- Poruka
- 33.008
Onda imamo rešenje problemaU isto vreme?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda imamo rešenje problemaU isto vreme?
I, meni se desavalo ako recimo gledam u plafon vise vec u nju, cesto su me u tim situacijama znale odbijati, u vecem broju slucajeva znale su se i spremiti skroz ili otici tako raspremljene u drugu sobu.Да ли вам се икада десило да лежите сами са полуголом женском сами у кревету и да вам она одбије секс целу ноћ? Мени јесте три пута у животу и још увек те сцене имам као ноћну мору и премотававам сценарије где сам погрешио?
Grese onda i zene ako stvari gledaju iz zenskog ugla, a znaju kako ce muakarac reagovati.Uglavnom,pri ovakvim nedoumicama, muskarci grijese kad stvari posmatraju iz muskog ugla.Zene nisu muskarci.![]()
Ja ne znam šta je sa muškarcima i samopoštovanjem. Nije ni čudo što vaš žene je*u ko konje.Да ли вам се икада десило да лежите сами са полуголом женском сами у кревету и да вам она одбије секс целу ноћ? Мени јесте три пута у животу и још увек те сцене имам као ноћну мору и премотававам сценарије где сам погрешио?
danas što se zabavlja, bolje što ne znaš...<SPAM>
У оно лудо време деведесетих су биле стварно потпуно откачене "журке". Могле су да потрају и више од једног дана. Најјаче за време бомбардовања, пошто је често нестајало струје, па су се празнили замрзивачи и ударало се по роштиљу.
На једној, у мом стану, заспало нас је двадесетак, неко се дочепао кревета, а остали на поду. Другар нас је пробудио пошто је тако навалио на женску да смо се сви пробудили. Све време се кикотала, али му није дала. Не знам шта је било после.
На другој журци, са исто великим бројем људи, домаћица је дала момку пред свима, на кревету који је био прекривен јакнама гостију.
Не знам да ли данас тако нешто постоји, али ми смо се сјајно забављали, без обзира на свет око нас. Рецепт је био прост - неко обезбеди "гајбу", сваки гост понесе нешто за јело и пиће и ту смо док се све не потроши.
Не знам да ли и данас тако нешто постоји?
</SPAM>
Naravno.Mora se malo gledati i ocima onog drugog.Ali tu mudrost steknes kasnije kad je vec kasno.Grese onda i zene ako stvari gledaju iz zenskog ugla, a znaju kako ce muakarac reagovati.
У Хесеовом роману "Сидарта", Сидарта (Буда) каже - мудрост се не може саопштити. Свако мора да прође свој лични пут.poslušaj zato savet što će ti čiča dati...![]()
nismo bez razloga izabrali da se rodimo in karneУ Хесеовом романа "Сидарта", Сидарта (Буда) каже - мудрост се не може саопштити. Свако мора да прође свој лични пут.
Sto sta je receno,ali mislim da ti opet nisi nista shvatio.Из ове перспективе то је била игра моћи, зато што жена увек може да затвори приступ. Зашто, то само женски мозак зна. Писао сам о три изузетка, у неком већем временском распону, неупоредиво више је било сасвим нормално, неки пут сам чак и ја кукао како сам уморан и како ми се спава, али ми није помогло.
Шта да радим када сам лак мушкарац и не умем да кажем не?
Са овом садашњом памети требало је после неколико покушаја да обавим ручни рад, окренем се, заспим као човек и да их препустим себи.
Мушки проблем је што је Бог мушкарцу дао и мозак и "споловило". Али му није дао довољно крви. Када крв оде у нижи мозак, онај горе више не функционише.
Али, беше му.
И предлажем да се закључи тема. Речено је свашта, оно што јесте и оно што нема везе. Интересовало ме је само да ли је неко имао слично искуство?
Ima Matija Beckovic onu pricu "O iskustvu".У Хесеовом роману "Сидарта", Сидарта (Буда) каже - мудрост се не може саопштити. Свако мора да прође свој лични пут.
Не умем да ти одговорим. Мислим да сам јасно написао да је то игра манипулацијом сексом према мени.Sto sta je receno,ali mislim da ti opet nisi nista shvatio.
Kakva igra moci?
Te sto igraju te igre shvataju da je seks moc nad muskarcem,a ne obratno.
Ona da je igrala tu igru,ti ne bi ni znao sta te snaslo.
Ove djevojke iz tvog primjera su prije nesigurne,u sebe ili tebe,nije bitno..nego sto su "mocne".
Ali tvoj povrijedjeni ego misli da to one tebi nesto namjerno rade da te ponize.
Nece ti niko ni dati odgovor bas zbog te sujete.Не умем да ти одговорим. Мислим да сам јасно написао да је то игра манипулацијом сексом према мени.
Наглашавам, писао сам о изузецима, а овде испадох неки паћеник.
Нисам био.
Наравно да је сваком мушкарцу повређена сујета у таквој ситуацији и да, свесно су то радиле. Зашто, не знам, па чак мислим да није ни битно.
Никако да ми неко одговори да ли се и њему нешто слично десило, или сам ја посебан случај у та три примера?
nisi poseban, svakom se desilo da navali pa bude olađen.Не умем да ти одговорим. Мислим да сам јасно написао да је то игра манипулацијом сексом према мени.
Наглашавам, писао сам о изузецима, а овде испадох неки паћеник.
Нисам био.
Наравно да је сваком мушкарцу повређена сујета у таквој ситуацији и да, свесно су то радиле. Зашто, не знам, па чак мислим да није ни битно.
Никако да ми неко одговори да ли се и њему нешто слично десило, или сам ја посебан случај у та три примера?
Уз све мане које доноси старост, има и неких предности. Ја више ништа не морам, а поготово не морам да лажем. Само се присећам неких од огромног броја доживљаја, од љубавних, преко пословних, па све до ратних, а сујета ми је у међувремену отишла у подрум и неће се више вратити.Nece ti niko ni dati odgovor bas zbog te sujete.
Rijetki su oni koji bi priznali da ne bude uvijek bas sve po p.s.
Ja ti ne mogu dati odgovor jer nisam musko.
Ali pretpostavljam da je u tim situacijama presudan nesklad u misljenjima i ocekivanjima izmedju vas dvoje.
A niko ne kaze naglas.
ma što se ljutiš? nije da ti ne verujem samo je malo nezgrapno to objašnjenjeДобро, сада сам и луд. Хајдемо даље.
И о томе сам писао, када крв сиђе у доњи "мозак", ту памети нема.možda je terala neki inat ili nije bila sigurna da želi sex, ili si je uvredio nekom izjavom, nisi nam objasnio šta se dešava
samo si izvuko iz konteksta
žena ne sme da se pritiska jer tek onda neće
trebalo je da joj okreneš leđa i kažeš laku noć gospođice, pa da vidiš kako bi se predomislila za dva minuta
eh sad nema pameti... ali ima načinaИ о томе сам писао, када крв сиђе у доњи "мозак", ту памети нема.