Obrezivanje kod žena

• Začetnik teme Začetnik teme Kurt2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
divljaci
al divljaci su i srbi što deci buše uši po rođenju.. qq što ja mrzim kad vidim bebicu sa minđušama..
ostavite crnce na miru. to su sve zakoni prirode. jači ugnjetavaju slabije. žene tamo moraju same da dođu do kakve-takve ravnopravnosti, to ne može veštački tj sa strane

Šta mu to dođe? Čitam danas Politiku i vidim na Ženskoj strani sliku Afrike gde je po državama prikazan procenat obrezanih žena... Obrezanih??? ŽENA??? Jel ima neki doktor ovde da objasni, pošto meni očigledno nije jasno...
A ti jel si obrezana?

To je teska boles' zaostalih civilizacija...
Inace, tamo jos uvek zene oblace k'o nindze... :lol: :D

E sad zamislite kabinet u kome 50ak studenata posmatra video zapis obreda inicijacije devojcica u Africi ( ovo o cemu pricate ) i to u gro GRO planu. Iznova, iznova, prve studentkinje vec napustaju cas, nije cas biologije, profesorka sve stoicki podnosi, iznova, krv, sekret, nova tura izlazi na push-pauzu, jos pola sata, nece valjda duze, iznova...

Sece se klitoris. To su neki obicaji divljih plemena, koji jos nazalost egzistiraju. Uzas.

CItao sam o tome kao da zene ne trebaju da uzivaju u seksu, neka propaganda da se vise posvete kuci i tako ta sranja, kao da je seks smatran kaznom za zene a muskarci kao neki njihovi vlasnici....bukvalno tako nesto!... al je bezveze to ja volim kad djevojcice dahcu kazu tu tu t u neko te zove !:D

. Po religiji, ogoljivanje glansa penisa je "ogoljivanje duše" tj "onaj gore" treba da vidi "dušu"? Šta je taj gore? Voajer? Pa ako je to duša onda neka me u "dušu" poljubi onaj skot muški koji je tu frazu izmislio

Takodje po religiji je zabranjeno uživanje pa se obrezivanje sprovodi samo da bi se napravila deca bez trunke užiuvanja. Mi smo ovde da ispaštamo za onaj svet a ne da uživamo.

Obrezan muškarac ne uživa u seksu, obrezana žena ne uživa u seksu.

Podjednako bolan i traumatičan proces i kod muškaraca i kod žena, s tim što je kod žena to i fatalno.

Kao što žene ne mogu da shvate šta je problem sa kožicom i njenim sečenjem (a prepuna nerava) tako ni muškarci ne mogu da shvate koliko je bolno odstranjivanje maleckog klitorisa u dečjem uzrastu.

Valjda je sad jasno svim o čemu je reč?

divljaci
al divljaci su i srbi što deci buše uši po rođenju.. qq što ja mrzim kad vidim bebicu sa minđušama..
ostavite crnce na miru. to su sve zakoni prirode. jači ugnjetavaju slabije. žene tamo moraju same da dođu do kakve-takve ravnopravnosti, to ne može veštački tj sa strane

isto... ne mogu da shvatim bušenje dečjih ušiju :neutral:
u stvari, ne mogu da shvatim bilo šta što se na deci radi, uključujući i obrezivanje... što se ne obrezuju sa 18, nego masakriraju dete koje jedva da zna da i postoji, a pritom ga unakaze za čitav život

Obrezan muškarac ne uživa u seksu, obrezana žena ne uživa u seksu.
Izvini, ali i obrezani muskarci uzivaju u seksu. Verovatno su im neki receptori na vrhu penisa unisteni ili oslabljeni, jer vise nemaju oko sebe kozu koja ih stiti od trenja, ali svejedno uzivaju u seksu. Govorim ovo, jasno, na osnovu svog skromnog iskustva sa obrezanima muskarcima.

Ili, mozda, postoji i neko surovije obrezivanje muskaraca od odstranjivanja kozice, uobicajenog u islamu i judaizmu?:eek:

Back