O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas sam cistila auto, a nisam ga pipnula od kad je poceo sneg da pada
i toliko sam se umorila da sam onaj gornji deo na krovu - preskocila
i sad ja razmisljam i vozim se da pokupim novog macana, pa sta ima veze to gore, samo ce da spadne
ako mi verujete gde god sam stala, na semafor, na parking, kod prodavnice, svi su mi se smejali i pitali kao pa gde je bilo toliko snega :hahaha:
cak je na benzinskoj stanici pumpadzija izvadio mobilni telefon i u fazonu ovo moram da slikam i napravio dve fotke mog "krova"
ali vrhunac je bio dok smo cekali drvce da stigne, kad je klinac iz susednog auta uperio prst u nas i vristao od smeha i kao mama, mama, vidi ovo! :dash:

Zadnji put sam i ja to sama radila i rekla nikad više.
Uspela sam da padnem s merdevina i samo za par milimetara sam promašila kantu s farbom. Da sam još i nju prosula valjda bi se ubila, ovako sam samo bila plava, modra i na kraju ljubičasta :evil:

tako da od onda samo majstori :D

danas sam cistila auto, a nisam ga pipnula od kad je poceo sneg da pada
i toliko sam se umorila da sam onaj gornji deo na krovu - preskocila
i sad ja razmisljam i vozim se da pokupim novog macana, pa sta ima veze to gore, samo ce da spadne
ako mi verujete gde god sam stala, na semafor, na parking, kod prodavnice, svi su mi se smejali i pitali kao pa gde je bilo toliko snega :hahaha:
cak je na benzinskoj stanici pumpadzija izvadio mobilni telefon i u fazonu ovo moram da slikam i napravio dve fotke mog "krova"
ali vrhunac je bio dok smo cekali drvce da stigne, kad je klinac iz susednog auta uperio prst u nas i vristao od smeha i kao mama, mama, vidi ovo! :dash:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:.... kod mene se samo otopilo

Zadnji put sam i ja to sama radila i rekla nikad više.
Uspela sam da padnem s merdevina i samo za par milimetara sam promašila kantu s farbom. Da sam još i nju prosula valjda bi se ubila, ovako sam samo bila plava, modra i na kraju ljubičasta :evil:

tako da od onda samo majstori :D

Ja sam spretnija od svakog muskarca a i manje uprljam jer znam ko ce posle da cisti :cool:
a na majstore sam alergicna :evil:

odlicno si me razumela,krecim,farbam stolariju i jos ponesto... :D

Namajstoričava je :)
Ako, ako ja baš volim kad je žensko sposobno
I nas čeka krečenje, ali kad otopli. Mi sve sami radimo. Ima nas fala Bogu pa kad se razmašemo za jedan dan gotovo prizemlje a sutradan gotov sprat. Akcija bre. Nama su problem kučići što neće da budu napolju nego sa nama unutra. Maza je uvek ofarbana jer se nacrta ili ispod skele ili ispod merdevina. Šaša je dama ona ne leži ispod skele ali zato obavezno legne na mesto gde je neko na najlon prosuo farbu. A Meš........pa sa njim još nismo imali velike radove i mislim da neće biti ni malo lako ako on reši da učestvuje, posebno sa onim repom kojim paja li paja. Ove dve bar nemaju repove pa ne mogu da drljaju po tek okrečenim zidovima a on...............:dash:

Dok je naš sijamac bio živ, mi kad smo krečili on je imao običaj da uleti u sobu, baci se na najlone i novine i otkliže se na njima. Ćale poludi, izbaci ga iz sobe, sve ponovo namesti , kad evo njega ponovo u ludačkom trku i tako sa tim novinama obavezno se zalepi za sveže okrečen zid.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back