DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 59.192
Ko ti to kaze da ne moze?A postavljač teme mora da zna kako venturi više ne može da se reatestira nego mora sekvent - dakle kompletan nov plinski uređaj 500 evra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko ti to kaze da ne moze?A postavljač teme mora da zna kako venturi više ne može da se reatestira nego mora sekvent - dakle kompletan nov plinski uređaj 500 evra.
Pa moras da dolijes da vidis jel do plina,moze i map senzor da bude ako ne prebacujeOk, razumeo sam. Palio mi je na plin vrhunski, a i na benzin takođ. E sad prebacivanje sa benzina na plin me zeza, kad kliknem auto se na leru ugasi, a u voznji imercija ga tera da to premosti pa se prebaci lakse. A radi super i na jedno i na drugo.
Samo to prebacivanje me zeza.
Sad neki dan radi na benzin vrhunski, a na plin nikako nisam mogao ni da upalim ni da prebacim. Boca je kao pri kraju, ali ona kazaklja pokazuje da ima jedno 20 posto... A ne mogu da naspem jer tek treba da registrujem auto. Zadnjih mesec dana po selu na oboje radio super. I eto juce zeza plin, a mozda ga i nema
Drugar koji je dugo vozio na plin.Ko ti to kaze da ne moze?
Previse je to kontradiktorno, meni su rekli da moze, ali necu da radim nikakav reatest... takodje ovde na automobilima ima kontradiktornih informacija vezano za obaranje na tehnickom zbog losih izduvnih gasova sto nije zakonski jer to kod nas nije uvedeno pod obavezno da moraju gasovi da budu dobri da bi se prosao tehnicki.Drugar koji je dugo vozio na plin.
Zavisi gde radio, negde traze mito da se podmaze.Za reatest i atest zahtevaju da auto bude kao nov, drugar morao da menja i štopke!
To nije bezbedno, nema ni jednu zvezdicu na euro testu

Mnogo vozis po lokalu, inace takav dizel na otvorenom 4-5 litara plafon.Iako je oko 7l dizela sve pare na corbu odu,6-7-9000din svaki cas,kad sam punio na plin 3000 i ne osetim