O KRFU KONKRETNO

Pozdrav svima!
Da li neko može da mi kaže nešto više o mestu Perami ( 7,8 km od Kerkyre) i hotelu Akti? Pronašla sam ga na bookingu, ne čini mi se loše...

Za plazu.... neznam?! Znam samo da ce Ti trebati chepovi za ushi! :per:
Naime, tu prelecu avioni veooooma nisko. Pogledaj malo, koliko je daleko pista.... sve ce Ti biti jasno?! Tj. zashto su cene pristupachne?! :rtfm:

Evo mene bas iz takvog smestaja pitacu koliko para je tad smestaj,samo koje mesto bi vi?peskire i posteljinu menjaju svaki drugi dan za ne poverovati,limun i pomorandze u izobilju na izvolte,ali zato i djubre pored prepunih kontejnera,tako je vec danima sve se kao nadamo da nedeljom odnose,pored puta je gore nego kod nas

- - - - - - - - - -

Nedeljom ab market zatvoren,ne stize svez hleb,u dasiji mi se nista ne svidja,ne znam gde su te lepse plaze

Mislish na AB Market u Ipsossu, da ne radi nedeljom?! Moguce?!

Shta, komunalci u shtrajku.... ne odnose djubre?! Bljakk!

Zar ti se u Dasiji ne svidja plaza? :dontunderstand: Tu barem ima i sitnog peska i hladovine, koliko ti dusha ishte!

Idealno mi se cini Ermones jer je blizu lepsih plaza a i blizu je Krfa. Kolima smo i svakako bi isli svaki dan na drugo mesto....ti si u Dasiji? I to nam je ok po polozaju mesta, vidim da ima put preko ostrva direktno do paleokastrica.

Vidi se da nisi chitao starije postove. :rtfm:
:think:Nama se Ermones uopshte nije dopao.... ali UOPSHTE!!!! Ne verujem da se ikome moze dopasti?!
Skoro sve lepe plaze su na severo-zapadu. Iznad Paleokastrice. :super:

Poshto ste kolima, ja bih na vashem mestu izabrao Dasiju, za smeshtaj i polaznu tachku. Uostalom.... to sam i uradio (opet). Za nekoliko dana idem bash tamo.

Sve i ako odete u Ermones, ovaj put..... NEVERUJEM da ce vam ikad vishe, pasti na pamet da to ponovite?!
Da se razumemo.... Dasija jeste selendra (kao i sva druga mesta, osim Kerkyre), ali ima mnogo prednosti. Zapadna obala ima bolje plaze, ali je veoma malo ulagano u turizam! :thumbdown:

Mislish na AB Market u Ipsossu, da ne radi nedeljom?! Moguce?!

Shta, komunalci u shtrajku.... ne odnose djubre?! Bljakk!

Zar ti se u Dasiji ne svidja plaza? :dontunderstand: Tu barem ima i sitnog peska i hladovine, koliko ti dusha ishte!
u ipsosu kad udjes metar u vodu pesak nikad bolje,uza plaza ali nije bila guzva,nisam znao da je toliko nasih tamo i to matoraca,dasia kao mesto 0,spustili smo se na plazu ali je kisa pocela,to je bilo oko nekih stena uvalica gde se osecao urin,i flase djubre opet na sve strane,zapusteno je previse

Vidi se da nisi chitao starije postove. :rtfm:
:think:Nama se Ermones uopshte nije dopao.... ali UOPSHTE!!!! Ne verujem da se ikome moze dopasti?!
Skoro sve lepe plaze su na severo-zapadu. Iznad Paleokastrice. :super:

Poshto ste kolima, ja bih na vashem mestu izabrao Dasiju, za smeshtaj i polaznu tachku. Uostalom.... to sam i uradio (opet). Za nekoliko dana idem bash tamo.

Sve i ako odete u Ermones, ovaj put..... NEVERUJEM da ce vam ikad vishe, pasti na pamet da to ponovite?!
Da se razumemo.... Dasija jeste selendra (kao i sva druga mesta, osim Kerkyre), ali ima mnogo prednosti. Zapadna obala ima bolje plaze, ali je veoma malo ulagano u turizam! :thumbdown:

Nisi ni ti pročitao moj post u kom sam delimično opravdao svoje nečitanje prethodnih postova :)

Nisam ni video kako izgleda samo mesto Ermones, napisao sam da mi njegova pozicija deluje idealno jer je blizu grada Krfa a i blizu je svih najlepših plaža.

