gost 427461
Ističe se
- Poruka
- 2.538
A na 'seko'?Jao na batice sam alergicna
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A na 'seko'?Jao na batice sam alergicna
ili "sele"A na 'seko'?
na mom si se peko! )))A na 'seko'?
Kda me netko nepoznat oslovi s "brate".
Panicno se hvatam za novcanik.
Ne mozes to prepoznati ali..
Kad u pocetku ili u toku veze dodjes u situaciju da sebi postavis pitanje:
-Sta sam ja to tako lose uradila da se on tako ruzno ponasa prema meni..
..to je siguran znak da si upala u mrezu emotivnog vezivanja za osobu koja je sklona manipulaciji
tj. koja je dileja, prevarant, lelemud, psiho..
Jer pazi nonsens...preispitujes sebe i u sebi trazis gresku a ON (ili ona) je taj koji se ponasa ruzno?
...
Inace, ljudi olako uzimaju rec manipulator u usta.
Istinska sklonost manipulaciji je bolest i retka je..ovo o cemu ovde caskamo su neke zivotne stvari
jer svi smo mi pomalo na svoju ruku i volimo da masemo cokoladom da bi dobili sladoled...
To nije manipulacija...
"Брате" Југославе, пардон, Брате "Хрвату", пардон ...
Какву ти то имаш родбину... ... када ти набише такве комплексе да одмах контролишеш где су ти паре ...
Ma ne mislim na rodbinu, vec kad me netko nepoznat oslovi s " brate", iako, dobro kazes, rodbine se isto treba cuvati."Брате" Југославе, пардон, Брате "Хрвату", пардон ...
Какву ти то имаш родбину... ... када ти набише такве комплексе да одмах контролишеш где су ти паре ...
Bas tako, strah me je da mi moja silna, nagomilana blaga ne pokradu.
Подел све што имаш по трезорима, по џеповима, чак и то у гаћама ...
... sve zna ništa ne radi...
Bas tako, strah me je da mi moja silna, nagomilana blaga ne pokradu.
iskustvo...stavljas ga na probe.al ako se zaljubis ode sve to qurac..Kako prepoznati dileju,prevaranta,lelemuda,psiha i sve ostalo za zaobilaziti?
Koji su po vama,ti mali detalji u kojima se ljudi odaju,dok se foliraju da su ok?
To je tipičan crnogorski rezon.Danas sam upoznao devojku, sutra njenu familiju i prekosutra se ženim, bože zdravljepo meni najbolja metoda je upoznavanje familije i prvi utisak o nekom. covjek sve konta ne zenis se sa familijom, ali na kraju kakva majka takva cerka. naravno, nista nije 100%
ne, ni blizu. to je jednostavno tako. naravno, ima izuzetaka, al nek se drugi zajebu na tim izuzecima, meni je dostaTo je tipičan crnogorski rezon.Danas sam upoznao devojku, sutra njenu familiju i prekosutra se ženim, bože zdravlje
ne, ni blizu. to je jednostavno tako. naravno, ima izuzetaka, al nek se drugi zajebu na tim izuzecima, meni je dosta
Ti si neozbiljna. Neću ovo, neću ono...!Kaka familija crna,necu kuci da ga vodim
Moglo bi se reciTi si neozbiljna. Neću ovo, neću ono...!
Što je onda bitno kakav je?Moglo bi se reci
Ima smislaŠto je onda bitno kakav je?