Ti si dobar čovek, mnogi muškarci bi je izbacili napolje iz stana.
Sto se same situacije tice, sta znam, desava se, posebno ako se slabo znate otkud znas sta joj je na pameti i kakva je to osoba. Ja iskreno ne bih analizirao. Kao sto du mnogi pomenuli, razloga ima mnogo.
Desilo se l meni,
Jednom dosuse drugacija situacija, posle neke zurke drugarica i ja spavali u sobi u istom krevetu, u toj kuci gde je bila zurka, i ja nisam mogao da spavam i zaskocim je, onako pripiti oboje,
al ja nju razumem, nije mogla jer smo drugari, rekla je kao sa bratom to da radim ne mogu, probali, ljubiki se, dosli isto do donjeg vesa, dalje nije islo. Ona se posle nesto izvinjavala, ja kao opusti se, sve ok.
Drugi put, ja kod bivse, ostali ok posle raskida, zvala me da se druzimo. I sve bi bilo ok, popio bih kafu, malo se ispricao i kuci, al dosao njen brat i nas troje po nekom vinu, muzika zezanje, i povatamo se ona i ja, i bukvalno se bacimo u njen krevet,i tako pola sata u krevetu kako idu te pred pred igre i to, tek i iz vedra neba mi kaze nece biti nista od seksa, mozes da izd...s po meni ako hoces, al ja ne zelim da imam ista sa tim. Elem, razlog, imala je decka. Pre nego počnu osude doticne, imali smo tipa ja 23 ona 19. Bas maldi, povrsne veze
A sto puta mi se na zurkama desavalo, povatas se i kad dodje do seksa, izvini ne mogu. Ja u fazonu, respekt, sta se izvinjavas, tek ai me upoznala.