Inače našli smo smeštaj u mestu Arillas. To nam isto deluje ok jer je blizu Sidari a i odatle prema Glifadi idu najlepše plaže.... e sad...demantuj me opet :D

,dasia kao mesto 0,spustili smo se na plazu ali je kisa pocela,to je bilo oko nekih stena uvalica gde se osecao urin,i flase djubre opet na sve strane,zapusteno je previse
Stvarno ne znam na kojoj si ti to plazi bio,ali u Dasiji bio nisi.Tamo na plazi nema ni stena ni uvalica,a o djubretu da ne govorimo.Plaza pocinje od Chandris hotela gde se nalazi odlicno odrzavan travnjak u duzini nekih dvesta metara,pa onda ide jedan uzi deo plaze sa lezaljkama i kaficima u pozadini,i na kraju po meni najlepsi deo plaze sa drvecem,sitnim sljunkom i finim peskom u vodi.Neverovatno da si promasio ovoliko veliku plazu i otisao u neko siblje.

pa necu naravno ici na plazu gde svi idu na lezaljke pored hotela da se guram.to smo videli sa stena i hvala bogu zaobisli,zar zaista mozes dati pare za to i pohvaliti krf-dasiju time?travnjaci,kafici,lezaljke,ada jbt

Nemoj mesati sad ceo Krf u moj opis plaze u Dasiji.Samo odgovaram na tvoj post o toj plazi.Pitam se sa koje si to stene mogao da obuhvatis celu plazu i utvrdis da se svi guraju po lezaljkama.Bas imas oko sokolovo.Ja sam bas pomenula da se meni najvise svidja deo sa drvecem,posle tih kafica,a tu nema lezaljki.

ja kazem da sam taj nezaobilani deo gde bi svako otisao i nazvao letovanjem rado zaobisao,dakle otisao sam dalje puticem pored nevidjeno lepih kuca sa dvoristima i izasao na plazu,desno se nije moglo proci od neke ograde nekog poseda,levo su stene i odatle se vidi uredjena plaza hoteli lezaljke i opet to rado zaobidjoh,to mi nije vredno pomena,sad ja kao kazem da ima djubreta a ruku dajem da niko na to poput tebe ne bi obratio paznju,ovde se radi o ukusima nego cinjenicama

Dobro u redu je.Ti si bezao od uredjenih,urbanih plaza,ja se nisam zavlacila po siblju i isla puticima gde ima djubreta.Uzeli smo rent a car i obilazili isto uredjene i organizovane plaze poput Barbata,plaza Paleokastrice i Kasiopija,Glifadu,Agios Gordios,Pelekas i uglavnom obisle veci deo severnog Krfa.Ove godine idemo opet,ali vise u obilazak dela juzno od grada Krfa.Da sam kao ti bezala od urbanih i plaza gde ima lezaljki ili sa hotelima u pozadini ne bih mnogo toga obisla pa ni jednu od pomenutih plaza.

Poslednja izmena:
ja kazem da sam taj nezaobilani deo gde bi svako otisao i nazvao letovanjem rado zaobisao,dakle otisao sam dalje puticem pored nevidjeno lepih kuca sa dvoristima i izasao na plazu,desno se nije moglo proci od neke ograde nekog poseda,levo su stene i odatle se vidi uredjena plaza hoteli lezaljke i opet to rado zaobidjoh,to mi nije vredno pomena,sad ja kao kazem da ima djubreta a ruku dajem da niko na to poput tebe ne bi obratio paznju,ovde se radi o ukusima nego cinjenicama

prijatelju, si ti siguran da si bio na krfu?
mislim, jednom je i meni ortak dao pljugu i rekao da je hercegovacki duvan pa sam se ocas posla nasao na santoriniju okruzen sirenama:hahaha:

pa da te pohvale mi lice na takav dozivljaj,sve opisano da se pohvalimo kako smo videli sto je svako video,ovde se ne radi cak ni o ukusima kad kao kazes gde sam ja to bio,shatro prave stvari na lezaljkama si propustio,xaxa,ja bih se pohvalio stopiranjem jer nije imalo mesta za bajseve u busu,1 par se cak vratio da nas pokupi kad je padala kisa,bas tad kad smo se iz smor dasie vracali

Nisi ni ti pročitao moj post u kom sam delimično opravdao svoje nečitanje prethodnih postova :)

Nisam ni video kako izgleda samo mesto Ermones, napisao sam da mi njegova pozicija deluje idealno jer je blizu grada Krfa a i blizu je svih najlepših plaža.

