Kupovina poklona za praznike

Bliži se ono doba godine kada htjeli ili ne najčešće kupujemo poklone onima koje volimo. Meni svake godine stvara najveći izazov upravo kupovina poklona za one nejbliže (one kojima svake godine kupujem poklone (za rođendane, imendane, praznike) i kada je stvarno teško pronaći nešto "novo" a da već nisam kupila prije nekog vremena. Kako rješavate takve dileme? Kako odabrati poklon da nije nešto što će biti forme radi nego baš onako
Iskreno, stvarno više ne znam...
Nije samo tebi problem odabira poklona, i ja imam nedoumice oko poklona.
Ne volim da poklanjam gluposti samo reda radi.
Najpraktičnije mi je da za rođendan poklonim vaučer za masažu, kozmetički tretman, iz Lilija ili DMa.
Za Slavu piće i cveće.
Problem mi je Nova Godina i Božić.

Nije samo tebi problem odabira poklona, i ja imam nedoumice oko poklona.
Ne volim da poklanjam gluposti samo reda radi.
Najpraktičnije mi je da za rođendan poklonim vaučer za masažu, kozmetički tretman, iz Lilija ili DMa.
Za Slavu piće i cveće.
Problem mi je Nova Godina i Božić.
ma ova moja je specifična, ne voli masažu, ne posječuje kozmetičara, ne putuje kao ostali penzioneri... baš je onako specifična

lako je pokloniti bilo kome s kime se i ne viđamo tako često ali konkretno ovdje se radi o mami. Stalno se nešto tijekom godine kupuje. AKo poklonim neki kupon za trgovinu žena ode u dućan i kupi za nsa obje. Parfema ne znam kakvih nema, knjiga isto, stvarno nisam pametna što kupiti a da nije neka glupost ili nešto što već nisam poklonila. Obično volim pokloniti nešto "potrošno" tipa kozmetika ili neka košara raznih specijalitata ali sve je to već viđeno... što je najbolje 7 dana nakon Božića i Ng joj je rođendan tak da je stvarno teško u tako kratkom vremenu odabrati adekvatne poklone.

A čestitke, često putujem i kad god sam u prilici pošaljem razglednicu, znam koliko je to veseli :zkez:
Da mi je majka zdrava, odnela bih je negde na neki vikend samo nas dve ili minimum na rucak ili gde god. Dakle zajednicka aktivnost.

Back