Odbijanje seksa

Vlada_Banjica_Knjazevac.jpg

Mozda je djevojka dosla u njegov stan sa drugim namjerama,a recimo sticajem okolnosti morala da ostane cijelu noc,i nije dosla zbog seksa.
Mozda je i taj dolazak bio nazor na njegovo insistiranje,pa da mu ucini ili je samo njena ljubaznost pogresno shvacena.
Mnogi muskarci misle da ako si s njim u povoljnim okolnostima za seks,u ovom slucaju u njegovom stanu,da to moras uvijek i zeljeti.A to kod zena bas i ne ide tako.
Uglavnom,pri ovakvim nedoumicama, muskarci grijese kad stvari posmatraju iz muskog ugla.Zene nisu muskarci.😂
Ma jok brate dosla je u 12 u noc da pricaju o njenim ispitima i narednim zivotnim koracima.
Koraci ko laki oblaci.

Ti si dobar čovek, mnogi muškarci bi je izbacili napolje iz stana.
Sto se same situacije tice, sta znam, desava se, posebno ako se slabo znate otkud znas sta joj je na pameti i kakva je to osoba. Ja iskreno ne bih analizirao. Kao sto du mnogi pomenuli, razloga ima mnogo.
Desilo se l meni,
Jednom dosuse drugacija situacija, posle neke zurke drugarica i ja spavali u sobi u istom krevetu, u toj kuci gde je bila zurka, i ja nisam mogao da spavam i zaskocim je, onako pripiti oboje,
al ja nju razumem, nije mogla jer smo drugari, rekla je kao sa bratom to da radim ne mogu, probali, ljubiki se, dosli isto do donjeg vesa, dalje nije islo. Ona se posle nesto izvinjavala, ja kao opusti se, sve ok.

Drugi put, ja kod bivse, ostali ok posle raskida, zvala me da se druzimo. I sve bi bilo ok, popio bih kafu, malo se ispricao i kuci, al dosao njen brat i nas troje po nekom vinu, muzika zezanje, i povatamo se ona i ja, i bukvalno se bacimo u njen krevet,i tako pola sata u krevetu kako idu te pred pred igre i to, tek i iz vedra neba mi kaze nece biti nista od seksa, mozes da izd...s po meni ako hoces, al ja ne zelim da imam ista sa tim. Elem, razlog, imala je decka. Pre nego počnu osude doticne, imali smo tipa ja 23 ona 19. Bas maldi, povrsne veze

A sto puta mi se na zurkama desavalo, povatas se i kad dodje do seksa, izvini ne mogu. Ja u fazonu, respekt, sta se izvinjavas, tek ai me upoznala.
Pa dobro ne bih je bas izbacio iz stana jbte. Zakopcao bih joj bluzicu i rekao: polako, sve je ok, popij pice za 5 minuta i onda idi.

Zezam se ja, naravno da svako ima pravo da odbije seks u bilo kom trenutku i da se to ispostuje, samo priznacete da kad se dodje do trenutka bujne grudi na mjesecini, ko dukat zut i konjina je nabrekla posle toliko drazenja i nije bas neki odraz karaktera reci e ne bih ja ipak, ja mislila mi drugari. 🤪

Да ли вам се икада десило да лежите сами са полуголом женском сами у кревету и да вам она одбије секс целу ноћ? Мени јесте три пута у животу и још увек те сцене имам као ноћну мору и премотававам сценарије где сам погрешио?
Traži one koje te žele, koja te hoce ali malo je cudno da si dosao do kreveta a one te nisu htele.......

Ma, dešava se, a da nije čovek kriv. Mada ne znam koliko puta ?

Meni je poslednji put bilo ovako. Viđala sam se sa nekim ko mi je odgovarao i bilo mi lepo, ali se to proredilo, pa prekinuli, i htedoh da nađem nekog novog. Selekcija išla, ovaj mi se učinio da možda može, otišli kod njega, skidanje, vatanje, skoro pa da krene akcija.. ali.. jbg, sve sam više osećala da grešim i da to nije to.. Sad, što, ne znam tačno.. možda sam se navikla na onog. Pa sam rekla izvini ja stvarno ne mogu, ustala iz kreveta, obukla se onako haotično i izletela napolje.. da dobacih mu "nije do tebe stvarno".. onda sam promašila lift otišla na drugu stranu, on onako go sa vrata kaže "sa druge strane " i tako.. Nismo se posle ni čuli ni videli. ;)

A nije prvi put ;)
Nisi ti tada bila dovoljno napaljenja inace se be bi neckala. 😁

necu nista protiv nje da kazem, u dobrim smo odnosima, promenila se, sazrela.
Uopste nisam mislio na nju, niti bi mi ikada palo na pamet da moralisem devojkama i njihovim postupcima
Ni njoj, ni onoj ispod stola sa petoricom.

Mislio sam, vise, "tehnicki" kako bi to proslo, sta bi se desilo, da si "bio gluplji" na njen predlog...
mozes da izd...s po meni ako hoces
Meni su takve stvari nezamislive, pa me zanimaju, da ih dozivim, barem, kroz zivote drugih...
I kako bi prosao taj njen predlog da si "bio gluplji".

Nista drugo.

Back