O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Možda imam neuobičajen problem sa mojim psom, ali on voli alkoholna pića (vino i pivo). Moram da napomenem da ima samo pet meseci, inače nije rasan.

Da li vaš pas voli alkoholna pića, i koja je dozvoljena količina, ako je uopšte ima? Ja mu uvek dajem oko 20 ml.

Možda imam neuobičajen problem sa mojim psom, ali on voli alkoholna pića (vino i pivo). Moram da napomenem da ima samo pet meseci, inače nije rasan.

Da li vaš pas voli alkoholna pića, i koja je dozvoljena količina, ako je uopšte ima? Ja mu uvek dajem oko 20 ml.

,,Daj mu i piwa i vino i rakiju i winjak swe redom...,,to ne walja!!!!umesto toga mu daj woce a ne alkohol!

Citirana brljotina je :
a) neuspeli pokusaj sale, sa vidljivim nedostatkom smisla za humor:dontunderstand:
b) neukusni i pateticni pokusaj privlacenja centra paznje:banovati:
c) ocajnicki pokusaj provokacije na koji , nadam se, niko nece nasesti:thumbdown:

Pa zapravo kuca koju sam imala pre Tedija, zenkica uzeta sa ulice, je volela da pije alkohol, na jednoj proslavi rodjendana joj je neki decko ponudio pelinkovac i ona uzela da pije iz case kao vodu da joj je dao. Zaustavila sam je na vreme, nisam htela da joj se nesto desi....

e,ljudi,ja samo da vam kazem da mi gasa mnoogo nedostaje,nisam ga videla sedam dana i necu bar jos 15 i danas sam se probudila i bas bas bih ga gnjavila i ¨tako... ovde samo idem po pet shopovima i gledam koliko razlicite hrane ima za pse i mace, i sve mi je to novo,kod nas nista od toga nisam videla i sve cu pare na gasu da spiskam cak i kad je daleko od mene...
eto,morala sam to da podelim sa nekim: )

e,ljudi,ja samo da vam kazem da mi gasa mnoogo nedostaje,nisam ga videla sedam dana i necu bar jos 15 i danas sam se probudila i bas bas bih ga gnjavila i ¨tako... ovde samo idem po pet shopovima i gledam koliko razlicite hrane ima za pse i mace, i sve mi je to novo,kod nas nista od toga nisam videla i sve cu pare na gasu da spiskam cak i kad je daleko od mene...
eto,morala sam to da podelim sa nekim: )

ja te razumem, ceo odmor sam malo malo pomisljala sta li radi, je li dobro, kako bi ga ugnjavila... gde si ti? nema te na forumu nesto?

ja u svajcarskoj, dosla na 3 nedelje da malo raduckam i uzivam, pa se vracam i uopste nemam vremena za forum sto mi trenutno vrlo prija: )
ovde skoro svi imaju pse ili macke, ali ni jednu lutalicu nisam videla naravno, i ako cak placaju porez na psa...
a izbor hrane je cudo,ja se pogubim,svi idu da kupuju garderobu samo ja jurim hiper pet shopove... : D

ja u svajcarskoj, dosla na 3 nedelje da malo raduckam i uzivam, pa se vracam i uopste nemam vremena za forum sto mi trenutno vrlo prija: )
ovde skoro svi imaju pse ili macke, ali ni jednu lutalicu nisam videla naravno, i ako cak placaju porez na psa...
a izbor hrane je cudo,ja se pogubim,svi idu da kupuju garderobu samo ja jurim hiper pet shopove... : D

isto mogu da potvrdim za nemacku i austriju. ja sam bila odusevljena. a vecina seta mesance :). psi uredno smeju u gradski prevoz samo sto moraju imati brnjicu i biti na povocu dok su u metrou i sl. psi su im toliko vaspitani, ne prilaze ljudima, nisam ni jedan eksces medju psima videla...

potpuno drugacija atmosfera, naravno svuda istaknute kazne i upozorenja za ciscenje, parkovi za malu decu su ogradjeni unutar parkova, i tu psi ne ulaze... ispred svakog kafica, pored prodavnice stoje cinije sa vodom za pse, u frizerskom salonu pored fotelja za ljude koji cekaju, ima i krevet za pse koji cekaju :lol: u robnim kucama, trznim centrima, svuda ulaze sa (izuzetno vaspitanim) psima... ma seticu se jos po necega, ali prosto kao da si u drugu realnost usao...

ps. naravno svi putuju sa svojim ljubimcima svaka 3. kola na pumpi imaju psa na zadnjem sedistu:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back