Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.561
Bože me prosti... Baja patak na kvadrat!Ozbiljan sam.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bože me prosti... Baja patak na kvadrat!Ozbiljan sam.
![]()
Hm, a neke obuke kako se prepoznaju likuše koje probavaju, takođe za zaobilaziti? Pitam za drugara.
---
Ma šta, pitam za sebe.
kad dodje do sranja, onda to itetako ima smisla. postoji nesto sto se zove usvojeni obrasci ponasanja, ali dok me nisi razumjela necu dalje ni pokusavati objasniti.Kaka familija crna,necu kuci da ga vodim
to je ok kad si mladji pa ispipavas teren, skupljas recke i iskustvaŠto bi zaobilazio
Prepusti se nek te isprobavaju
Svašta
to je ok kad si mladji pa ispipavas teren, skupljas recke i iskustva
recko sam, i reckam jos. ali kad se pojavi neka onda ne reckam nego volim i uzivam. to se obicno desava svakih 5 godinaZnači, svi želite vezu, stabilnost..
To sa reckanjem je samo priča.
recko sam, i reckam jos. ali kad se pojavi neka onda ne reckam nego volim i uzivam. to se obicno desava svakih 5 godina)
A nervozna sam
Ti si neozbiljna. Neću ovo, neću ono...!
A kad bi moglo da se proba, kao sir na pijaci...
ih sta ja sve dozivim za 5 godina, po dvaput se ozenim, razvedem, djece, poslova svegaU ciklusima, a?
Ja ne razumem, šta se desi posle 5 godina.. To je kratko. Ili nije bilo dobro ili..
Pa nisam dejtovala 6 g
Lakse odma kazes ma kiseo jeA kad bi moglo da se proba, kao sir na pijaci...
Pa nisam dejtovala 6 g
Sad sam na nivou tinejdzerke
У томе и јесте цео трик.
Погрешила би ...
Да не причам да би то трајало у бесконачност
Ето, упала си у замку
ja nisam i duze... i kad sam se skontao sa bivsom nisam dejtovao, krenuo na pilates pa reko ajde usput da popijem chaj.Pa nisam dejtovala 6 g
Sad sam na nivou tinejdzerke
Kaze mi covek,zamisli da si na krstarici,tamo si ohoho opustenaЋе да те овде утренирамо ки специјалца...
Има да га победиш у 5обоју...![]()
Ti si mi uvek svetla tackaja nisam i duze... i kad sam se skontao sa bivsom nisam dejtovao, krenuo na pilates pa reko ajde usput da popijem chaj.
i kako je usla u auto tako vise nikad nisam otisao na pilates, samo se pogledali i kod mene kuci)
Kaze mi covek,zamisli da si na krstarici,tamo si ohoho opustena![]()
ja nisam i duze... i kad sam se skontao sa bivsom nisam dejtovao, krenuo na pilates pa reko ajde usput da popijem chaj.
i kako je usla u auto tako vise nikad nisam otisao na pilates, samo se pogledali i kod mene kuci)
kako mislis brzo kuso, pa mora se nekako zapoceti veza. sem toga, imali smo mi i proslost, smuvala me 10ak godina prije toga na zurci, doduse pobjegao sam od nje, sestra mi rekla ko ti je ova ludacaEh, pa eto dokaza, što je brzo to je i kuso..
Da ste lagano, par meseci, godinicu..
Ne bi bila bivša.
nemoj onda bolje ni probavati.Meni bre treba bar godina da rešim da ga probam...
A ovaj se zaljubio oženio i planira razvod..
Eee živote crvljiva šljivo