O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ga ja. Danas bas bilo dinamicno, i super divna velika setnja po kamenickom parku, pa Aleksandrina sestra i zet sa klinkama, pa veceras drustvo-upravo otislo......I Tija se bas nadocekivala, naispracala, pa dok je svi izmaze...uzivanjcija. Moja pasteta pojedena uz mljackanje, holandski sir i kavijar bili u drugom planu....sve super

mora da s e požalim.
kad smo već kupili megana karavana, nađem na potresni članak
Odgovor službe Renoa nekom našem liku…
Dear Mr. Ilic D.
We have received and analyzed your complain letter regarding the "mushice" issue on Renault Megane cars.
Unfortunately, we were unable to find this term (mushice) in our databases and we kindly ask you to send to us more detailed specification about.
Also, please be so kind to translate in English the following expressions: "Nataknem vas na ***** i vas i vase ***** od auta", "***** li vam majku vasu klosarsku" and "poserem vam se na vas servis reno ".
Sincerely yours,
Michel Mouton
Customer Service Representative
414 Avenue Miramax, DC668, Douai , France

Dona ne se sekiras.... Mi imamo Renoa ( SENIC) i PU PU PU da ga ne ureknem... DIVAN JE u svakom pogledu!!!!
Mora da se odrzava ali zato nama sad sljaka ko svajcarski satic..... redovno ulje i ti klasicni servisi i milina!!!!!
Pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back