Molim lepo! Inache, na ovom forumu je obichaj, kada se nekom zahvaljujesh.... kliknesh dole levo, na dnu posta.... na ZVEZDICU (dodaj reputaciju), pa tu napishesh svoje impresije o postu/informacijama koje si dobio od dotichne osobe?!
Ako mogu (tj.ako znam) josh nekom informacijom da pomognem.... izvoli, pitaj?!
Upravu si.... bolje je otici na 10, nego na 5-6 dana, za iste pare. Bitno je samo da je smeshtaj pristojan.... chist... Inache, ma koliko dobar bio smeshtaj.... i ma koliko (puno) ga platili, on ce ostati tamo! Ponecete samo impresije!!!!
.gif)
Nema svrhe bacati pare na to! Ima mnogo pametnijih razloga, za 'bacanje' para!
Mislish, rezervisao si smeshtaj u Ag.Ioannis Peristeron?! 
Shto se pozicije tiche, odlichna je....

ali shto se plaze tiche, pojma nemam?!

Proshao sam tu vishe puta, ali nisam proveravao.... jer generalno nisam odushevljen istochnom obalom, kada su plaze u pitanju.
Jedino sam primetio da Benitses ima pristojnu plazu i to u centru mesta (tu je odmah preko ulice "Muzej Shkoljki").
Treba ici trajektom na Lefkimmi i obavezno 'isposlovati' popust(e) za oba pravca (ko ide svojim kolima). Jer ako se za Kerkyru moze dobiti popust od 50% (za oba pravca).... verujem da se moze dobiti i za Lefkimmi?! Ma, slobodno se POGADJAJTE sa likom na biletarnici!
Shto se Ag.Ioannis Peristerona tiche, kakva god bila plaza.... nemojte se lishiti obilaska ostva, jer necete steci ni pribliznu sliku o njemu, budete li sve vreme ostali u jednom mestu!
Najbolje je tamo otici svojim kolima, ali u nedostatku (nemogucnosti) istog, treba obavezno iznajmiti rent-a-car.... jer su tu blizu: lepa i divlja plaza, pored jezera Korision.... zatim Issos.... pa Ag.Georgios.... Marathias (nisam siguran da li se i plaza tako zove, ali se iz tog sela skrece ka plazi, sa 'glavnog' puta)....
O svemu tome je vec pisano ovde, na predhodnih nekoliko stranica!