Kako se koristi auto koji je na plin?

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ok, razumeo sam. Palio mi je na plin vrhunski, a i na benzin takođ. E sad prebacivanje sa benzina na plin me zeza, kad kliknem auto se na leru ugasi, a u voznji imercija ga tera da to premosti pa se prebaci lakse. A radi super i na jedno i na drugo.
Samo to prebacivanje me zeza.
Sad neki dan radi na benzin vrhunski, a na plin nikako nisam mogao ni da upalim ni da prebacim. Boca je kao pri kraju, ali ona kazaklja pokazuje da ima jedno 20 posto... A ne mogu da naspem jer tek treba da registrujem auto. Zadnjih mesec dana po selu na oboje radio super. I eto juce zeza plin, a mozda ga i nema
Pa moras da dolijes da vidis jel do plina,moze i map senzor da bude ako ne prebacuje

Drugar koji je dugo vozio na plin.
Previse je to kontradiktorno, meni su rekli da moze, ali necu da radim nikakav reatest... takodje ovde na automobilima ima kontradiktornih informacija vezano za obaranje na tehnickom zbog losih izduvnih gasova sto nije zakonski jer to kod nas nije uvedeno pod obavezno da moraju gasovi da budu dobri da bi se prosao tehnicki.

Bile ovakve morao nove da kupi

1000013521.jpg

Nov km sat jer je brljavio displej itd. Nadavo se samo tako para i iscuri ulje iz menjača evo čeka mesec dana da dođe na red kod majstora.

U pitanju je zastava 101 2008, 91000 km na satu. Možda nije ni istekla boca, ali videću nisam sad kod auta. Auta palio zadnjih 2 meseca na oba goriva kako pipnem kljuc. Sad na benzin radi vrhunski, ali na plin nece, ili radi minut dva i ugasi se i nema paljenja. Cim prebacim na benzin pali odmah.
Ovaj auto nije namenjen za velike kilometraže, kupio sam ga fore radi i za po lokalu.

Zavisi ako piše exp pa datum ili production date. Uostalom pogledaj u papirima koje imaš uz taj plinski uređaj a ako nemaš eeee... Onda juriš onog ko je radio prethodni atest ako se dobro sećam. Ako je još dve god ne isplati ti se da radiš reatest jer će trajati samo 2 god. Menjaj bocu.

Back