wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
nadam se da nece,5og juna je vec bila guzva nasih smaraca,mislim meni je i 10 previse![]()
Razumemo se, i ja sam u tom fazonu

Neladm
Super, hvala!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nadam se da nece,5og juna je vec bila guzva nasih smaraca,mislim meni je i 10 previse![]()
Ja cu u Barbate ove godine, 10 dana totalnog mrtvila, tacno mi to treba da odmorim od svih i svega
Ne znam doduse kakvo je stanje sredinom septembra, koliko samoce mozes imati na plazi u toku dana![]()
Ja sam pre par godina preko booking.com rezervisala smestaj u vili koja se zove Oniro,a nalazi se u Ag.ioannis Peristeron
Vila pored samog puta,samo predjes na drugu stranu i spustis se sa plazu koja nije nista posebno,ali moze da posluzi kad te mrzi da ides negde dalje.
Mesto nije nista posebno,mirno i tiho,ali pogled iz apartmana je bio velicanstven...![]()
Znachi, nishta nisam propustio.... ne pogledavshi, kakva je plaza u Ag.Ioannis Peristeron?!![]()
ma sve su plaze dobre...mozes da menjas svaki dan
Da li je neko bio u vili Athineos u Dasiji i da li moze da mi kaze nesto o smestaju tamo? Da li je daleko od plaze, ima li prodavnica u blizini? Hitno mi je...HVALA
Jeste Peristeron. Plaža je nikakva, pored magistrale, širine 3ipo metra (s tim da kao imamo upotrebu bazena 2 hotela koji su na po 100-200m od smeštaja), ali nebitno, svakako smo kolima a za benyin, plin i naftu mora da ima pa makar pasli travu (što neće biti slučaj).....
Jel iko bio u Ipsosu u skorije vreme? Ja treba tamo da krenem za koji dan, pa me samo zanima me da li je ta njihova plaža svugde toliko uska i uz put, kao što se meni čini na osnovu onoga što sam videla na netu?
Ima li nekih delova koji su negde širi, dalje od puta, malo uvučeni ili zabačeni?
Malibu bar u Dasiji.
I, po meni, nezaobilazno mesto, na severu ostrva, restoran 7th heaven (cini mi se da se Perulades zove selo).
Da li neko moze nesto da mi kaze o vili SANTOS u Dasiji? Hvala...
Svakako smo i planirale da obilazimo i druga mesta, ali smo mislile i da koji dan iskuliramo na plaži u Ipsosu, mada sada nekako ne vidim da će to biti moguće ako mi automobili budu tutnjali iznad glave.Ali dobro, videćemo već... možda i neće biti tako strašno.
Malibu bar u Dasiji.
Pogledajte prilog 335335
I, po meni, nezaobilazno mesto, na severu ostrva, restoran 7th heaven (cini mi se da se Perulades zove selo).
Pogledajte prilog 335336
Pogledajte prilog 335337
Ehhh.... nije bash tako strashno!
Nema tu neshto mnogo automobila.... i to Ti verujem nece puno smetati. Pre Ti mogu zasmetati kamenjar i nedostatak prirodne hladovine!
A pa Malibu sam već utefterila kao mesto na koje moram da odem, dok za ovaj drugi bar nisam čula... msm čula sam za tu plažu, ali nisam znala da tu ima i bar. Kul.Jel se može dotle doći javnim prevozom? Nemamo kola, a nemamo ni dozvole.
![]()