolu, tu su sve nijanse u pitanju, ponekad mi, ponekad vi i tako stalno, tu smo negdje.
U odbojci, kosarci i tenisu ste bolji i tu nema spora, no vaterpolo..to su nijasne u pitanju. Tu smo negdje.
Jedino mjerilo koliko je neka nacija sportska je broj osvojenih medalja na OI, a tu smo ispred Srba na svim OI a jedini konkurenti u Ex-Yu su nam Slovenci.
Mogu definitivno da se složim da se kod hrvatskih fudbalera vidi mnogo veći naboj uslovljen nacionalnim dresom nego kod Srba, ja ne znam stvarno zašto je to tako. Čini se da po imenima imamo mnogo bolju ekipu nego što se to vidi u praksi, iznova i iznova. Da li je to zbog FSSa, zbog loših trenera, zbog njihove kurcobolje kad se igra u reprezentaciji ne umem da kažem, al nešto ne štima kod nas, dok je kod vas stanje skroz kontra.
To isto jeste, naš savez vrlo slabo radi u dijaspori.
Pa pazi, to jeste, prošli ste grupu. U konkurenciji sa Poljskom i Austrijom ste sigurno bili jača ekipa tada, tako da to nije bilo iznenađenje. Četvrtfinale ste igrali sa najslabijom ekipom od onih koje su prošle i ispali, mada jeste bilo povuci-potegni i mogli ste lako i proći. Tako je kako je. Opet, tad vam je šansa bila najveća da uradite nešto, a nije bilo ništa.
poslednje 4 olimpijske igre mi imamo 4 medalje, 3 bronze, jedno srebro, vi imate ovo zlato i pre toga ništa. poslednjih 5 svetskih prvenstava mi imamo 2 zlata, 2 srebra, 1 bronzu, vi imate 1 zlato i 2 bronze, na poslednjih 6 evropskih mi imamo 4 zlata, srebro i bronzu, vi imate 1 zlato i 2 srebra. U Svetskoj ligi imamo 6 zlata, srebro i bronzu, vi imate zlato, srebro i 2 bronze. Na poslednja 3 svetska kupa imamo 2 zlata i bronzu, vi imate jedno srebro.
Tako da nismo baš tu negde.