Obuka

Kda me netko nepoznat oslovi s "brate".
Panicno se hvatam za novcanik.

"Брате" Југославе, пардон, Брате "Хрвату", пардон ... :hahaha1:

Какву ти то имаш родбину... :confused: ... када ти набише такве комплексе да одмах контролишеш где су ти паре ... :fdlan:

Ne mozes to prepoznati ali..
Kad u pocetku ili u toku veze dodjes u situaciju da sebi postavis pitanje:
-Sta sam ja to tako lose uradila da se on tako ruzno ponasa prema meni..
..to je siguran znak da si upala u mrezu emotivnog vezivanja za osobu koja je sklona manipulaciji
tj. koja je dileja, prevarant, lelemud, psiho..
Jer pazi nonsens...preispitujes sebe i u sebi trazis gresku a ON (ili ona) je taj koji se ponasa ruzno?

...:lol:

Inace, ljudi olako uzimaju rec manipulator u usta.
Istinska sklonost manipulaciji je bolest i retka je..ovo o cemu ovde caskamo su neke zivotne stvari
jer svi smo mi pomalo na svoju ruku i volimo da masemo cokoladom da bi dobili sladoled...
To nije manipulacija...:)

То није манипулација ?

Јаооо... него шта је ?

Са чим ви то жене машете нама мушкарцима ... :mrgreen: ... и обрнуто све са мамцима...

Какву ти то имаш родбину... :confused: ... када ти набише такве комплексе да одмах контролишеш где су ти паре ... :fdlan:
4297_Baja_Patak_Scrooge_McDuck_Karl_Barks_Carl_Barks.jpg

Ma ne mislim na rodbinu, vec kad me netko nepoznat oslovi s " brate", iako, dobro kazes, rodbine se isto treba cuvati.

... sve zna ništa ne radi...

Odlično. :tick:
I vrlo je lako prepoznati takve ljude. Verovatno najteža kategorija muškaraca.
Nekad, budem negde u nekom društvu i samo slušam. Bude tu neki par i lik priča nešto i mislim se - zašto i kako ova žena toleriše ovakvog babuna! Da sam na njenom mestu bilo bi me užasno sramota.

Takvi ljudi, o kojima je tema, se bukvalno prepoznaju posle 2 minuta razgovora.

po meni najbolja metoda je upoznavanje familije i prvi utisak o nekom. covjek sve konta ne zenis se sa familijom, ali na kraju kakva majka takva cerka. naravno, nista nije 100%
To je tipičan crnogorski rezon.Danas sam upoznao devojku, sutra njenu familiju i prekosutra se ženim, bože zdravlje😁

Back