O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja umočim piškote u mlako mleko za tu voćnu torticu i bude divno

Bili smo svi na Savi. Meš isekao na nešto jastučić na šapici. Nakon povrede našeg sportiste nastavili smo laganu šetnju. Sneg se topi :rida: Šetalište je puno kao oko. Ljudi valjda danas ne rade pa izveli decu na sankanje, ali bilo je lepo.

Zonin drug...:( nju jos boli sapica pomalo, otkinula je parce jastucica, ali joj vise ne smeta da jurca po snegu:)

E zaboravih da prijavim, Zone je ovog puta odusevljena snegom, nema vise onog gnusanja pre spustanja sapice u sneg, sad prosto juri po njemu, roni kroz njega, skace na sve cetiri i uopste je odusevljena:)

Zonin drug...:( nju jos boli sapica pomalo, otkinula je parce jastucica, ali joj vise ne smeta da jurca po snegu:)

E zaboravih da prijavim, Zone je ovog puta odusevljena snegom, nema vise onog gnusanja pre spustanja sapice u sneg, sad prosto juri po njemu, roni kroz njega, skace na sve cetiri i uopste je odusevljena:)

joj neno odisevila me Zonina slikica...mnogo je slatka...:heart:

Juče bili na putu i kasno se vratili.
Tako su zveri stigle do večere oko 3 ujutro...
naravno - bile gladne.
nahranim Donu i dozivam Kontea.
Čujem neku lupnjavu... i počnem da se smejem iz sveg glasa kad sam ga videla kako kliza, preklizava i "šlajfuje" (i na sve to se ne obazire!) silazeći sa krova garaže... Čak je i Dona stala sa jedenjem i okrenula glavu ka njemu...

mi smo sad stigli kuci. drvce je bila tako fina i ljubazna da nam prebace dva lepotana iz NS od Danice do Beograda
mi smo uzeli persijanca nepoznatog porekla (tek treba da ga vodimo kod veta) i stigao nam je Plavkan, polu-ruska maca za komsiju Neshu

bice ovih dana, imam toliko slika, ali nemam usb kabl, moram od mame da pozajmim, a uvek zaboravim :dash:

Burence, gledam tvoju aktivnost i smeškam se.
Ja sam u sklopu svoje inspiracije zamislila tačno šta mi treba.
Svi mi se smejali: '' e samo tebe čekaju da to naprave.. '' i tako slični komentari. Šetala sam se pre neki dan i sa zadnje strane zgrade ima prodavnica nameštaja i tamo kauč koji sam ja zamislila :D, niko nije bio srećniji od mene.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back