Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li neko zna gde bih mogao da "okacim" ponudu kolekcije starih satova, ili neko ko ih kupuje? posedujem i nekoliko uzoraka iz 1900 god. svi su ispravni i u besprekornom stanju
ZENIT, LONGINES,ETERNA,OMEGA,DOKSA,TEGRA,TAVANNE,NIDOR, DARWIL,SACHAT,HENO,GENIE,CARTIBET,REVUE,TAHIS,MOERIS,ANTINEA,GOLAHA,INVICTA,SCHAFFHAUSEN.

Operativne karte okupacionih nemackih i italijanskih snaga,jedinica NOVJ,cetnickih snaga,ustaskih,muslimanskih,balistickih,belogardejskih,bugarskih,nedicevskih i ljoticevskih trupa,svih nivoa,od najnizih do znacajnijih trupnih formacija.Kupujem sve sto je verodostojno.Pozdrav.

I ja imam slican bodez na prodaju.Malo se razlikuje od gore prikazanog.Nisam siguran za gornji bodez ali na mom je kruna na kraju rukohvata.Na bodezu je ugravirano sa jedne strane Srpski grb a sa druge pise oficirska zadruga uokvirena Srpskim grbom.Futrola je kombinacija glatkog i rebrastog (bakra ili mesinga ne razumem se)sa Srpkim grbom.Futrola ima 2 gajke za razliku od gornje koja ima samo jednu.Bodez je oficirski i star je izmedju 80 i 100 god.

kod moga je sam rukohvat od koze uvijene kao debela zica.Na vrhu rukohvata je kruna.Na mome nema nikakvo slovo.Nisam ga nosio na procenu nigde.Jedan mi je covek rekao koji se razume da su ti bodezi oficirski i da su pravljeni od 1910 do 1930.To je sve sto znam.Pozdrav.

Back