O KRFU KONKRETNO

Ja cu u Barbate ove godine, 10 dana totalnog mrtvila, tacno mi to treba da odmorim od svih i svega :lol:
Ne znam doduse kakvo je stanje sredinom septembra, koliko samoce mozes imati na plazi u toku dana :D

Kao shto reche @georgejune za 05.jun..... nishta bolje nije bilo ni 20.juna! :sad2:
:think: Ne bih ja u Barbate! Ove godine bih, po "10 dana totalnog mrtvila", poshao na jugo-zapad ostrva.

Ja sam pre par godina preko booking.com rezervisala smestaj u vili koja se zove Oniro,a nalazi se u Ag.ioannis Peristeron
Vila pored samog puta,samo predjes na drugu stranu i spustis se sa plazu koja nije nista posebno,ali moze da posluzi kad te mrzi da ides negde dalje.
Mesto nije nista posebno,mirno i tiho,ali pogled iz apartmana je bio velicanstven...:)

Znachi, nishta nisam propustio.... ne pogledavshi, kakva je plaza u Ag.Ioannis Peristeron?! :lol:

Da li je neko bio u vili Athineos u Dasiji i da li moze da mi kaze nesto o smestaju tamo? Da li je daleko od plaze, ima li prodavnica u blizini? Hitno mi je...HVALA

Ja nikad chuo za tu vilu?! Koja agencuja to prodaje?
Inache, u samoj Dassiji nishta nije predaleko! Ima pon eka prodavnica, ali su skuplje od AB marketa i Lidla. Peshaka se moze do AB marketa u Ipssos-u, ali ko ima prevoz, njemu je bolje da skokne do AB marketa i Lidla, na ulasku u Kerkyru.

@daisy1962.... jedan savet! :think:
Ako Ti je vec "hitno", potrudi se malo i prochitaj barem desetak stranica unazad.... vec je o mnogo cemu pisano.... a za tu vilu odgooglaj malo, mozda na nekom drugom mestu, nadjesh neki post?! :rtfm:
Ja se ne secam, da je neko na ovoj temi pomenuo tu vilu, a prochitao sam je od prve, do poslednje stranice.... pa tek onda (za informaciju) postavljao i odgovarao na pitanja.
Ne spochitavam Ti, samo nemoj ochekivati da ce neko to uchiniti za tebe!
Moracesh sama da se potrudish malo i prochitash shta je sve napisano, pa tek onda pitash za ono o chemu se nije pisalo?! :aha2:

Poslednja izmena:
Jeste Peristeron. Plaža je nikakva, pored magistrale, širine 3ipo metra (s tim da kao imamo upotrebu bazena 2 hotela koji su na po 100-200m od smeštaja), ali nebitno, svakako smo kolima a za benyin, plin i naftu mora da ima pa makar pasli travu (što neće biti slučaj). Inače i ranije na Lefkadi sam skuterom sve obišao uzduž i popreko po nekoliko puta pa će tako i sada da bude.

wild_child Glyfada je jedna od lep[ih plaža ali je umela da se čuje čak i Severina, 'teli smo da vadimo osigurače.

Jeste Peristeron. Plaža je nikakva, pored magistrale, širine 3ipo metra (s tim da kao imamo upotrebu bazena 2 hotela koji su na po 100-200m od smeštaja), ali nebitno, svakako smo kolima a za benyin, plin i naftu mora da ima pa makar pasli travu (što neće biti slučaj).....

Jedina pumpa za TNG = LPG = Auto Gaz (kako ga Grci zovu) je SHELL, na ulazu u Peramu, iz pravca Kerkyre.

:bye:

Jel iko bio u Ipsosu u skorije vreme? Ja treba tamo da krenem za koji dan :D, pa me samo zanima me da li je ta njihova plaža svugde toliko uska i uz put, kao što se meni čini na osnovu onoga što sam videla na netu? :( Ima li nekih delova koji su negde širi, dalje od puta, malo uvučeni ili zabačeni?

Cao svima :) Procitala sam temu i zaista ste dali puno korisnih saveta, informacija. Htela sam samo da pitam da li je neko od vas mozda boravio u vili Ildi u Dasiji? Vila na slikama izgleda super, jedino sto me brine jeste udaljenost od plaze... Hvala unapred na odgovoru :)

Svakako smo i planirale da obilazimo i druga mesta, ali smo mislile i da koji dan iskuliramo na plaži u Ipsosu, mada sada nekako ne vidim da će to biti moguće ako mi automobili budu tutnjali iznad glave. :confused: Ali dobro, videćemo već... možda i neće biti tako strašno.

Ipsos definitivno nije za kuliranje na plazi.
Ali blizu je Dasia, pa mozete tamo...
Ja sam bila odusevljena barom na plazi, zove se Malibu, i tu sam najvise vremena i provela, kada nisam obilazila ostrvo.
Definitivno najbolje mesto u okolini, za kuliranje na plazi. :)

Prilozi

• 2013-03-31_1364723366.jpg
    2013-03-31_1364723366.jpg
    65,5 KB · Pregleda: 6
Svakako smo i planirale da obilazimo i druga mesta, ali smo mislile i da koji dan iskuliramo na plaži u Ipsosu, mada sada nekako ne vidim da će to biti moguće ako mi automobili budu tutnjali iznad glave. :confused: Ali dobro, videćemo već... možda i neće biti tako strašno.

Ehhh.... nije bash tako strashno! :mrgreen:
Nema tu neshto mnogo automobila.... i to Ti verujem nece puno smetati. Pre Ti mogu zasmetati kamenjar i nedostatak prirodne hladovine!

A pa Malibu sam već utefterila kao mesto na koje moram da odem, dok za ovaj drugi bar nisam čula... msm čula sam za tu plažu, ali nisam znala da tu ima i bar. Kul. :D Jel se može dotle doći javnim prevozom? Nemamo kola, a nemamo ni dozvole. :(

Prevozom mozete do Dasije, na svakih 15 min ima bus, a mozete i pesice, 15ak min setnje.
Prevozom mozete i do ostalih mesta na istocnoj strani, kao i do grada Krfa.
E sad, sto se tice 7th heaven, nisam sigurna.. prilicno je daleko od Ipsosa, na samom severu ostrva je.
Mozda postoje ekskurzije do tamo.

Meni su se, jos, dopale i malene divlje plaze u mestu Kasiopi, na istocnoj strani, iznad Ipsosa je mesto.. (prva fotka)
Zatim Lagrota na zapadnoj strani, i kafic Golden Fox, cini mi se.. (druga sa Lagrote, treca i cetvrta kafic)
Glifada ima jako lepu plazu.. pescanu (peta fotka)

557843_10201839750297352_2101308278_n.jpg
2013-07-21_1374428240.jpg
9313_10201839775577984_489865031_n.jpg
1238778_10201839775257976_1356943291_n.jpg
60838_10201839776818015_2144317967_n.jpg

Back