Jacqueline
Veoma poznat
- Poruka
- 10.264
ja sam ove godine posetila i sajam namestaja i nista me nije fasciniralo... nazalost...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

буренце, ево и ја се смејем, морам! Жао ми што то нисам видела! 

danas sam cistila auto, a nisam ga pipnula od kad je poceo sneg da pada
i toliko sam se umorila da sam onaj gornji deo na krovu - preskocila
i sad ja razmisljam i vozim se da pokupim novog macana, pa sta ima veze to gore, samo ce da spadne
ako mi verujete gde god sam stala, na semafor, na parking, kod prodavnice, svi su mi se smejali i pitali kao pa gde je bilo toliko snega
cak je na benzinskoj stanici pumpadzija izvadio mobilni telefon i u fazonu ovo moram da slikam i napravio dve fotke mog "krova"
ali vrhunac je bio dok smo cekali drvce da stigne, kad je klinac iz susednog auta uperio prst u nas i vristao od smeha i kao mama, mama, vidi ovo!![]()

.... kod mene se samo otopiloZadnji put sam i ja to sama radila i rekla nikad više.
Uspela sam da padnem s merdevina i samo za par milimetara sam promašila kantu s farbom. Da sam još i nju prosula valjda bi se ubila, ovako sam samo bila plava, modra i na kraju ljubičasta
tako da od onda samo majstori![]()

genijalna slika...odlicno si me razumela,krecim,farbam stolariju i jos ponesto...![]()

Dok je naš sijamac bio živ, mi kad smo krečili on je imao običaj da uleti u sobu, baci se na najlone i novine i otkliže se na njima. Ćale poludi, izbaci ga iz sobe, sve ponovo namesti , kad evo njega ponovo u ludačkom trku i tako sa tim novinama obavezno se zalepi za sveže okrečen zid.

jao rat u kuci, Mona laje, a Garfild sikce
Dok je naš sijamac bio živ, mi kad smo krečili on je imao običaj da uleti u sobu, baci se na najlone i novine i otkliže se na njima. Ćale poludi, izbaci ga iz sobe, sve ponovo namesti , kad evo njega ponovo u ludačkom trku i tako sa tim novinama obavezno se zalepi za sveže okrečen zid.
odmah maca napravi i dezen na ziduNamajstoričava je
Ako, ako ja baš volim kad je žensko sposobno

odlicno si me razumela,krecim,farbam stolariju i jos ponesto...![]()
Ne znam sta mi bi neki napad vrednoce.. jedino sto sam uzivala je da pravim boje, po tri sata sam muljala boje.