Одрицањем од прошлости себи смо ноге исекли

И ти ћеш гладовати ако се не потрудиш да себи обезбедиш храну. Једноставна логика, зар не? Немој бити као онај слуга што је закопао таланат у земљу.

ja ne govorim o sebi. Bog mi dao talante, zahvaljujući kojima dobro živim...Ali, ne mogu zaboraviti da i svako ljudsko biće ima pravo za najelementarnije potrebe...Pa, ljudi smo, valjda....

Кхм...само бих са аспекта струке прозборила коју. :lol:
Елем, нове студије кажу да је већи проценат карцинома дебелог црева код људи коју доминантно једу биљну храну јер се биљке данас прскају стравичним отровима по милион пута до брања.
Тако да ти је данас сасвим свеједно шта једеш.

Biti ćeš proglašena levičarkom. :lol:

Кхм...само бих са аспекта струке прозборила коју. :lol:
Елем, нове студије кажу да је већи проценат карцинома дебелог црева код људи коју доминантно једу биљну храну јер се биљке данас прскају стравичним отровима по милион пута до брања.
Тако да ти је данас сасвим свеједно шта једеш.

:lol:

значи, најбоље тотални пост. јел може бар секс? или боље и без тога :lol:

Дивна је дивна баш зато што никоме не иде низ длаку. причао ми је пријатељ који је био присутан на некој вечери поводом празника, где је била и Дивна (која је претходно са Мелодима певала том пригодом). при крају вечере, владика је замолио да им отпева једну народну песму, коју он нарочито воли. Дивна га је погледала хладно и рекла- ја нисам певаљка да вам испуњавам жеље.

:super:
i zbog toga je ona dobra osoba i ti je obožavaš? :lol:

neka on o sebi ima kakvo god mišljenje hoće, ali ne može da vređa i ponižava sagovornike...

poenta je u onome sto si ti pisao...ok, ti si vernik posti, ja nemam nista protiv, tvoj izbor...ali iz tvog pisanja ja kontam da je ta zena htela nesto drugo da kaze tjah da je normalno da nekim tjah mnogim ljudima budu uskracene najosnovnije stvari, a ja sam uvek protiv toga...smatram da ljudi treba da zive pristojno i u stabilnoj zemlji. to je utopija, ja to znam...ali kada se potegne tema o monarhiji i visim klasama ne mogu da ne reagujem na tako nesto. u krajnjem slucaju ljudi u drugim sistemima imaju sansu da ostvare nesto za sebe i svoju porodicu, cak i u monarhijama koje su opstale, opstale su zato sto su ti monarsi malo olabavili pristup...a ovde na 4umu sw i milunka pisu o nekoj monarhiji od pre nekoliko vekova u kojoj je monarh bog i batina.

- - - - - - - - - -

i zato me znaima zasto sw misli da bi on dobio neku titulu u toj njegovoj monarhiji o kojoj masta...po cemu je on to bolji od od nekog drugog?

poenta je u onome sto si ti pisao...ok, ti si vernik posti, ja nemam nista protiv, tvoj izbor...ali iz tvog pisanja ja kontam da je ta zena htela nesto drugo da kaze tjah da je normalno da nekim tjah mnogim ljudima budu uskracene najosnovnije stvari, a ja sam uvek protiv toga...smatram da ljudi treba da zive pristojno i u stabilnoj zemlji. to je utopija, ja to znam...ali kada se potegne tema o monarhiji i visim klasama ne mogu da ne reagujem na tako nesto. u krajnjem slucaju ljudi u drugim sistemima imaju sansu da ostvare nesto za sebe i svoju porodicu, cak i u monarhijama koje su opstale, opstale su zato sto su ti monarsi malo olabavili pristup...a ovde na 4umu sw i milunka pisu o nekoj monarhiji od pre nekoliko vekova u kojoj je monarh bog i batina.

Већ видиш Хенрија Осмог како витла мачем и сатаром? :lol:
Статлерчић му главни саветник- кога да обезглави?
А Милунка прави споменике за пострадале.
:mrgreen:

Већ видиш Хенрија Осмог како витла мачем и сатаром? :lol:
Статлерчић му главни саветник- кога да обезглави?
А Милунка прави споменике за пострадале.
:mrgreen:

:rotf: tako nekako...a ja prva za obzglavljivanje. :eek:

- - - - - - - - - -

i zato me znaima zasto sw misli da bi on dobio neku titulu u toj njegovoj monarhiji o kojoj masta...po cemu je on to bolji od od nekog drugog?

Ma, ko hoće da posti- neka posti, ko neće ne mora (uostalom i u Sv. Pismu u nedelju pred početak Velikog posta se jasno naglašava da onaj koji posti ne osuđuje onog koji ne posti), ali ne možeš da kažeš da je sasvim prihvatljivo to što najveći deo ljudi sebi ni za praznike ne može da priušti meso, jer to nije mogao ni u prošlosti....To nije u redu, nije humano, pa neka me po 100 puta proglase komunistom, levičarem, krezubim ili šta god...

Ma, ko hoće da posti- neka posti, ko neće ne mora (uostalom i u Sv. Pismu u nedelju pred početak Velikog posta se jasno naglašava da onaj koji posti ne osuđuje onog koji ne posti), ali ne možeš da kažeš da je sasvim prihvatljivo to što najveći deo ljudi sebi ni za praznike ne može da priušti meso, jer to nije mogao ni u prošlosti....To nije u redu, nije humano, pa neka me po 100 puta proglase komunistom, levičarem, krezubim ili šta god...

boldovano....to je to...

ali taj kralj na zemlji je jednak onom najsiromasnijem gradjaninu na zemlji.
Суштина монархизма је да је краљ увек мало "једнакији"...

- - - - - - - - - -

To nije u redu, nije humano, pa neka me po 100 puta proglase komunistom, levičarem, krezubim ili šta god...
То ти је завршено...:lol:

boldovano....to je to...

sada će da krene rafalna paljba iz svih vrsta oružja....:lol:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

То ти је завршено...:lol:
znam...a uz to ispada da sam ljubomoran na njihovo bogatstvo jer sam ja puki siromašak...:sad2:
Šta ću jadan...ono što isprosim na ulicama Beograda, to mi je....:rida:

ствар је у томе што људи нису једнаки. једнакост је неприродна. ето, неко се цео живот мучи, труди, учи да пева, и никад неће певати као Дивна.

Back