gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Ахахахах, кент бливJaooo, što se Spenser Rid prolepšao, milina za gledati.
Eto, on bi znao kako i šta prepoznati.
Ми да проверимо јесмо ли бре стварно у сродству
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ахахахах, кент бливJaooo, što se Spenser Rid prolepšao, milina za gledati.
Eto, on bi znao kako i šta prepoznati.
Ne, nit je limun ni pomorandža..Nije ti se svidelo?
A meni se kod susenog bas to svidelo,inace volim kiselo...Ne, nit je limun ni pomorandža..
A meni se kod susenog bas to svidelo,inace volim kiselo...
Kajsije kad naletim na zelene obrstim pola stabla
Ali smuti sa vinjakom...Pretvorili mi temu u smuti
Obično su napadni, slatkorječivi, skloni pretjerivanjima u svakom pogledu. Iza takvih frajera se krije duboka neiskrenost, egoizam sa neizostavnim narcizmom. Žene prihvataju i gledaju kao "objekat" za samodokazivanje a ne kao ravnopravnog partnera.Kako prepoznati dileju,prevaranta,lelemuda,psiha i sve ostalo za zaobilaziti?
Koji su po vama,ti mali detalji u kojima se ljudi odaju,dok se foliraju da su ok?
Skroz si jedinstvenhocu jebatii necu vezu
Pa ako mi je do seksa sa necim sto nije moja leva ruka, onda se ne upustam u te amaterske psihoanalize, mislim cemu gubljenje vremena, necu se zeniti.Kako prepoznati dileju,prevaranta,lelemuda,psiha i sve ostalo za zaobilaziti?
Koji su po vama,ti mali detalji u kojima se ljudi odaju,dok se foliraju da su ok?
Vid sto se samopozivaa ko je sad ovde Mirodjija a ko je Kafa.. ovo nes asocira aj na kafu
Forumsku
Pravim sevcima i bromazepam je afrodizijak, uzalud vam je.
necu da ***** hocu vezu!
Ima takvih u vezi koji ne ebu koliko hoces, super sto je tako.necu da ***** hocu vezu!