Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jerotije:Lepo.....nema sta. Samo se nigde nevide plaze ?
jerotije:Bezopasne ? Ajel ima opasnih ?
Meni je cale pricao da je bio na exkurziji u osmom osnovne na Ohridskom jezeru('70 ili '71 god. neznam tacno)i tom prilikom su posetili i Tetovo,Gostivar,itd. U Tetovu su ih tako popreko gledali kao da su vanzemaljci(mislim na Shiptare koju su tu najveci procenat stanovnishtva),totalno neprijateljski odnos,znaci mrznje,itd.jerotije:Ma dole su neki drugi siptari. Ima ih milion ali me niko nije ni popreko pogledao iako imam solidan auto i BG tablice. Mozda su mislili da je BG Bugarska ha ha ha
heheheheHRC:Stvarno se izvinjavam ali trudim se na Srbskom i kao što vidim ne ide mi najbolje.
Pitate se šta znači reč ZMIJICE? Znači male zmije,da male zelene,bezopasne zmije koje možete videti i u mom prvom nizu fotografija,uvečajte prvu i drugu fotografiju,na prvoj se vidi jedna izmedju kamenja a na drugoj se vidi kako joj viri glava iz vode.
Pozdrav
HRC
Da prokomentarisem malo ovo. Neznam kako je bilo tih 70-tih godina ali ja sam 5 aprila prosle godine isao kolima sa BG tablicama i sa relativno dobrim autom Audi 100. Parkorao sam u centru Ohrida pored neke dzamije i niko me ceo dan nije popreko pogledao a osecao sam se kao da sam u centyru Tirane. Sto bih lagao ?Whitesnake:Meni je cale pricao da je bio na exkurziji u osmom osnovne na Ohridskom jezeru('70 ili '71 god. neznam tacno)i tom prilikom su posetili i Tetovo,Gostivar,itd. U Tetovu su ih tako popreko gledali kao da su vanzemaljci(mislim na Shiptare koju su tu najveci procenat stanovnishtva),totalno neprijateljski odnos,znaci mrznje,itd.
Reci da se od tada tamo neshto promenilo je cista nebuloza(u pozitivnom smislu mislim)
A u negativnom,naravno!Povecao se procenat shiptara na 99,9 %![]()
Nisam rekao da lazesh!Daleko od toga!E sad.....hmmmmm...pa otkud znam.....mozda te ukenjalo jedostavno taj danjerotije:Da prokomentarisem malo ovo. Neznam kako je bilo tih 70-tih godina ali ja sam 5 aprila prosle godine isao kolima sa BG tablicama i sa relativno dobrim autom Audi 100. Parkorao sam u centru Ohrida pored neke dzamije i niko me ceo dan nije popreko pogledao a osecao sam se kao da sam u centyru Tirane. Sto bih lagao ?
O tome ti pricamjerotije:Kazu da je u Ohridu 80 posto shiptara a u Gostivaru 90 a u Strugi kazu da uopste nema makedonaca. Sve sami shiptari