Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
ma......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda imam neuobičajen problem sa mojim psom, ali on voli alkoholna pića (vino i pivo). Moram da napomenem da ima samo pet meseci, inače nije rasan.
Da li vaš pas voli alkoholna pića, i koja je dozvoljena količina, ako je uopšte ima? Ja mu uvek dajem oko 20 ml.
Možda imam neuobičajen problem sa mojim psom, ali on voli alkoholna pića (vino i pivo). Moram da napomenem da ima samo pet meseci, inače nije rasan.
Da li vaš pas voli alkoholna pića, i koja je dozvoljena količina, ako je uopšte ima? Ja mu uvek dajem oko 20 ml.

e,ljudi,ja samo da vam kazem da mi gasa mnoogo nedostaje,nisam ga videla sedam dana i necu bar jos 15 i danas sam se probudila i bas bas bih ga gnjavila i ¨tako... ovde samo idem po pet shopovima i gledam koliko razlicite hrane ima za pse i mace, i sve mi je to novo,kod nas nista od toga nisam videla i sve cu pare na gasu da spiskam cak i kad je daleko od mene...
eto,morala sam to da podelim sa nekim: )

ja u svajcarskoj, dosla na 3 nedelje da malo raduckam i uzivam, pa se vracam i uopste nemam vremena za forum sto mi trenutno vrlo prija: )
ovde skoro svi imaju pse ili macke, ali ni jednu lutalicu nisam videla naravno, i ako cak placaju porez na psa...
a izbor hrane je cudo,ja se pogubim,svi idu da kupuju garderobu samo ja jurim hiper pet shopove... : D
. psi uredno smeju u gradski prevoz samo sto moraju imati brnjicu i biti na povocu dok su u metrou i sl. psi su im toliko vaspitani, ne prilaze ljudima, nisam ni jedan eksces medju psima videla...
u robnim kucama, trznim centrima, svuda ulaze sa (izuzetno vaspitanim) psima... ma seticu se jos po necega, ali prosto kao da si u drugu realnost usao...

?
tkacio: