LysergicAcid
Poznat
- Poruka
- 9.150
'el se ljubav maze na lebac.....;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cesto se susrecem sa tom recenicom..po meni ova recenica nema smisla ali pronalazim da vecina zena ne misli tako...pa htedoh da cujem vas... po meni se od para ne zivi nego se upada u gadnu kolotecinu,opasnu igranku gde se gube prave i istinske drustvene vrednosti..
Šalu na stranu, i ja sam za tu "prinudom protiv bele kuge" varijantu.
Poznata je stvar da se ukupan broj ljudi na planeti smanjuje iz dana u dan. Mora se nešto preduzeti.
A da li bi novčano stimulisali i recimo Mađarice, ili samo Srpkinje?
Šalu na stranu, i ja sam za tu "prinudom protiv bele kuge" varijantu.
Poznata je stvar da se ukupan broj ljudi na planeti smanjuje iz dana u dan. Mora se nešto preduzeti.

Cesto se susrecem sa tom recenicom..po meni ova recenica nema smisla ali pronalazim da vecina zena ne misli tako...pa htedoh da cujem vas... po meni se od para ne zivi nego se upada u gadnu kolotecinu,opasnu igranku gde se gube prave i istinske drustvene vrednosti..
bas mi odgovara da nikog nevolim...

pa jeste treba stimulisatiA da li bi novčano stimulisali i recimo Mađarice, ili samo Srpkinje?.

@Tema: To je činjenica, kada smo u krizi, u kući se grizemo ko lavovi... a, kada parica fino kaplje, samo cvrkućemo sa ili bez sexa!![]()
Nije sve u novcu, ali je sa njim sve puno lakse![]()

od ljubafi se ne živi, al se živi za ljubaf
Sta je sa onim zenama 'po definiciji' koje se cak i zaljube (ili bas ubede sebe da one ipak vole lovatora i njegovu licnost radije nego njegovu lovu)