Inače našli smo smeštaj u mestu Arillas. To nam isto deluje ok jer je blizu Sidari a i odatle prema Glifadi idu najlepše plaže.... e sad...demantuj me opet :D

Kako nisam prochitao tvoje "opravdanje"?! Pa, zato sam i komentarisao.... da se vidi da nisi chitao starije postove?!

Arillas, nije losh! Plaza.... i mesto.... samo je malkice zabacheno od 'deshavanja'.... mada je u blizini nekoliko predivnih plaza (mesta)!

Nisam siguran ni Glifada da ce te bash odusheviti?! Od nas osmoro, kada smo mi posetili Glifadu..... samo je meni odgovarala voda. Svima je bila hladna! Ni u Glifadi, nema nekih 'deshavanja'. E, sad.... zavisi shta trazish?!
U svakom sluchaju.... kazesh, idete kolima..... ako vam se ne dopadne neshto, lako cete otici dalje?!

u ipsosu kad udjes metar u vodu pesak nikad bolje,uza plaza ali nije bila guzva,nisam znao da je toliko nasih tamo i to matoraca,dasia kao mesto 0,spustili smo se na plazu ali je kisa pocela,to je bilo oko nekih stena uvalica gde se osecao urin,i flase djubre opet na sve strane,zapusteno je previse

Stvarno.... u pravu je @LoriAnne.... jesi li ti siguran da si bio u Dasiji?! :think: Tachno.... ima stena, prema Ipsossu, ali to je van plaze. E, sad.... ko voli puste plaze, taj i NE ide na ovakve (uredjene)!

Ono shta ti je @LoriAnne odgovorila je APSOLUTNA istina!!!!!

Poslednja izmena:
Kako nisam prochitao tvoje "opravdanje"?! Pa, zato sam i komentarisao.... da se vidi da nisi chitao starije postove?!

Arillas, nije losh! Plaza.... i mesto.... samo je malkice zabacheno od 'deshavanja'.... mada je u blizini nekoliko predivnih plaza (mesta)!

Nisam siguran ni Glifada da ce te bash odusheviti?! Od nas osmoro, kada smo mi posetili Glifadu..... samo je meni odgovarala voda. Svima je bila hladna! Ni u Glifadi, nema nekih 'deshavanja'. E, sad.... zavisi shta trazish?!
U svakom sluchaju.... kazesh, idete kolima..... ako vam se ne dopadne neshto, lako cete otici dalje?!

Pa što me onda grdiš? :lol: jesi,jesi, stavio si onaj prebacujući smajli. nabacuješ mi dodatni stres u sred ispitnog roka.

Plaže su nam ubedljivo najbitnije. Svake godine idemo kolima i obiđemo mesto na kom budemo uzduž i popreko. Tako ćemo i ove :)

Svakako ćemo se još raspitati oko svega pre nego što krenemo, ali bilo je krajnje vreme da nađemo smeštaj.

Pa što me onda grdiš? :lol: jesi,jesi, stavio si onaj prebacujući smajli. nabacuješ mi dodatni stres u sred ispitnog roka.

Plaže su nam ubedljivo najbitnije. Svake godine idemo kolima i obiđemo mesto na kom budemo uzduž i popreko. Tako ćemo i ove :)

Svakako ćemo se još raspitati oko svega pre nego što krenemo, ali bilo je krajnje vreme da nađemo smeštaj.

Hahahaha.... nema opushtanja, 'usred ispitnog roka'! :hahaha:
Ne sumnjam da cesh naci ono shta trazish.... chim idesh kolima. Nego, pitao si.... pa sam se potrudio da ti dam odgovor... onoliko, koliko sam u mogucnosti?!
Srecan put!!!! :bye:

- - - - - - - - - -

​aj ne svadjajte se da ne upotrebim metlu i sve vas pocistim :evil:

:per:

:ok:

Back