Олимпијске игре - Лондон 2012.

:heart:

Milica-Mandi%C4%87-Tekvondo-17.jpg

Na ovom primeru može lako da se uvidi sva glupost one kampanje o 100 medalja, uzetih od neke druge države i iz nekog drugog vremena, od nama više ne tako bliskih ljudi. Nepravda i prema nama samima.

Zašto ova lepa devojka večeras (nadam se) pored svega što bude napravila, bude lišena prava da bude prva ZLATNA vedeta SRPSKOG sporta? Zašto to neformalno priznanje da joj oduzmemo?

Nadam se da ce Milica Mandic osvojiti bar jedno zlato za Srbiju za sada oni od kojih nismo ocekivali su osvojili medalje

To je zbog onog, po meni, kretenskog razmisljanja da ako spostisti onih popularnijih sportova zakazu, smak je svijeta. Za ovu Milicu svi prvi put cuju, a evo donijela je radost mnogima, i meni je neizmjerno drago zbog toga, narocito zato sto je u pitanju borilacki sport, ja sam bio zaljubljenik u borilacke sportove kao klinac, trenirao karate i mastao da taj sport bude jednom dio OI, i danas se nadam da cu dozivjeti taj dan kad karatisti budu isli na takvo takmicenje.

I ne samo Milica, svi osvajaci medalja iz olimpjskog tima Srbije su totalni anonimusi, i drago mi je zbog njih.

Back