O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Devojke ne idu u šetnju. Asocijalne su čim napuste dvorište. Maza je u stvari kolovodja. Zaboravila je (valjda zbog godina) da Sava nije njeno dvorište i da ne može da vija svako kerče koje tuda prolazi. Ona ga pojuri lajući u najveće, za njom Šaša takodje lajući visoko C a za njima Meš koji samo trči ćuteći. Samo je falilo da i on počne da laje. Tako je pojurila malu lutalicu a ono kerče se dere i doziva u pomoć, pa kad se sa bedema sjuriše na nas 7-8 lutalica, čitav blokovski čopor, jedva se izvukosmo neozledjeni. Stvarno je bilo gusto. E zato ne idu. Dobiše batinice svo troje i pravac kući.
Ruku na srce Maza dugo nije ni vodjena zbog nogu i ledja. Ne ume polako da ide nego jurne kao bez duše, trči kao da je omladinka, skače a posle ne može na noge da stane pa je kljukam tenaprostom ili nimulidom (po pola tabletice). I šta sam napravila, bolestan želudac. Matora je naumorna a i prepametna i tako koristi svoju starost da dobije sve što hoće ili ukrade hranu jer zna da niko neće da je kažnjava jer je matora.:hahaha:

on onoliki ne mora ništa da kaže, dovoljno je sam po sebi zastrašujući

dajte meni taj recept za tortu, mada crkao mi je mikser, tako da.....

Kulinarstvo, Torte i kolači koji se ne peku. A mikser ti i ne treba, da se ne bi uništila struktura pavlake. A ako mutiš šlag (ili slatku pavlaku) pošto ima više verzija recepta, imaš valjda onu mutilicu za instant kafu, sasvim fino umuti u šolji, samo mora iz nekoliko puta po malo.

a da li kvasiš piškote nečim

Sokom koje pusti voće ili bistrim kupovnim od istog tog voća ako je ono bil sveže a ne smrznuto. Mada ja najviše volim to sa kompotom od breskve ili ananasom iz konzerve.

Ja umočim piškote u mlako mleko za tu voćnu torticu i bude divno

Bili smo svi na Savi. Meš isekao na nešto jastučić na šapici. Nakon povrede našeg sportiste nastavili smo laganu šetnju. Sneg se topi :rida: Šetalište je puno kao oko. Ljudi valjda danas ne rade pa izveli decu na sankanje, ali bilo je lepo.

Ja umočim piškote u mlako mleko za tu voćnu torticu i bude divno

Bili smo svi na Savi. Meš isekao na nešto jastučić na šapici. Nakon povrede našeg sportiste nastavili smo laganu šetnju. Sneg se topi :rida: Šetalište je puno kao oko. Ljudi valjda danas ne rade pa izveli decu na sankanje, ali bilo je lepo.

Онда боље да поновимо Кошутњак, чини ми се да ће тамо дуже да траје снег?:dash:

u pravu si
e030.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back