Jacqueline
Veoma poznat
- Poruka
- 10.264
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao ala ste vi uživali.....
u bezrepo stvorenje koje cim dobije grdnju zavuce se u moje krilo a ja je onda svu izljubim i iznjuskam... 
Ja umočim piškote u mlako mleko za tu voćnu torticu i bude divno
Bili smo svi na Savi. Meš isekao na nešto jastučić na šapici. Nakon povrede našeg sportiste nastavili smo laganu šetnju. Sneg se topiŠetalište je puno kao oko. Ljudi valjda danas ne rade pa izveli decu na sankanje, ali bilo je lepo.
nju jos boli sapica pomalo, otkinula je parce jastucica, ali joj vise ne smeta da jurca po snegu

Zonin drug...nju jos boli sapica pomalo, otkinula je parce jastucica, ali joj vise ne smeta da jurca po snegu
E zaboravih da prijavim, Zone je ovog puta odusevljena snegom, nema vise onog gnusanja pre spustanja sapice u sneg, sad prosto juri po njemu, roni kroz njega, skace na sve cetiri i uopste je odusevljena![]()

Баш лепа фотка!
Нема шта нема, на Кошутњаку је једино овако леп снег!
odmah sam je postavila na FB u profil...Dobro vece!!!
Kako ste mi bando?
He evo ja malko dosla da vas vidim.....
joj krecenjeJoj, jes vala, malko sam zastranila sto se tice neta...
Malko sam krecila, malko sam se odmarala od svega i svacega... i eto...
Nadam se da cu se nadalje cesce javljati.....
Sta ima novo?
to me ceka cim malo otoplijoj krecenjeto me ceka cim malo otopli

i mene![]()

mi smo sad stigli kuci. drvce je bila tako fina i ljubazna da nam prebace dva lepotana iz NS od Danice do Beograda
mi smo uzeli persijanca nepoznatog porekla (tek treba da ga vodimo kod veta) i stigao nam je Plavkan, polu-ruska maca za komsiju Neshu

bice ovih dana, imam toliko slika, ali nemam usb kabl, moram od mame da pozajmim, a uvek zaboravim![]()