Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a to tvoje je verovatno iz iste serije kao i ovo
baht3.jpg

samo sto je moj koriscen, pa izgleda izakanije od tvog :)

pazi , ako je OVO http://aycu11.webshots.com/image/33490/2003331686716961899_rs.jpg taj bodez, ja nisam uveren...on bi morao biti cuvan u muzeju, pod kontrolisanim uslovima, pada nema trunke oksidacije na njemu (a kazes da je cuvan u podrumu)
uostalom uporedi moju sliku noza koji izgleda starije od tvog, i uporedi onu drugu sliku koju si poslao....nema ni traga od toga sjajnog metala....

i ne kapiram o kakvim podmornicama pricas?

Pa rekao si da se taj bajonet zove WW2 a WW2 je podmornica ! On je cuvan u podrumu ali je bio u kutiju koja je iz unutrasnjeg dela sundjer tako da nije mogao da zardja a sta ti mislis koji je to bajonet ! ja sam sada pitao caleta i on mi je rekao da bi to trebao biti bajonet od kalasnjikova ali da nije siguran i da pitam dedu ! Ja se u bajonete bas i ne razumem ali se u oruzije dosta razumem !!!
p ovaj pogledj na njega pise koja je godina !!!!!!

Pa rekao si da se taj bajonet zove WW2

rekao sam IZ WW2 (World War 2)

a WW2 je podmornica !

prvi put cujem za takvu podmornicu

On je cuvan u podrumu ali je bio u kutiju koja je iz unutrasnjeg dela sundjer tako da nije mogao da zardja a sta ti mislis koji je to bajonet ! ja sam sada pitao caleta i on mi je rekao da bi to trebao biti bajonet od kalasnjikova ali da nije siguran i da pitam dedu ! Ja se u bajonete bas i ne razumem ali se u oruzije dosta razumem !!!
................

ovaj pogledj na njega pise koja je godina !!!!!!

i na onom mom pise AK-47, a taj nije video AK u zivotu.....

Back