Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 64.273
Uh skup papiric...mogu da ti pokazem da nije zezanjePogledajte prilog 1620034, saljem sliku papira oduzetog predmeta.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh skup papiric...mogu da ti pokazem da nije zezanjePogledajte prilog 1620034, saljem sliku papira oduzetog predmeta.
Pa nema poreklo niti vlasnika tj nema nijedan jedini dokument o poreklu vozila. I još se majmunisao sa tablicama. Ima tu više prekršaja ne samo jedan igrao sam se za instagram.Ako auto nije ukraden, ima porijeklo....vlasnika, ne mogu ga oduzeti zato što je lik htio montirati neke lijeve table na njega.
Pod pretpostavkom da je priča istinita.
To je neko iz zgrade prijavio. Kriminalno delo jbg.Znaci policija i preprodavac su u semi i varaju ljude?
Predpostavio sam da je neko prijavio, noc je bilo..To je neko iz zgrade prijavio. Kriminalno delo jbg.
Sta kazes..Uh skup papiric...
Nisam mogao dokazati dokumente o autu jer u tom trenutku nisam imao nista, a moja greska je sto sam rekao da je moj auto.Koje je obrazlozenje za oduzimanje auta?l
Mogu ga oduzeti samo ako je stečen krivičnim djelom ili ako je može poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku
Jos mi je tad rekao policajac da nisam ucinio krivicno delo al je morao kola da oduzme jer nisam imao papire njegove, kaze da sam barem saobracajnu imao ne bi mi ga uzeli uopsteKoje je obrazlozenje za oduzimanje auta?l
Mogu ga oduzeti samo ako je stečen krivičnim djelom ili ako je može poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku
A kako su ga oterali slepom?sto si im dao kljuceve ako nije tvoj?Jos mi je tad rekao policajac da nisam ucinio krivicno delo al je morao kola da oduzme jer nisam imao papire njegove, kaze da sam barem saobracajnu imao ne bi mi ga uzeli uopste
Pa ja sam shvatio da vlasnik postoji i da je njemu poznato ko je.Pa nema poreklo niti vlasnika tj nema nijedan jedini dokument o poreklu vozila. I još se majmunisao sa tablicama. Ima tu više prekršaja ne samo jedan igrao sam se za instagram.
A kako su ga oterali slepom?sto si im dao kljuceve ako nije tvoj?
I meni su jednom oduzeli moj auto koji se vodio na mene,jer sam ga dao ortaku na rate,pa kad me zavlacio za pare odem s rezervnim kljucevima i uzmem ga,on me prijavi imao vezu i dodju da me hapse,bio 5 sati u pritvoru al sam im reko ako mu daju auto zapalicu ga ,na kraju mi vrate i njemu naplatim 1000€ visenaterali me licno da ga ja vozim u sup, uz prisustvo policajca koji je sedeo sa mnom, plus sam bio u alkoholisanom stanju, nije radio alkotest niti mi je proverio dozvolu, dve greske njegove koje san naveo na izjavi ali su se pobunili i nisu hteli da mi daju to da napisem, pa sam ih 4 sata zavlacio i na kraju sam rekao da necu davati izjavu, vec samo pred sudijom
I nasli su neku staru kaznu u fioci u kolima i po tome su identifikovali vozilo i broj sasije i vlasnikaPa ja sam shvatio da vlasnik postoji i da je njemu poznato ko je.
Uzas druze, ne znam sad u ovom trenutku sta sa radim, jos ova k***a od vlasnice nece da radi prenos jer su je zvali iz murije i verovatno napricali da mi ne da nikakve papire od auta niti prenos da uradi da bi me uvalili u vece njesra..I meni su jednom oduzeli moj auto koji se vodio na mene,jer sam ga dao ortaku na rate,pa kad me zavlacio za pare odem s rezervnim kljucevima i uzmem ga,on me prijavi imao vezu i dodju da me hapse,bio 5 sati u pritvoru al sam im reko ako mu daju auto zapalicu ga ,na kraju mi vrate i njemu naplatim 1000€ vise
Apsolutno, da nije krenuo sudski proces mozda bih cak i mogao, ali u svakom slucaju ganjacu coveka kome sam platio kola, imam i svedoka koji je bio sa mnom kad sam ga uzimao, pa da se barem malo izvucem, ko zna mozda kad prodje sudski proces i hoce da mi vrati kola, ali za sad sam siguran da ga vracaju njoj, a na kraju sam ja bio cascen petom u ustima sto bi se reklo, niti para nit kola.Najgore sto ne smes da joj zavalis samarcinu
Imao sam i ja jednog udarenog u glavu drugara i nisam hteo da mu prodam auto. Posle par godina je poginuo.Uzas druze, ne znam sad u ovom trenutku sta sa radim, jos ova k***a od vlasnice nece da radi prenos jer su je zvali iz murije i verovatno napricali da mi ne da nikakve papire od auta niti prenos da uradi da bi me uvalili u vece njesra..
Naravno da uvek zovu vlasnika zaplenjenog vozila jer ne postoje nikakva dokumenta.Uzas druze, ne znam sad u ovom trenutku sta sa radim, jos ova k***a od vlasnice nece da radi prenos jer su je zvali iz murije i verovatno napricali da mi ne da nikakve papire od auta niti prenos da uradi da bi me uvalili u vece njesra..
Vidis tacno se ne bih setio a pametno je to ...sta skidas tablice sa tudjeg auta...cak i da je otvoren, fasujes nesto sitno od kazne ili ukor...Nisam mogao dokazati dokumente o autu jer u tom trenutku nisam imao nista, a moja greska je sto sam rekao da je moj auto.
naterali me licno da ga ja vozim u sup, uz prisustvo policajca koji je sedeo sa mnom, plus sam bio u alkoholisanom stanju, nije radio alkotest niti mi je proverio dozvolu, dve greske njegove koje san naveo na izjavi ali su se pobunili i nisu hteli da mi daju to da napisem, pa sam ih 4 sata zavlacio i na kraju sam rekao da necu davati izjavu, vec samo pred sudijom
pamet u glavu, svi gresimo.Apsolutno, da nije krenuo sudski proces mozda bih cak i mogao, ali u svakom slucaju ganjacu coveka kome sam platio kola, imam i svedoka koji je bio sa mnom kad sam ga uzimao, pa da se barem malo izvucem, ko zna mozda kad prodje sudski proces i hoce da mi vrati kola, ali za sad sam siguran da ga vracaju njoj, a na kraju sam ja bio cascen petom u ustima sto bi se reklo, niti para nit kola.