Kćerka Direktora Cirkusa
Stara legenda
- Poruka
- 75.309
Daj ti meni svoj da ja ukucam prije nego kllikem PLATI a nakon što kliknem UBACI U KORPUJel istina da postoji parfem za pižgu?...
daj račun da ti zapljunem par evrića.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj ti meni svoj da ja ukucam prije nego kllikem PLATI a nakon što kliknem UBACI U KORPUJel istina da postoji parfem za pižgu?...
daj račun da ti zapljunem par evrića.![]()
Jbt sad će ispasti kao da hoću da kupim baš toJel istina da postoji parfem za pižgu?...![]()

lepo si to smislila...Daj ti meni svoj da ja ukucam prije nego kllikem PLATI a nakon što kliknem UBACI U KORPU![]()

Sam si uskočiolepo si to smislila...![]()

Polako, mogu ja sačekati par satiSad samo da utvrdim dal sam Skočko ili Tref....![]()
ma bjaži, ja neđeljom ne idem nikuda.Polako, mogu ja sačekati par sati![]()

Nije samo tebi problem odabira poklona, i ja imam nedoumice oko poklona.Bliži se ono doba godine kada htjeli ili ne najčešće kupujemo poklone onima koje volimo. Meni svake godine stvara najveći izazov upravo kupovina poklona za one nejbliže (one kojima svake godine kupujem poklone (za rođendane, imendane, praznike) i kada je stvarno teško pronaći nešto "novo" a da već nisam kupila prije nekog vremena. Kako rješavate takve dileme? Kako odabrati poklon da nije nešto što će biti forme radi nego baš onako
Iskreno, stvarno više ne znam...
To je dva klikama bjaži, ja neđeljom ne idem nikuda.![]()

Će se čujemo sutra u radni dan kad radi pošta. Ne da mi d'izađem...mama...To je dva klika![]()

Akcija važi još danasĆe se čujemo sutra u radni dan kad radi pošta. Ne da mi d'izađem...mama...![]()
Hvala ovo je super idejaMožeš za rođendan nešto u ovom fazonu
Ako ima više ili manje od 60, prilagodi, ideja je tu!
Pogledajte prilog 1832335
svakako ću joj složiti ovako nešto kao čestitku. Iiiiiiiiiii što još (uz cvijeće naravno)
ma ova moja je specifična, ne voli masažu, ne posječuje kozmetičara, ne putuje kao ostali penzioneri... baš je onako specifičnaNije samo tebi problem odabira poklona, i ja imam nedoumice oko poklona.
Ne volim da poklanjam gluposti samo reda radi.
Najpraktičnije mi je da za rođendan poklonim vaučer za masažu, kozmetički tretman, iz Lilija ili DMa.
Za Slavu piće i cveće.
Problem mi je Nova Godina i Božić.
Da mi je majka zdrava, odnela bih je negde na neki vikend samo nas dve ili minimum na rucak ili gde god. Dakle zajednicka aktivnost.lako je pokloniti bilo kome s kime se i ne viđamo tako često ali konkretno ovdje se radi o mami. Stalno se nešto tijekom godine kupuje. AKo poklonim neki kupon za trgovinu žena ode u dućan i kupi za nsa obje. Parfema ne znam kakvih nema, knjiga isto, stvarno nisam pametna što kupiti a da nije neka glupost ili nešto što već nisam poklonila. Obično volim pokloniti nešto "potrošno" tipa kozmetika ili neka košara raznih specijalitata ali sve je to već viđeno... što je najbolje 7 dana nakon Božića i Ng joj je rođendan tak da je stvarno teško u tako kratkom vremenu odabrati adekvatne poklone.
A čestitke, često putujem i kad god sam u prilici pošaljem razglednicu, znam koliko je to veseli![]()
Najlepši poklon - zajedno provedeno vremeDa mi je majka zdrava, odnela bih je negde na neki vikend samo nas dve ili minimum na rucak ili gde god. Dakle zajednicka aktivnost.